Werken bij Probook

Wij zoeken momenteel een commercieel medewerker. Lees onderstaande vacature en wie weet tot snel!

 

(junior) commercieel medewerker

 

Geen werkervaring vereist

Zoek jij een leuke fulltime job? Dan ben je welkom bij Probook! Probook is hét online platform voor het maken van boeken in kleine oplages. Je hoeft geen ervaring te hebben in de grafische industrie… of überhaupt werkervaring te hebben. Wij kunnen je alles leren! Of je nou net van school komt of dat je al een paar jaar meedraait.

Veelzijdige baan

Als jij onze nieuwe collega wordt, krijg je een veelzijdige baan. Je zult het grootste deel van je tijd besteden aan het begeleiden van klanten met het maken en bestellen van boeken in de breedste zin van het woord. Zo zijn er bijvoorbeeld telefoontjes met vragen hoe het boek opgemaakt moet worden, mailtjes over de kosten van een boek en bestanden die je controleert of ze drukklaar zijn. Je hoeft nog niet te weten hoe een boek in elkaar zit, dat leren wij je wel.

Waar jij blij van wordt

Daarnaast zullen we kijken waar je goed in bent en waar jij blij van wordt. Ben je heel creatief? Dan is het opmaken van omslagen misschien een leuke taak voor jou. Vind je het leuk een eigen project te hebben? Dan kun je misschien de online boekwinkel onderhouden. We hebben genoeg werk, dus altijd genoeg te doen!

In een gezellig team

Probook heeft op kantoor momenteel 4 personen. We werken hecht met elkaar samen. Ieder heeft natuurlijk eigen taken, maar we zijn samen één team. We zitten in een grote kantoortuin samen met nog 8 collega’s van drukkerij Libertas Pascal. Als je het kantoor uitloopt, sta je in onze eigen productie waar momenteel 8 collega’s werken (en momenteel vaak extra uitzendkrachten, we zoeken namelijk ook voor de productie extra handjes).

Ben jij onze kandidaat?

Herken je jezelf in onderstaande punten? Dan zoeken wij jou!
• Gedreven
• Gestructureerd
• Communicatief sterk
• Geduldig
• Leergierig
• Flexibel
• 40 uur per week beschikbaar

Heb jij zin om bij ons aan de slag te gaan? Bel of mail ons dan! Je kunt bellen met Izo via 0643720621 of stuur hem een mail via izo@probook.nl.

Tot snel!

Zij gingen je voor


 • review

  Probook heeft mijn verwachting overtroffen. Wat een mooie kwaliteit terwijl de gebruikte illustraties eigenlijk niet zo geweldig waren is het eindresultaat toch prachtig geworden.


  Ben Verleg
  17 mei 2022 op Google

 • review

  Wederom het zoveelste boek bij Probook laten drukken. Fijn dat ze over je schouder meekijken en de kwaliteit is subliem.


  Mark van den Broek
  16 mei 2022 op Google

 • review

  Ik heb nu 3 boeken besteld bij probook. De laatste twee zijn dagboeken van mijn zwangerschappen en kraamtijd. Ik ben er zo ontzettend blij mee, het zich prachtige herinneringen! Probook is heel welwillend om te helpen als je ergens niet uitkomt en ik raad iedereen de bestandscontrole aan. Voor die paar euro halen ze er belangrijke fouten uit.


  Lisette Wesselman
  9 april 2022 op Google

 • review

  Vriendelijke klantenservice, het boek dat ik besteld was kwam niet goed binnen. Kosteloos hermaakt


  Ciska de hoop
  6 april 2022 op Google

 • review

  Voor de tweede keer een boekje laten drukken bij Probook en naar volle tevredenheid! Ditmaal gekozen voor een A5 formaat met linnen kaft en met heel mooi resultaat! Het overzichtelijke keuzemenu en uploaden maakt de keuze Probook aantrekkelijk. Dank!


  Derk Jordaan
  20 maart 2022 op Google

 • review

  Probook heeft vakwerk geleverd bij de productie van een herinneringsboek voor mijn echtgenote die recent 25 jaar tekenlerares was. Het boek bevat niet alleen anekdotes van leerlingen maar ook foto’s van werk van haar leerlingen en haar zelf. Het geheel is prachtig geworden en een feest om in te kijken.


  Ton van der Pijl
  15 maart 2022 op Google

 • review

   

   

  Wil je meer reviews bekijken of zelf een review achterlaten? Dat kan door op onderstaande links te klikken.

  Google

  Facebook


 • review

  … Op de website van ProBook staat duidelijke informatie over alle drukopties en het aanleveren van bestanden. Dat ging erg makkelijk. Maar ProBook denkt waar nodig met je mee. Zo wezen ze mij op twee foutjes die ik over het hoofd had gezien. Ik heb meerdere exemplaren laten drukken waardoor het goed betaalbaar was. Het is een prachtig boek geworden van zeer goede kwaliteit. Mijn opa en de rest van de familie zijn jullie erg dankbaar. En ik natuurlijk ook. 🙂


  Iris
  6 maart 2022 op Google

 • review

  Expressions of a lifetime’ is het derde boek dat ik door Probook heb laten drukken. En ook nu weer werd een prima service geboden en is het drukwerk van topkwaliteit. De foto’s van mijn schilderijen en tekeningen zijn prachtig afgedrukt. Kortom deze catalogus van mijn werk is schitterend uitgevoerd. Chapeau! Ik kan Probook van harte aanbevelen aan iedereen die een boek wil publiceren.


  Marisca Bruinooge
  1 maart 2022 op Google

 • review

  Werkboeken voor mijn online cursus bij Probook besteld. De kwaliteit is prachtig en de bestelling was prima afgehandeld. En ook nog tegen een mooie prijs. Aanrader dus.


  Nel Kes
  19 februari 2022 op Google

Heb je een vraag over het maken van je eigen boek?
Veel- gestelde vragen