Werken bij Probook

 

Allround boekenmaker

 

Zin om boeken te maken?

Je bent van harte welkom bij Probook! Als allround boekenmaker ga jij bij ons de mooiste boeken maken; van garenloos tot genaaid gebonden hardcover, van 1 tot 1000 exemplaren, we maken het allemaal! Ervaring als boekenmaker is mooi meegenomen, maar geen pre. Of je nou net van school komt, over een paar jaar met pensioen gaat of ergens daar tussenin, je bent bij ons welkom!

Afwisselende baan

Als jij onze nieuwe collega wordt, krijg je een veelzijdige baan. Zo werk je de ene dag aan onze zeer moderne naaimachine en sta je de andere dag banden te maken, te kapitalen of band te zetten. Alles om samen met het hardwerkende team de mooiste boeken te produceren.

Ervaring en passie in het maken van boeken? Dan kan je zo bij ons aan de slag! Heb je nog geen ervaring? Wij hebben kennis en ervaring genoeg in huis. We leren je graag alle onderdelen van het boekbinden, zodat je in het gehele productieproces inzetbaar bent en je een leuke afwisselende baan (in dagdienst) hebt! Een opleiding ‘op maat’ behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Gezellig team

Op onze moderne productielocatie aan de levendige Amsterdamsestraatweg in Utrecht werken wij samen met huisgenoot drukkerij Libertas Pascal aan allerlei gave grafische producties. Je komt terecht in een hecht en ervaren team van 25 collega’s waarin sfeer, loyaliteit, inzet en gezelligheid belangrijk is.

Zoeken wij jou?

Herken je jezelf in onderstaande punten? Dan zoeken wij jou!
• Gedreven
• Leergierig
• Flexibel
• Nauwkeurig
• Enthousiast
• Woonachtig in de regio Utrecht
• Minimaal 32 uur per week beschikbaar

Heb jij zin om bij ons aan de slag te gaan? Mail een korte motivatie en CV naar Ramon Stoker, Ramon@probook.nl. Wil je meer weten? Bel of app gerust met Ramon, 06 107 211 40.

Tot snel!

Zij gingen je voor


 • review

  Fijne partij om mee samen te werken


  Ed Goselink
  10 mei 2023 op Google

 • review

  Probook is zeer hulpvaardig en heeft mijn boek vakkundig en op tijd gedrukt. Een goede prijs/kwaliteitverhouding maken compleet dat ik Probook aanbeveel. Dank jullie wel voor jullie ondersteuning.


  Wim Leenders
  28 maart 2023 op Google

 • review

  Op dit moment ligt mijn partner op de bank het boek over haar opa te lezen. Ze is wild enthousiast en leest dingen die ze nog niet wist. Ze heeft haar opa namelijk nooit gekend. Uit het archief van haar vader heb ik veel kunnen vinden over haar opa en in het boek verwerkt dat ik op haar recente verjaardag kon overhandigen. Dit is mijn tweede boek dat ik door Probook heb laten drukken. En… ik ben zeer tevreden met de helpende hand van Probook en het mooie drukwerk in hardcover. Ook de snelheid van drukken en leveren is uitstekend. Momenteel liggen er nog twee boeken in concept klaar en ook deze laat ik weer door Probook verzorgen.


  Harri Wolkers
  5 maart 2023 op Facebook

 • review

  Na mijn eerste luxe boek van een tijdje geleden heb ik van mijn fotojaar 2021 een prachtig boek laten maken. Het had in eerste instantie wat voeten in de aarde, mn door software, maar het eindresultaat was weer prachtig. de kwaliteit van de prints is top. dus ik ben er heel blij mee.


  Ben Ernst
  22 januari 2023 op Facebook

 • review

  Op de ouderwetse manier stuurde ik mijn script in losse vellen, dit was geen probleem al heeft het zijn beperkingen. Veel is mogelijk in overleg. Thans al weer mijn 2e boek ontvangen, mooi uitgevoerd ben dan ook zeer tevreden. Aldus voor iedere schrijver zeer aan te bevelen.


  J. Koorn
  14 januari 2023 op Google

 • review

  Wat heb ik afgelopen week mogen genieten van onze kinderen toen ze hun kado ontvingen. Alle drie kregen ze een mooi luxe boek met een linnen kaft voor elk een andere kleur bedrukt met gouden letters. Probook heeft aan al mijn wensen voldaan.(dat waren er nogal wat) de begeleiding was persoonlijk en ik kreeg adviezen waar ik wat mee kon. Als leek heb ik een bijzonder mooi boek kunnen maken voor ons nageslacht. een kleine oplage van slechts 4 uitgaven. alle 4 anders. Het maakt voor Probook niks uit. Daarvoor ben ik hen bijzonder dankbaar. Ik kan nu aan iedereen verkondigen waar ik dat mooie boek heb laten drukken. Bij Probook.nl. Hartelijk dank. Janny Pijl.


  Janny Pijl
  2 januari 2023 op Facebook

 • review

  …Ik besloot een aantal gedichten te bundelen en in boekvorm te laten drukken door Probook. Met een fantastisch resultaat. Hoewel het geen Sinterklaasgedichten waren werd pakjesavond mede hierdoor een groot succes. Ondertussen heb ik alweer een nieuwe “boeking” ingestuurd. Ditmaal over vijf generaties voorouders van mijn dochters. Mijn verwachtingen zijn hoog gespannen nu ik gezien heb waartoe Probook allemaal in staat is. Dat het hier niet bij zal blijven staat voor mij vast. Er staat alweer een derde project klaar; een kinderverhaal dat ik zelf geschreven en geïllustreerd heb. “ De koning van Ambuland” . Met pensioen gaan is echt leuk. Dankjewel Probook.


  Frank Duden
  13 december 2022 op Facebook

 • review

  Fantastisch eindresultaat!


  Robin Verbraeken
  25 november 2022 op Google

 • review

   

   

  Wil je meer reviews bekijken of zelf een review achterlaten? Dat kan door op onderstaande links te klikken.

  Google

  Facebook


 • review

  Het was een uitdaging om mijn eigen gedichtenbundel te maken. Met behulp van het programma van PROBOOK en de persoonlijke [telefonische] assistentie van de medewerkers, is het een héél mooi boek geworden, ik ben superblij én trots.


  Annelies Bant
  27 november 2022 op Google

Heb je een vraag over het maken van je eigen boek?
Veel- gestelde vragen