Werken bij Probook

Ordermanager

Functie omschrijving

Ben jij ook gek op boeken? Hou jij van plannen en organiseren van grafische producties? Heb jij een creatief oplossend vermogen en kun je snel schakelen? Welkom bij Probook, dé specialist in het drukken van boeken!

Als ordermanager word je onderdeel van een gedreven verkoopteam van 4 collega’s die blij wordt van mooie boeken maken. Op onze locatie in dé creatieve hotspot van Utrecht maken wij met een team van 25 collega’s genaaid gebonden hardcover boeken van oplage 1 tot 500 exemplaren. In jouw rol maak je (maatwerk) offertes, voer je orders in, verwerk je de online bestellingen en zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt. Je geeft onze klanten (zowel particulier als zakelijk) grafisch en technisch advies. Verder kan je goed luisteren en vertaal je dit  in de best grafische oplossing op boekengebied. De mogelijkheden bij Probook zijn namelijk legio!

Je werkt graag in teamverband en plezier in je werk is heel belangrijk. Je werkt full time samen met de collega’s van het verkoopteam, je bent gemotiveerd en hebt de ambitie om in de toekomst door te groeien.

Profiel

Voor deze functie is het van belang dat je:

 • Een grafische opleiding hebt afgerond op MBO-niveau
 • Relevante werkervaring hebt opgedaan in een Drukkerij/Grafimedia omgeving bij voorkeur op het bedrijfsbureau
 • Beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden
 • Administratief nauwkeurig en gewend bent om te werken conform procedures
 • Stressbestendig bent en kunt werken onder tijdsdruk
 • Full time beschikbaar bent (40 uur per week) en woonachtig in de omgeving Utrecht.

Arbeidsvoorwaarden

Probook biedt jou een gevarieerde job in een dynamisch en groeiend boekenbedrijf. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de Grafimedia CAO.

Ben jij ons nieuwe teamlid?

Spreekt bovenstaand jou aan, wil je eerst wat meer weten? Bel of mail ons dan! Je kunt bellen met Izo Hoytink via 06-43720621 of stuur een mail naar izo@probook.nl.

 

 

Allround productiemedewerker

Zin om te werken?!

Wij zoeken iemand die zin heeft om de handjes uit de mouwen te steken. Je hoeft echt geen ervaring te hebben in de grafische industrie, boekbinderij of überhaupt ervaring te hebben. Wij kunnen je alles leren! Of je nou net van school komt, over een paar jaar met pensioen gaat of ergens daar tussenin, je bent bij ons welkom!

Afwisselende baan

Als jij onze nieuwe collega wordt, krijg je een veelzijdige baan. Zo sta je de ene dag de digitale drukpers te bedienen en sta je de andere dag omslagen voor boeken te maken. Alles om samen met het team mooie boeken te produceren. We leren je alle onderdelen van het boekbinden, zodat je in het gehele productieproces inzetbaar bent en je een leuke afwisselende baan hebt! We hebben genoeg werk, dus altijd genoeg te doen!

Gezellig team

We werken momenteel met 10 personen in de productie, maar we komen handjes te kort. Met deze 10 mensen worden de boeken gedrukt en gebonden. Op kantoor zitten nog 12 collega’s van Probook en huisgenoot Libertas Pascal (de drukkerij). We zijn op zoek naar enthousiaste collega’s die flexibel inzetbaar zijn op onze productieafdelingen en samen met ons team graag aan de slag willen om mooie boeken te maken.

Zoeken wij jou?

Herken je jezelf in onderstaande punten? Dan zoeken wij jou!

 • Gedreven
 • Leergierig
 • Flexibel
 • Nauwkeurig
 • Enthousiast
 • Minimaal 8 uur per week beschikbaar

Heb jij zin om bij ons aan de slag te gaan? Bel of mail ons dan! Je kunt bellen met Izo via 0643720621 of stuur hem een mail via izo@probook.nl.

Tot snel!

 

 

(Junior) commercieel medewerker

Geen werkervaring vereist

Zoek jij een leuke fulltime job? Dan ben je welkom bij Probook! Probook is hét online platform voor het maken van boeken in kleine oplages. Je hoeft geen ervaring te hebben in de grafische industrie… of überhaupt werkervaring te hebben. Wij kunnen je alles leren! Of je nou net van school komt of dat je al een paar jaar meedraait.

Veelzijdige baan

Als jij onze nieuwe collega wordt, krijg je een veelzijdige baan. Je zult het grootste deel van je tijd besteden aan het begeleiden van klanten met het maken en bestellen van boeken in de breedste zin van het woord. Zo zijn er bijvoorbeeld telefoontjes met vragen hoe het boek opgemaakt moet worden, mailtjes over de kosten van een boek en bestanden die je controleert of ze drukklaar zijn. Je hoeft nog niet te weten hoe een boek in elkaar zit, dat leren wij je wel.

Waar jij blij van wordt

Daarnaast zullen we kijken waar je goed in bent en waar jij blij van wordt. Ben je heel creatief? Dan is het opmaken van omslagen misschien een leuke taak voor jou. Vind je het leuk een eigen project te hebben? Dan kun je misschien de online boekwinkel onderhouden. We hebben genoeg werk, dus altijd genoeg te doen!

In een gezellig team

Probook heeft op kantoor momenteel 4 personen. We werken hecht met elkaar samen. Ieder heeft natuurlijk eigen taken, maar we zijn samen één team. We zitten in een grote kantoortuin samen met nog 8 collega’s van drukkerij Libertas Pascal. Als je het kantoor uitloopt, sta je in onze eigen productie waar momenteel 8 collega’s werken (en momenteel vaak extra uitzendkrachten, we zoeken namelijk ook voor de productie extra handjes).

Ben jij onze kandidaat?

Herken je jezelf in onderstaande punten? Dan zoeken wij jou!
• Gedreven
• Gestructureerd
• Communicatief sterk
• Geduldig
• Leergierig
• Flexibel
• 40 uur per week beschikbaar

Heb jij zin om bij ons aan de slag te gaan? Bel of mail ons dan! Je kunt bellen met Izo via 0643720621 of stuur hem een mail via izo@probook.nl.

Tot snel!

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures is niet gewenst.

Zij gingen je voor


 • review

  Na mijn eerste luxe boek van een tijdje geleden heb ik van mijn fotojaar 2021 een prachtig boek laten maken. Het had in eerste instantie wat voeten in de aarde, mn door software, maar het eindresultaat was weer prachtig. de kwaliteit van de prints is top. dus ik ben er heel blij mee.


  Ben Ernst
  22 januari 2023 op Facebook

 • review

  Op de ouderwetse manier stuurde ik mijn script in losse vellen, dit was geen probleem al heeft het zijn beperkingen. Veel is mogelijk in overleg. Thans al weer mijn 2e boek ontvangen, mooi uitgevoerd ben dan ook zeer tevreden. Aldus voor iedere schrijver zeer aan te bevelen.


  J. Koorn
  14 januari 2023 op Google

 • review

  Wat heb ik afgelopen week mogen genieten van onze kinderen toen ze hun kado ontvingen. Alle drie kregen ze een mooi luxe boek met een linnen kaft voor elk een andere kleur bedrukt met gouden letters. Probook heeft aan al mijn wensen voldaan.(dat waren er nogal wat) de begeleiding was persoonlijk en ik kreeg adviezen waar ik wat mee kon. Als leek heb ik een bijzonder mooi boek kunnen maken voor ons nageslacht. een kleine oplage van slechts 4 uitgaven. alle 4 anders. Het maakt voor Probook niks uit. Daarvoor ben ik hen bijzonder dankbaar. Ik kan nu aan iedereen verkondigen waar ik dat mooie boek heb laten drukken. Bij Probook.nl. Hartelijk dank. Janny Pijl.


  Janny Pijl
  2 januari 2023 op Facebook

 • review

  …Ik besloot een aantal gedichten te bundelen en in boekvorm te laten drukken door Probook. Met een fantastisch resultaat. Hoewel het geen Sinterklaasgedichten waren werd pakjesavond mede hierdoor een groot succes. Ondertussen heb ik alweer een nieuwe “boeking” ingestuurd. Ditmaal over vijf generaties voorouders van mijn dochters. Mijn verwachtingen zijn hoog gespannen nu ik gezien heb waartoe Probook allemaal in staat is. Dat het hier niet bij zal blijven staat voor mij vast. Er staat alweer een derde project klaar; een kinderverhaal dat ik zelf geschreven en geïllustreerd heb. “ De koning van Ambuland” . Met pensioen gaan is echt leuk. Dankjewel Probook.


  Frank Duden
  13 december 2022 op Facebook

 • review

  Fantastisch eindresultaat!


  Robin Verbraeken
  25 november 2022 op Google

 • review

   

   

  Wil je meer reviews bekijken of zelf een review achterlaten? Dat kan door op onderstaande links te klikken.

  Google

  Facebook


 • review

  Het was een uitdaging om mijn eigen gedichtenbundel te maken. Met behulp van het programma van PROBOOK en de persoonlijke [telefonische] assistentie van de medewerkers, is het een héél mooi boek geworden, ik ben superblij én trots.


  Annelies Bant
  27 november 2022 op Google

 • review

  Onlangs weer 30 exemplaren van mijn boek over Oud Mathenesse, de wijk van mijn jeugd, bijbesteld. Zoals ook de vorige keer was het weer prima verzorgd, was de service uitstekend en kan ik met trots het boek verkopen aan andere mensen die herinneringen aan deze wijk in Rotterdam hebben.


  Elly visser-smit
  13 november 2022 op Google

 • review

  Inmiddels heb ik voor mijn biografiebureau “Dit is je leven” al vele biografieën laten drukken door Probook. Omdat ik het essentieel vind dat de boeken van topkwaliteit zijn en decennialang meegaan en mooi blijven, zodat ook de achterkleinkinderen van de hoofdpersoon er nog van kunnen genieten.


  Edwin Gitsels
  22 oktober 2022 op Google

 • review

  Hele fijne drukkerij, ze denken mee, zijn flexibel en snel. Erg blij met het eindresultaat!


  Marijke Koster
  6 oktober 2022 op Google

Heb je een vraag over het maken van je eigen boek?
Veel- gestelde vragen