Werken bij Probook

 

Allround boekenmaker

 

Zin om boeken te maken?

Je bent van harte welkom bij Probook! Als allround boekenmaker ga jij bij ons de mooiste boeken maken; van garenloos tot genaaid gebonden hardcover, van 1 tot 1000 exemplaren, we maken het allemaal! Ervaring als boekenmaker is mooi meegenomen, maar geen pre. Of je nou net van school komt, over een paar jaar met pensioen gaat of ergens daar tussenin, je bent bij ons welkom!

Afwisselende baan

Als jij onze nieuwe collega wordt, krijg je een veelzijdige baan. Zo werk je de ene dag aan onze zeer moderne naaimachine en sta je de andere dag banden te maken, te kapitalen of band te zetten. Alles om samen met het hardwerkende team de mooiste boeken te produceren.

Ervaring en passie in het maken van boeken? Dan kan je zo bij ons aan de slag! Heb je nog geen ervaring? Wij hebben kennis en ervaring genoeg in huis. We leren je graag alle onderdelen van het boekbinden, zodat je in het gehele productieproces inzetbaar bent en je een leuke afwisselende baan (in dagdienst) hebt! Een opleiding ‘op maat’ behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Gezellig team

Op onze moderne productielocatie aan de levendige Amsterdamsestraatweg in Utrecht werken wij samen met huisgenoot drukkerij Libertas Pascal aan allerlei gave grafische producties. Je komt terecht in een hecht en ervaren team van 25 collega’s waarin sfeer, loyaliteit, inzet en gezelligheid belangrijk is.

Zoeken wij jou?

Herken je jezelf in onderstaande punten? Dan zoeken wij jou!
• Gedreven
• Leergierig
• Flexibel
• Nauwkeurig
• Enthousiast
• Woonachtig in de regio Utrecht
• Minimaal 32 uur per week beschikbaar

Heb jij zin om bij ons aan de slag te gaan? Mail een korte motivatie en CV naar Ramon Stoker, Ramon@probook.nl. Wil je meer weten? Bel of app gerust met Ramon, 06 107 211 40.

Tot snel!

Zij gingen je voor


 • review

  Ik heb hier 20 kleine gedichtenbundels laten drukken. De communicatie liep ontzettend fijn en snel, de prijs is zeker redelijk en het resultaat is erg mooi! Zeker aan te raden


  Britt Hogerheide
  31 augustus 2023 op Google

 • review

  Vanaf het begin een heel goed contact. Had helemaal geen ervaring met een (boek)drukker. Vakkundig bijgestaan op een hele fijne manier. Eind product een fantastisch mooi boek, mooie uitvoering, die iedereen hoog gewaardeerd. Beslist een adres die ik van harte kan aanbevelen. Wim Nagtegaal ~ Huizen


  Wim Nagtegaal
  16 augustus 2023 op Facebook

 • review

  Al twee keer een goed verzorgd boek van Probook ontvangen. De kwaliteit is uitstekend. De website staat wat vol dus het is even je weg zoeken maar er is dan ook heel veel mogelijk. In Word of in hun eigen software. Probook is prima bereikbaar en ze helpen je goed, in het eerste boek wilde ik 3 leeslintjes, die mogelijkheid kon ik niet op de site vinden maar een belletje was voldoende om ervoor te zorgen dat het wel kon.


  Gabriëlla van Leeuwen
  7 augustus 2023 op Google

 • review

  Recent heb ik wederom een boek laten drukken door Probook. Zij zorgen voor een boek in de hoogste kwaliteit tegen een gunstige prijs. Prachtig papier waar foto’s goed op uitkomen. Stevig ingebonden (genaaid!). Ik was apetrots met het resultaat en kreeg veel bewondering voor de mooie uitvoering. Zoek niet verder naar een andere drukker, misschien kun je ergens iets goedkoper uitkomen, maar dan lever je ook veel in wat kwaliteit betreft. Voor het vele werk dat je aan een boek hebt besteed wil je toch het beste resultaat !


  Marjo Hagemeijer
  27 juni 2023 op Facebook

 • review

   

   

  Wil je meer reviews bekijken of zelf een review achterlaten? Dat kan door op onderstaande links te klikken.

  Google

  Facebook


 • review

  Prachtig boek, de omslag die ik had ontworpen was niet correct, maar is goed opgelost door probook. Het boek is erg mooi geworden. Enig puntje is de working van de site is erg onoverzichtelijk. Verder is alles naar wens gegaan.


  Steffanie Huurman
  23 juni 2023 op Google

 • review

  Ik heb twee keer een boek laten drukken bij Probook. De kwaliteit van het product en de service van Probook scoren bij mij uitermate hoog.
  Ik kan een ieder aanraden zijn boek in welke oplage dan ook te laten verzorgen door de professionals van Probook.


  Yves Vermeulen
  14 juni 2023 op Google

 • review

  Fijne partij om mee samen te werken


  Ed Goselink
  10 mei 2023 op Google

 • review

  Probook is zeer hulpvaardig en heeft mijn boek vakkundig en op tijd gedrukt. Een goede prijs/kwaliteitverhouding maken compleet dat ik Probook aanbeveel. Dank jullie wel voor jullie ondersteuning.


  Wim Leenders
  28 maart 2023 op Google

 • review

  Op dit moment ligt mijn partner op de bank het boek over haar opa te lezen. Ze is wild enthousiast en leest dingen die ze nog niet wist. Ze heeft haar opa namelijk nooit gekend. Uit het archief van haar vader heb ik veel kunnen vinden over haar opa en in het boek verwerkt dat ik op haar recente verjaardag kon overhandigen. Dit is mijn tweede boek dat ik door Probook heb laten drukken. En… ik ben zeer tevreden met de helpende hand van Probook en het mooie drukwerk in hardcover. Ook de snelheid van drukken en leveren is uitstekend. Momenteel liggen er nog twee boeken in concept klaar en ook deze laat ik weer door Probook verzorgen.


  Harri Wolkers
  5 maart 2023 op Facebook

Heb je een vraag over het maken van je eigen boek?
Veel- gestelde vragen