Boek drukken vanaf 1 exemplaar

Wil je jouw boek laten drukken? Of wil je meerdere boeken laten drukken? Dan ben je bij Probook aan het juiste adres! Laat jouw boek digitaal drukken vanaf 1 exemplaar of offset drukken in duizenden exemplaren. Wij staan zowel voor particulieren als bedrijven klaar om boeken te produceren. Je kunt bij ons jouw boek uitgeven in eigen beheer, terwijl je boek rechtstreeks bij de bron gemaakt wordt; de producent.

Probook staat bekend om de kwaliteit, mogelijkheden en service;  in zowel grote als kleine oplages. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring, die ervoor zorgen dat jouw boek gebonden wordt in een hoge kwaliteit. Wij maken gebruik van een unieke mix tussen handwerk en machines, waardoor we jouw boek kunnen maken vanaf 1 exemplaar in vele verschillende uitvoeringen.

De keuze is namelijk reuze! Je kunt jouw eigen boek samenstellen, je kiest zelf het omslag, de bindwijze, het papier, maar ook welke extra’s je aan jouw boek toe wilt voegen. Wil je bijvoorbeeld een boek met een gouden opdruk of wil je een bepaalde kleur schutblad of leeslint, je bepaalt alles zelf! Jij bent volledig in controle over de inhoud en de uitvoering van jouw boek, wij zorgen voor je dat het boek geprint en gebonden wordt – in een super goede kwaliteit! Onderstaand een greep uit de soorten boeken die wij produceren, maar je kunt letterlijk elk soort boek laten drukken bij ons!

Vanaf 1 exemplaar
Standaard met vele mogelijkheden
Maatwerk mogelijk
Eigen boekensoftware
Gratis handleidingen en templates
Productie in eigen huis
Jarenlange ervaring
Zeer tevreden klanten
Bekijk alle soorten boeken
klik hier

Jij bepaald de inhoud van je boek, vervolgens laat je ons jouw boek drukken!

Jij bepaalt volledig wat er in jouw boek komt te staan, maar we helpen je graag met wat tips & tricks om jouw boek mooi te maken en het je zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij hebben bijvoorbeeld een eigen software, waarin je zeer eenvoudig jouw omslag kunt opmaken. Je hoeft dan niet te stoeien, alles wordt in het juiste formaat voor je klaargezet aan de hand van de samenstelling van jouw boek.

Ook hebben wij gratis handleidingen en templates om een boek te maken. Zo kun je bijvoorbeeld jouw binnenwerk schrijven in Word en opslaan naar pdf-bestand, hiervoor bieden wij een handleiding en templates in verschillende formaten aan. Op deze manier proberen we je te begeleiden in het maken van jouw boek. Wij hebben op een rijtje gezet wat de voordelen van alle softwarepakketten zijn, dus kijk wat de geschikte software is om jouw boek op te maken en uiteindelijk bij ons te laten drukken.

Kom je er niet uit of zie je door de bomen het bos niet meer? Neem dan contact met ons op door ons te bellen of te mailen, we helpen je namelijk graag!

Gratis handleidingen en templates beschikbaar
klik hier

Eindeloze mogelijkheden door productie in eigen huis

Wij hebben veel gestandaardiseerd om je zo een goede prijs te bieden, want ook goedkope boeken zijn bij ons te bestellen. De standaard mogelijkheden hebben wij wel zo ruim mogelijk gehouden, zo kun je een heel luxe boek laten drukken binnen de standaarden van Probook; dus een betaalbaar maar luxe boek drukken, klinkt goed toch?!

Zo kun je bij ons kiezen voor een kleine en goedkope gelijmde softcover voor vluchtig gebruik, maar ook voor een grote en luxe genaaid gebonden hardcover met gouden opdruk om mooi tentoon te stellen als koffietafelboek. Jouw boek kun je helemaal samenstellen naar eigen wens, zo kun je een kapitaalbandje of leeslint kiezen in jouw gewenste kleur of jouw eigen creativiteit kwijt in een stofomslag of foliedruk .

Veel uitvoeringen en extra’s zijn gemakkelijk te kiezen in ons online offerte-/ bestelformulier. Wil je een heel speciaal boek laten drukken die niet binnen de ruime standaarden vallen? Ook dat kan! Je zit bij ons rechtstreeks op de bron, wij zijn namelijk geen uitgeverij, makelaar of wederverkoper, maar de producent zelf. Daardoor is bijna alles mogelijk. Heb je een bijzonder boekproject? Dan is er ook een zeer grote kans dat we jouw boek kunnen drukken en binden. Neem voor maatwerk boekproducties contact met ons op.

 

Lees wat Probook zo speciaal maakt
klik hier

Zij gingen je voor


 • review

  Fijne partij om mee samen te werken


  Ed Goselink
  10 mei 2023 op Google

 • review

  Probook is zeer hulpvaardig en heeft mijn boek vakkundig en op tijd gedrukt. Een goede prijs/kwaliteitverhouding maken compleet dat ik Probook aanbeveel. Dank jullie wel voor jullie ondersteuning.


  Wim Leenders
  28 maart 2023 op Google

 • review

  Op dit moment ligt mijn partner op de bank het boek over haar opa te lezen. Ze is wild enthousiast en leest dingen die ze nog niet wist. Ze heeft haar opa namelijk nooit gekend. Uit het archief van haar vader heb ik veel kunnen vinden over haar opa en in het boek verwerkt dat ik op haar recente verjaardag kon overhandigen. Dit is mijn tweede boek dat ik door Probook heb laten drukken. En… ik ben zeer tevreden met de helpende hand van Probook en het mooie drukwerk in hardcover. Ook de snelheid van drukken en leveren is uitstekend. Momenteel liggen er nog twee boeken in concept klaar en ook deze laat ik weer door Probook verzorgen.


  Harri Wolkers
  5 maart 2023 op Facebook

 • review

  Na mijn eerste luxe boek van een tijdje geleden heb ik van mijn fotojaar 2021 een prachtig boek laten maken. Het had in eerste instantie wat voeten in de aarde, mn door software, maar het eindresultaat was weer prachtig. de kwaliteit van de prints is top. dus ik ben er heel blij mee.


  Ben Ernst
  22 januari 2023 op Facebook

 • review

  Op de ouderwetse manier stuurde ik mijn script in losse vellen, dit was geen probleem al heeft het zijn beperkingen. Veel is mogelijk in overleg. Thans al weer mijn 2e boek ontvangen, mooi uitgevoerd ben dan ook zeer tevreden. Aldus voor iedere schrijver zeer aan te bevelen.


  J. Koorn
  14 januari 2023 op Google

 • review

  Wat heb ik afgelopen week mogen genieten van onze kinderen toen ze hun kado ontvingen. Alle drie kregen ze een mooi luxe boek met een linnen kaft voor elk een andere kleur bedrukt met gouden letters. Probook heeft aan al mijn wensen voldaan.(dat waren er nogal wat) de begeleiding was persoonlijk en ik kreeg adviezen waar ik wat mee kon. Als leek heb ik een bijzonder mooi boek kunnen maken voor ons nageslacht. een kleine oplage van slechts 4 uitgaven. alle 4 anders. Het maakt voor Probook niks uit. Daarvoor ben ik hen bijzonder dankbaar. Ik kan nu aan iedereen verkondigen waar ik dat mooie boek heb laten drukken. Bij Probook.nl. Hartelijk dank. Janny Pijl.


  Janny Pijl
  2 januari 2023 op Facebook

 • review

  …Ik besloot een aantal gedichten te bundelen en in boekvorm te laten drukken door Probook. Met een fantastisch resultaat. Hoewel het geen Sinterklaasgedichten waren werd pakjesavond mede hierdoor een groot succes. Ondertussen heb ik alweer een nieuwe “boeking” ingestuurd. Ditmaal over vijf generaties voorouders van mijn dochters. Mijn verwachtingen zijn hoog gespannen nu ik gezien heb waartoe Probook allemaal in staat is. Dat het hier niet bij zal blijven staat voor mij vast. Er staat alweer een derde project klaar; een kinderverhaal dat ik zelf geschreven en geïllustreerd heb. “ De koning van Ambuland” . Met pensioen gaan is echt leuk. Dankjewel Probook.


  Frank Duden
  13 december 2022 op Facebook

 • review

  Fantastisch eindresultaat!


  Robin Verbraeken
  25 november 2022 op Google

 • review

   

   

  Wil je meer reviews bekijken of zelf een review achterlaten? Dat kan door op onderstaande links te klikken.

  Google

  Facebook


 • review

  Het was een uitdaging om mijn eigen gedichtenbundel te maken. Met behulp van het programma van PROBOOK en de persoonlijke [telefonische] assistentie van de medewerkers, is het een héél mooi boek geworden, ik ben superblij én trots.


  Annelies Bant
  27 november 2022 op Google

Heb je een vraag over het maken van je eigen boek?
Veel- gestelde vragen