Wederverkopers

 • Ik wil graag plano vellen bestellen, kan dat?

  Ben je een handboekbinder en wil je het boek als plano vellen ontvangen? Dat kan! Wij kunnen het voor je drukken op inslag en helemaal plano aan je leveren.

  Het is niet mogelijk om de vellen te vergaren en/of te vouwen. Je kunt wel genaaide boekblokken bestellen. Dit omdat wij één machine hebben die vergaart, vouwt en naait.

  Je kunt een aanvraag per mail doen, dit is namelijk niet mogelijk om in onze module te bereken of te bestellen. Voor een offerteaanvraag kun je mailen naar verkoop@probook.nl en voor een bestelling kun je mailen naar bestelling@probook.nl.

 • Ik wil graag een los boekblok bestellen, kan dat?

  Ben je een handboekbinder en wil je een los boekblok bestellen, dan kan dat zeker. Wij leveren een genaaid boekblok, welke niet is gelijmd en/of schoongesneden.

  Je kunt een aanvraag per mail doen, dit is namelijk niet mogelijk om in onze module te bereken of te bestellen. Voor een offerteaanvraag kun je mailen naar verkoop@probook.nl en voor een bestelling kun je mailen naar bestelling@probook.nl.

 • Op welk adres dien ik mijn drukwerk aan te leveren?

  Het aanleveren van materiaal kan op ons reguliere adres; Amsterdamsestraatweg 656d, 3555HX in Utrecht.

 • Ik kan het bestand niet op inslag zetten, hoe lossen we dat op?

  Dat is geen probleem, wij kunnen dit namelijk voor je verzorgen. Als je de opdracht aan ons doorgeeft, kun je ook het bestand aanleveren met de vraag of wij het op inslag zetten. We horen graag op welk papierformaat jullie printen, zodat wij een drukklaar bestand op het juiste formaat aan jullie kunnen sturen.

 • Kan ik een eigen inslag bepalen?

  Als je jouw eigen katernindeling wilt bepalen dan kan dit, maar het is wel belangrijk dat je dit aan ons doorgeeft. Wij gaan standaard uit van de inslag die wij bevestigen op de offerte/opdrachtbevestiging. Mocht je hier van af willen wijken, dien je dit duidelijk aan te geven.

 • Welke inslag moet ik aanhouden?

  Op onze offerte en opdrachtbevestiging staat een inslag vermeldt. Deze inslag wordt bepaald aan de hand van het aantal pagina’s en het gramsgewicht van het papier. Verandert het aantal pagina’s of het gramsgewicht, vraag dan even een nieuwe offerte of een opdrachtbevestiging aan zodat je de juiste inslag hebt.

 • Mijn vraag staat niet tussen de veelgestelde vragen, kunnen jullie me verder helpen?

  Kun je jouw antwoord niet vinden tussen de veelgestelde vragen? Dan kun je contact met ons opnemen door te bellen naar 030 303 95 98 of een mail te sturen naar info@probook.nl. We helpen je graag!