Boek drukken vanaf 1 exemplaar

Wil je jouw boek laten drukken? Of wil je meerdere boeken laten drukken? Dan ben je bij Probook aan het juiste adres! Laat jouw boek digitaal drukken vanaf 1 exemplaar of offset drukken in duizenden exemplaren. Wij staan zowel voor particulieren als bedrijven klaar om boeken te produceren. Je kunt bij ons jouw boek uitgeven in eigen beheer, terwijl je boek rechtstreeks bij de bron gemaakt wordt; de producent.

Probook staat bekend om de kwaliteit, mogelijkheden en service;  in zowel grote als kleine oplages. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring, die ervoor zorgen dat jouw boek gebonden wordt in een hoge kwaliteit. Wij maken gebruik van een unieke mix tussen handwerk en machines, waardoor we jouw boek kunnen maken vanaf 1 exemplaar in vele verschillende uitvoeringen.

De keuze is namelijk reuze! Je kunt jouw eigen boek samenstellen, je kiest zelf het omslag, de bindwijze, het papier, maar ook welke extra’s je aan jouw boek toe wilt voegen. Wil je bijvoorbeeld een boek met een gouden opdruk of wil je een bepaalde kleur schutblad of leeslint, je bepaalt alles zelf! Jij bent volledig in controle over de inhoud en de uitvoering van jouw boek, wij zorgen voor je dat het boek geprint en gebonden wordt – in een super goede kwaliteit! Onderstaand een greep uit de soorten boeken die wij produceren, maar je kunt letterlijk elk soort boek laten drukken bij ons!

Vanaf 1 exemplaar
Standaard met vele mogelijkheden
Maatwerk mogelijk
Eigen boekensoftware
Gratis handleidingen en templates
Productie in eigen huis
Jarenlange ervaring
Zeer tevreden klanten
Bekijk alle soorten boeken
klik hier

Jij bepaalt de inhoud van je boek, vervolgens laat je ons jouw boek drukken!

Jij bepaalt volledig wat er in jouw boek komt te staan, maar we helpen je graag met wat tips & tricks om jouw boek mooi te maken en het je zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij hebben bijvoorbeeld een eigen software, waarin je zeer eenvoudig jouw omslag kunt opmaken. Je hoeft dan niet te stoeien, alles wordt in het juiste formaat voor je klaargezet aan de hand van de samenstelling van jouw boek.

Ook hebben wij gratis handleidingen en templates om een boek te maken. Zo kun je bijvoorbeeld jouw binnenwerk schrijven in Word en opslaan naar pdf-bestand, hiervoor bieden wij een handleiding en templates in verschillende formaten aan. Op deze manier proberen we je te begeleiden in het maken van jouw boek. Wij hebben op een rijtje gezet wat de voordelen van alle softwarepakketten zijn, dus kijk wat de geschikte software is om jouw boek op te maken en uiteindelijk bij ons te laten drukken.

Kom je er niet uit of zie je door de bomen het bos niet meer? Neem dan contact met ons op door ons te bellen of te mailen, we helpen je namelijk graag!

Gratis handleidingen en templates beschikbaar
klik hier

Eindeloze mogelijkheden door productie in eigen huis

Wij hebben veel gestandaardiseerd om je zo een goede prijs te bieden, want ook goedkope boeken zijn bij ons te bestellen. De standaard mogelijkheden hebben wij wel zo ruim mogelijk gehouden, zo kun je een heel luxe boek laten drukken binnen de standaarden van Probook; dus een betaalbaar maar luxe boek drukken, klinkt goed toch?!

Zo kun je bij ons kiezen voor een kleine en goedkope gelijmde softcover voor vluchtig gebruik, maar ook voor een grote en luxe genaaid gebonden hardcover met gouden opdruk om mooi tentoon te stellen als koffietafelboek. Jouw boek kun je helemaal samenstellen naar eigen wens, zo kun je een kapitaalbandje of leeslint kiezen in jouw gewenste kleur of jouw eigen creativiteit kwijt in een stofomslag of foliedruk .

Veel uitvoeringen en extra’s zijn gemakkelijk te kiezen in ons online offerte-/ bestelformulier. Wil je een heel speciaal boek laten drukken die niet binnen de ruime standaarden vallen? Ook dat kan! Je zit bij ons rechtstreeks op de bron, wij zijn namelijk geen uitgeverij, makelaar of wederverkoper, maar de producent zelf. Daardoor is bijna alles mogelijk. Heb je een bijzonder boekproject? Dan is er ook een zeer grote kans dat we jouw boek kunnen drukken en binden. Neem voor maatwerk boekproducties contact met ons op.

Lees wat Probook zo speciaal maakt
klik hier

Zij gingen je voor


 • review

  Ik heb hier 20 kleine gedichtenbundels laten drukken. De communicatie liep ontzettend fijn en snel, de prijs is zeker redelijk en het resultaat is erg mooi! Zeker aan te raden


  Britt Hogerheide
  31 augustus 2023 op Google

 • review

  Vanaf het begin een heel goed contact. Had helemaal geen ervaring met een (boek)drukker. Vakkundig bijgestaan op een hele fijne manier. Eind product een fantastisch mooi boek, mooie uitvoering, die iedereen hoog gewaardeerd. Beslist een adres die ik van harte kan aanbevelen. Wim Nagtegaal ~ Huizen


  Wim Nagtegaal
  16 augustus 2023 op Facebook

 • review

  Al twee keer een goed verzorgd boek van Probook ontvangen. De kwaliteit is uitstekend. De website staat wat vol dus het is even je weg zoeken maar er is dan ook heel veel mogelijk. In Word of in hun eigen software. Probook is prima bereikbaar en ze helpen je goed, in het eerste boek wilde ik 3 leeslintjes, die mogelijkheid kon ik niet op de site vinden maar een belletje was voldoende om ervoor te zorgen dat het wel kon.


  Gabriëlla van Leeuwen
  7 augustus 2023 op Google

 • review

  Recent heb ik wederom een boek laten drukken door Probook. Zij zorgen voor een boek in de hoogste kwaliteit tegen een gunstige prijs. Prachtig papier waar foto’s goed op uitkomen. Stevig ingebonden (genaaid!). Ik was apetrots met het resultaat en kreeg veel bewondering voor de mooie uitvoering. Zoek niet verder naar een andere drukker, misschien kun je ergens iets goedkoper uitkomen, maar dan lever je ook veel in wat kwaliteit betreft. Voor het vele werk dat je aan een boek hebt besteed wil je toch het beste resultaat !


  Marjo Hagemeijer
  27 juni 2023 op Facebook

 • review

   

   

  Wil je meer reviews bekijken of zelf een review achterlaten? Dat kan door op onderstaande links te klikken.

  Google

  Facebook


 • review

  Prachtig boek, de omslag die ik had ontworpen was niet correct, maar is goed opgelost door probook. Het boek is erg mooi geworden. Enig puntje is de working van de site is erg onoverzichtelijk. Verder is alles naar wens gegaan.


  Steffanie Huurman
  23 juni 2023 op Google

 • review

  Ik heb twee keer een boek laten drukken bij Probook. De kwaliteit van het product en de service van Probook scoren bij mij uitermate hoog.
  Ik kan een ieder aanraden zijn boek in welke oplage dan ook te laten verzorgen door de professionals van Probook.


  Yves Vermeulen
  14 juni 2023 op Google

 • review

  Fijne partij om mee samen te werken


  Ed Goselink
  10 mei 2023 op Google

 • review

  Probook is zeer hulpvaardig en heeft mijn boek vakkundig en op tijd gedrukt. Een goede prijs/kwaliteitverhouding maken compleet dat ik Probook aanbeveel. Dank jullie wel voor jullie ondersteuning.


  Wim Leenders
  28 maart 2023 op Google

 • review

  Op dit moment ligt mijn partner op de bank het boek over haar opa te lezen. Ze is wild enthousiast en leest dingen die ze nog niet wist. Ze heeft haar opa namelijk nooit gekend. Uit het archief van haar vader heb ik veel kunnen vinden over haar opa en in het boek verwerkt dat ik op haar recente verjaardag kon overhandigen. Dit is mijn tweede boek dat ik door Probook heb laten drukken. En… ik ben zeer tevreden met de helpende hand van Probook en het mooie drukwerk in hardcover. Ook de snelheid van drukken en leveren is uitstekend. Momenteel liggen er nog twee boeken in concept klaar en ook deze laat ik weer door Probook verzorgen.


  Harri Wolkers
  5 maart 2023 op Facebook

Heb je een vraag over het maken van je eigen boek?
Veel- gestelde vragen