• Hoe kan ik mijn gemaakte ontwerp in de ontwerptool controleren?

  In de designer heb je de mogelijkheid om jouw project te controleren (bovenin de balk heb je de optie ‘voorbeeld’). Pas als dit er helemaal goed uitziet, dien je het boek te bestellen. Wanneer je hebt besteld, worden de bestanden vaak rechtstreeks naar de pers gestuurd en heb je geen mogelijkheid meer om het te controleren.

 • Waar vind ik mijn opgemaakte ontwerp terug?

  Heb je jouw boek opgemaakt in de online designer? Dan kun je jouw opgemaakte boek opnieuw openen door jouw berekening er weer bij te pakken. Ga eerst naar Mijn probook rechts bovenin (als je nog niet ingelogd bent, staat hier inloggen en dien je dit eerst te doen). Vervolgens klik je op berekeningen. Zoek het betreffende project op, klik op bewerken/wijzigen en vervolgens kun je doorklikken naar het uploaden van de bestanden. Je ziet nu weer de knoppen om jouw boek online te designen/aan te passen.

 • Wat is het verschil tussen glanzend en mat laminaat?

  Zoals de naam al zegt, is de ene glanzend en de ander mat. Dit bepaald dus of jouw boek een glanzende of matte buitenkant krijgt. Pak maar eens wat boeken uit de kast, in het glanzende laminaat reflecteert het licht en in het matte laminaat niet.

  Het glanzende laminaat trekt de kleuren vaak wat op en het matte laminaat verzwakt de kleuren.

 • Wat is een laminaat?

  Als we het hebben over laminaat in de grafische industrie, bedoelen we de beschermende laag op het drukwerk. Het omslag wordt standaard gelamineerd, zodat het bandmateriaal niet kan scheuren of beschadigen. Je kunt kiezen uit een glanzend of een mat laminaat.

 • Kan ik bij jullie komen werken?

  Op deze pagina vind je onze openstaande vacatures. Staat er geen vacature online, dan kun je ons evengoed een mailtje sturen of even bellen. Wie weet kunnen we jouw hulp goed gebruiken!

 • Ik wil je nieuwsbrief niet meer ontvangen, hoe kan ik me uitschrijven?

  Onderaan elke nieuwsbrief staat een link ‘unsubscribe’, als je daar op klikt kun je jezelf uitschrijven voor de nieuwsbrief.

 • Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen, waar kan ik me inschrijven?

  Je kunt jouw emailadres achterlaten op deze pagina, je wordt vervolgens ingeschreven voor de nieuwsbrief en zult deze in de toekomst ontvangen.

 • Wat zijn jullie algemene voorwaarden?

  Probook hanteert de algemene leveringsvoorwaarden van de KVGO, de organisatie voor de grafische bedrijfstak. De algemene leveringsvoorwaarden kun je hier downloaden.

  Daarnaast hebben we een uitleg over onze productie en mogelijke afwijkingen, zodat je vooraf weet wat je kunt verwachten en hier in jouw ontwerp rekening mee kunt houden. Deze uitleg lees je hier.

 • Waar lees ik reviews over Probook?

  Wij hebben reviews ontvangen op Google en Facebook. Wij zijn erg blij met deze goede beoordelingen! Tevens hebben wij op onze website wat klantervaringen staan die je kunt lezen.

  Lees de reviews op Google
  Lees de reviews op Facebook

 • Wat zijn jullie openingstijden?

  Telefonisch contact met ons opnemen en afhalen van jouw boek kan binnen onze openingstijden. Wij zijn geopend van maandag t/m donderdag van 8:30 tot 16:30 uur en op vrijdag van 8:30 tot 15:30 uur.

  Wil je langskomen om informatie in te winnen? Dan kun je een afspraak bij ons maken voor een adviesgesprek. Je kunt hiervoor een mail sturen naar info@probook.nl. Wij rekenen voor een dergelijk gesprek wel kosten, aangezien de prijzen op onze website gebaseerd zijn op online verkoop zonder begeleiding.