Eigen boek drukken in kleine oplage

Wil je jouw eigen boek laten drukken in kleine oplage? Of wil je een grote oplage boeken laten drukken? Dan ben je bij Probook aan het juiste adres! Laat jouw boek drukken vanaf 1 exemplaar tot duizenden exemplaren. Wij staan zowel voor particulieren als bedrijven klaar om boeken te produceren. Je kunt bij ons jouw boek uitgeven in eigen beheer, terwijl je boek rechtstreeks bij de bron gemaakt wordt; de producent.

Probook staat bekend om de kwaliteit, mogelijkheden en service. Dus wil je bijvoorbeeld een luxe hardcover boek drukken? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring, die ervoor zorgen dat jouw boek gebonden wordt in een hoge kwaliteit. Wij maken gebruik van een unieke mix tussen handwerk en machines, waardoor we jouw boek drukken in kleine oplages vanaf 1 exemplaar maar wel helemaal naar jouw wens.

De keuze is namelijk reuze! Je kunt jouw eigen boek samenstellen, je kiest zelf het omslag, de bindwijze, het papier, maar ook welke extra’s je aan jouw boek toe wilt voegen. Wil je bijvoorbeeld een boek laten drukken met een gouden opdruk of wil je een bepaalde kleur schutblad of leeslint, je bepaalt alles zelf! Jij bent volledig in controle over de inhoud en de uitvoering van jouw boek; wij zorgen ervoor dat we jouw boek drukken en binden in zeer hoge kwaliteit! Onderstaand een greep uit de soorten boeken die wij produceren, maar je kunt letterlijk elk soort boek laten drukken bij ons!

Vanaf 1 exemplaar
Standaard met vele mogelijkheden
Maatwerk mogelijk
Eigen boekensoftware
Gratis handleidingen en templates
Productie in eigen huis
Jarenlange ervaring
Zeer tevreden klanten
Bekijk alle soorten boeken
klik hier

Laat ons jouw boek drukken in kleine oplage, geheel naar jouw wensen!

Jij bepaalt volledig hoe wij jouw boek drukken, maar we helpen je graag met wat tips & tricks om jouw boek mooi te maken en het je zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij hebben bijvoorbeeld een eigen ontwerptool, waarin je zeer eenvoudig jouw omslag kunt opmaken. Je hoeft dan niet te stoeien met formaten en rugdiktes, alles wordt in het juiste formaat voor je klaargezet aan de hand van de samenstelling van jouw boek.

Ook hebben wij gratis handleidingen en templates om een boek te maken. Zo kun je bijvoorbeeld jouw binnenwerk schrijven in Word en opslaan naar pdf-bestand, hiervoor bieden wij een handleiding en templates in verschillende formaten aan. Op deze manier proberen we je zo goed mogelijk te begeleiden bij het drukken van een boek. Wij hebben op een rijtje gezet wat de voordelen van alle softwarepakketten zijn, dus kijk wat de geschikte software is om jouw boek op te maken, zodat we jouw boek drukken in een zo mooi mogelijke uitvoering.

Kom je er niet uit of zie je door de bomen het bos niet meer? We weten als geen ander dat het laten drukken van een boek best overweldigend kan zijn. Neem dan contact met ons op door ons te bellen of te mailen, we helpen je namelijk graag!

Gratis handleidingen en templates beschikbaar
klik hier

Eindeloze mogelijkheden door productie in eigen huis

Wij hebben veel gestandaardiseerd om je zo een goede prijs te bieden. De standaard mogelijkheden hebben wij wel zo ruim mogelijk gehouden, zo kun je goedkope boekjes laten drukken, maar ook een heel luxe boek laten drukken binnen de standaarden van Probook; dus een betaalbaar maar luxe boek drukken in kleine oplage, klinkt goed toch?!

Zo kun je bij ons kiezen voor een kleine en goedkope gelijmde softcover voor vluchtig gebruik, maar ook voor een grote en luxe genaaid gebonden hardcover met gouden opdruk om mooi tentoon te stellen als koffietafelboek. Jouw boek kun je helemaal samenstellen naar eigen wens, zo kun je een kapitaalbandje of leeslint kiezen in jouw gewenste kleur of jouw eigen creativiteit kwijt in een stofomslag of foliedruk .

Veel uitvoeringen en extra’s zijn gemakkelijk te kiezen in ons online offerte-/ bestelformulier. Wil je een heel speciaal boek laten drukken die niet binnen de ruime standaarden vallen? Ook dat kan! Je zit bij ons rechtstreeks op de bron, wij zijn namelijk geen uitgeverij, makelaar of wederverkoper, maar de producent zelf. Daardoor is bijna alles mogelijk. Heb je een bijzonder boekproject? Dan is er ook een zeer grote kans dat we jouw boek kunnen drukken en binden. Neem voor maatwerk boekproducties contact met ons op.

Bereken de prijs voor het drukken van een boek
klik hier
Lees wat Probook zo speciaal maakt
klik hier

Zij gingen je voor


 • review

  Voor het bestellen van mijn boek had ik nog een aantal vragen, hierop hebben ze snel kunnen antwoorden en mij verder geholpen. Mijn boek kwam in perfecte staat aan en de beeldkwaliteit ziet er zeer goed uit!

  Als ik opnieuw een boek ontwerp, zal ik zeker opnieuw hier bestellen.


  Colin Hallaert
  4 juni 2024 op Google

 • review

  Vorige week kreeg ik een setje boeken geleverd waar ik samen met de mensen van Probook aan heb gewerkt. Ik had de opmaakt gemaakt met Scribus, een opensource programma, dat niet door ProBook werd ondersteund. Desondanks mag het resultaat gezien worden. De samenwerking verliep plezierig en ik was blij met het geduld van hun kant.


  Marli Falize
  27 mei 2024 op Google

 • review

  Vandaag zijn de studiegidsen binnengekomen voor de komende WFA studiereis naar de Ardennen van 8-11 mei 2024. De gids van 240 pagina’s is digitaal gedrukt bij Probook in Utrecht en ziet er weer prachtig uit. Op de website van Probook kun je heel eenvoudig een offerte laten maken voor jouw boek met al je wensen wat betreft uitvoering.


  Marius van Leeuwen
  10 april 2024 op Google

 • review

  Probook maakt 100% waar wat in de naam is opgenomen: “PRO”. Heldere, eerlijke communicatie, goed advies, hands-on hulp bij bv omslag, leveren volgens afspraak, prijs die voor zoveel vakkennis zeer gunstig is. Kortom, al weer het volgende boek aan het bedenken zodat we weer zaken kunnen doen! Dank je wel boekliefhebbers!


  Jan Willem den Oudsten
  8 april 2024 op Google

 • review

  Samenwerking met Probook was fantastisch! Ze maken het voor iedereen mogelijk om zelf een mooi boek samen te stellen, aan de hand van duidelijke richtlijnen en templates. Ook organiseren ze leuke en leerzame workshops!
  Ik ben heel erg tevreden met het resultaat: een boek vol herinneringen om door te geven aan mijn kinderen en kleinkinderen.


  Marian Schalk
  18 maart 2024 op Google

 • review

   

   

  Wil je meer reviews bekijken of zelf een review achterlaten? Dat kan door op onderstaande links te klikken.

  Google

  Facebook


 • review

  Onlangs voor werk een aantal boekjes besteld. Contact met Probook was heel fijn, snelle levering en een super eindresultaat!


  Emilie Tielemans
  19 februari 2024 op Facebook

 • review

  …Een boek dat ik door Probook in een kleine oplage liet drukken. Omdat het eerste boek maar een deel van het archief behandelde, ben ik doorgegaan met onderzoek. Mede door de uitstekende kwaliteit van het eerste afgeleverde boek, heeft dit in drie jaar tijd geresulteerd in een viertal boeken. In z’n totaliteit bijna 1000 bladzijden. Steeds de omslag en het drukwerk door Probook laten doen. Het binnenwerk opgemaakt in Word leverde ik zelf aan in PDF-formaat; voor de omslag gaf Ik de specificaties door. De goede samenwerking met Probook een het uiteindelijke resultaat getuigt van uitstekende kwaliteit. Kortom: deskundig, professioneel, behulpzaam.


  Harri Wolkers
  12 februari 2024 op Google

 • review

  Probook heeft weer geweldig werk afgeleverd. Ook mijn 2de boek met vliegtuigtekeningen is erg mooi gedrukt. Daarnaast kon ik met vragen uiteraard bij ze terecht om het boek te maken zoals ik het graag wilde. Professioneel, vakkundig en altijd bereid om te helpen. Klasse.


  Paul Imhoff
  6 februari 2024 op Google

 • review

  Fijn bedrijf om mee samen te werken, denken met je mee, erg flexibel en goede service. Boekwerk “Herenstraat” zag er ook weer super uit Jubels – Smart printing, since 1902.


  Diana van Laarhoven
  23 januari 2024 op Facebook

Heb je een vraag over het maken van je eigen boek?
Veel- gestelde vragen