Linnen of kunstleer

Met een linnen of kunstleren omslag geef je jouw boek een luxe uitstraling. De verschillende kleuren linnen en kunstleer zijn zeer divers. Wij bieden standaard 11 kleuren linnen en 5 kleuren kunstleer, maar we hebben ook wisselende limited editions! Deze limited editions zijn tijdelijk verkrijgbaar, dus wees er snel bij! Naast het materiaal dat op de pagina getoond wordt hebben we meer, dus ben je op zoek naar een specifieke kleur? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden voor een maatwerkproductie! Wil je het omslag extra speciaal en persoonlijk maken? Kies dan voor een gouden of zilveren opdruk op het omslag.

een gouden of zilveren opdruk
lees meer

Kleuren

Je kunt een keuze maken uit onderstaande uitgebreide collectie kleuren en materialen. Zit jouw gewenste kleur en/of materiaal er niet tussen? Neem dan contact met ons op voor een maatwerkproductie. De limited editions zijn maar beperkt voorradig. Het kan voorkomen dat wij niet voldoende materiaal blijken te hebben voor jouw boek of dat deze uit het assortiment gehaald wordt. Wil je zeker weten dat het gewenste materiaal voor jouw boek gebruikt kan worden? Neem dan even contact met ons op!

De kleuren en structuren kunnen in het echt iets afwijken, de kleur is mede afhankelijk van jouw eigen beeldscherminstellingen. We hebben daarom de mogelijkheid om stalen aan te vragen, zo kun je het materiaal in het echt zien en voelen.

Limited editions

zwart speciaal omslag dierenleer

Zwart reptielen(kunst)leer

De schubben verschillen iets in grote, waardoor er een speelse structuur ontstaat. Ons materiaal is kunstleder. Het lijkt op krokodillenleer, maar ook op slangenleer of wellicht zie jij er een ander leersoort in.

bruin speciaal omslagmateriaal

Donkerbruin struisvogel(kunst)leer

Het struisvogelleer onderscheidt zich van andere leersoorten door de ‘noppen’ waar de veren hebben gezeten. Ons materiaal is kunstleder, de betreffende typerende structuur is machinaal in het materiaal geperst.

oranje speciaal omslagmateriaal

Oranje/bruin gemêleerd linnen

Het gemêleerde linnen bevat verschillende kleuren draden, waardoor het een levendige uitstraling krijgt. Het oranje/bruine linnen heeft een wat klassieke uitstraling.

goud speciaal omslagmateriaal

Goud gecoat linnen

De sprankelende gouden kleur spreekt voor zich, deze knalt er gewoon uit! Het linnen is voorzien van een extra beschermlaag. Het gecoate linnen is in tegenstelling tot het reguliere linnen licht afneembaar.

blauw speciaal omslagmateriaal

Mat blauw met glanzende lijnen

Dit materiaal heeft een heldere koninklijk blauwe kleur. De reliëf is bijna niet zichtbaar, maar het verschil in de matte en glanzende uitstraling geeft het materiaal een duidelijke lijnenstructuur.

groen speciaal omslagmateriaal

Groen grof gewoven kunstlinnen

De grove structuur en de matte coating geven dit materiaal een natuurlijke uitstraling. De grasgroene kleur versterkt deze natuurlijke uitstraling. Dit materiaal heeft de structuur van een grof linnen, maar is ook afneembaar en gewoon ijzersterk.

grijs speciaal omslagmateriaal

Grijs grof gewoven kunstlinnen

De grove structuur en de matte coating geven dit materiaal een natuurlijke uitstraling. Dit materiaal heeft een grijze neutrale kleur. Het heeft de structuur van een grof linnen, maar is ook afneembaar en gewoon ijzersterk.

Ontvang gratis staaltjes limited edition bandmateriaal
vraag direct aan

Kunstleer

Kunstleer-rond-ZWART

zwart (21140)

Kunstleer-rond-WIT

wit (21080)

Kunstleer-rond-ROOD

donkerrood (21006)

Kunstleer-rond-DONKERBLAUW

donkerblauw (21067)

Kunstleer-rond-BRUIN

bruin (26026)

Ontvang gratis staaltjes kunstleer
vraag direct aan

Linnen

Linnen-rond-4000-ZWART

zwart (34000)

Linnen-rond-4001-WIT

wit (34001)

Linnen lichtblauw (4012)

lichtblauw (34012)

Linnen legergroen (4039)

legergroen (34039)

Linnen grijs (4004)

grijs (34004)

Linnen okergeel (4044)

okergeel (34044)

Linnen groen (4047)

groen (34047)

Linnen rood (4077)

rood (34103)

Linnen donkerblauw (4086)

donkerblauw (34086)

Linnen offwhite (4184)

off-white (34184)

Linnen beige (4192)

beige (34192)

Ontvang gratis staaltjes linnen
vraag direct aan

Zij gingen je voor


 • review

  Geweldige service. Probook heeft mij telefonisch top geholpen met het maken van de bestanden voor mijn Rockstar Design boek. Het resultaat is prachtig en helemaal volgens verwachting. Samen met een medewerker het exemplaar uitgepakt. Wat een feestje! Ik ga hier zeker weer heen!!


  Ymke Francois
  26 september 2023 op Google

 • review

  Ik heb hier 20 kleine gedichtenbundels laten drukken. De communicatie liep ontzettend fijn en snel, de prijs is zeker redelijk en het resultaat is erg mooi! Zeker aan te raden


  Britt Hogerheide
  31 augustus 2023 op Google

 • review

  Vanaf het begin een heel goed contact. Had helemaal geen ervaring met een (boek)drukker. Vakkundig bijgestaan op een hele fijne manier. Eind product een fantastisch mooi boek, mooie uitvoering, die iedereen hoog gewaardeerd. Beslist een adres die ik van harte kan aanbevelen. Wim Nagtegaal ~ Huizen


  Wim Nagtegaal
  16 augustus 2023 op Facebook

 • review

  Al twee keer een goed verzorgd boek van Probook ontvangen. De kwaliteit is uitstekend. De website staat wat vol dus het is even je weg zoeken maar er is dan ook heel veel mogelijk. In Word of in hun eigen software. Probook is prima bereikbaar en ze helpen je goed, in het eerste boek wilde ik 3 leeslintjes, die mogelijkheid kon ik niet op de site vinden maar een belletje was voldoende om ervoor te zorgen dat het wel kon.


  Gabriëlla van Leeuwen
  7 augustus 2023 op Google

 • review

  Recent heb ik wederom een boek laten drukken door Probook. Zij zorgen voor een boek in de hoogste kwaliteit tegen een gunstige prijs. Prachtig papier waar foto’s goed op uitkomen. Stevig ingebonden (genaaid!). Ik was apetrots met het resultaat en kreeg veel bewondering voor de mooie uitvoering. Zoek niet verder naar een andere drukker, misschien kun je ergens iets goedkoper uitkomen, maar dan lever je ook veel in wat kwaliteit betreft. Voor het vele werk dat je aan een boek hebt besteed wil je toch het beste resultaat !


  Marjo Hagemeijer
  27 juni 2023 op Facebook

 • review

   

   

  Wil je meer reviews bekijken of zelf een review achterlaten? Dat kan door op onderstaande links te klikken.

  Google

  Facebook


 • review

  Prachtig boek, de omslag die ik had ontworpen was niet correct, maar is goed opgelost door probook. Het boek is erg mooi geworden. Enig puntje is de working van de site is erg onoverzichtelijk. Verder is alles naar wens gegaan.


  Steffanie Huurman
  23 juni 2023 op Google

 • review

  Ik heb twee keer een boek laten drukken bij Probook. De kwaliteit van het product en de service van Probook scoren bij mij uitermate hoog.
  Ik kan een ieder aanraden zijn boek in welke oplage dan ook te laten verzorgen door de professionals van Probook.


  Yves Vermeulen
  14 juni 2023 op Google

 • review

  Fijne partij om mee samen te werken


  Ed Goselink
  10 mei 2023 op Google

 • review

  Probook is zeer hulpvaardig en heeft mijn boek vakkundig en op tijd gedrukt. Een goede prijs/kwaliteitverhouding maken compleet dat ik Probook aanbeveel. Dank jullie wel voor jullie ondersteuning.


  Wim Leenders
  28 maart 2023 op Google

Heb je een vraag over het maken van je eigen boek?
Veel- gestelde vragen