Overig

 • Kan ik bij jullie komen werken?

  Op deze pagina vind je onze openstaande vacatures. Staat er geen vacature online, dan kun je ons evengoed een mailtje sturen of even bellen. Wie weet kunnen we jouw hulp goed gebruiken!

 • Ik wil je nieuwsbrief niet meer ontvangen, hoe kan ik me uitschrijven?

  Onderaan elke nieuwsbrief staat een link ‘unsubscribe’, als je daar op klikt kun je jezelf uitschrijven voor de nieuwsbrief.

 • Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen, waar kan ik me inschrijven?

  Je kunt jouw emailadres achterlaten op deze pagina, je wordt vervolgens ingeschreven voor de nieuwsbrief en zult deze in de toekomst ontvangen.

 • Wat zijn jullie algemene voorwaarden?

  Probook hanteert de algemene leveringsvoorwaarden van de KVGO, de organisatie voor de grafische bedrijfstak. De algemene leveringsvoorwaarden kun je hier downloaden.

  Daarnaast hebben we een uitleg over onze productie en mogelijke afwijkingen, zodat je vooraf weet wat je kunt verwachten en hier in jouw ontwerp rekening mee kunt houden. Deze uitleg lees je hier.

 • Waar lees ik reviews over Probook?

  Wij hebben reviews ontvangen op Google en Facebook. Wij zijn erg blij met deze goede beoordelingen! Tevens hebben wij op onze website wat klantervaringen staan die je kunt lezen.

  Lees de reviews op Google
  Lees de reviews op Facebook

 • Wat zijn jullie openingstijden?

  Telefonisch contact met ons opnemen en afhalen van jouw boek kan binnen onze openingstijden. Wij zijn geopend van maandag t/m donderdag van 8:30 tot 16:30 uur en op vrijdag van 8:30 tot 15:30 uur.

  Wil je langskomen om informatie in te winnen? Dan kun je een afspraak bij ons maken voor een adviesgesprek. Je kunt hiervoor een mail sturen naar info@probook.nl. Wij rekenen voor een dergelijk gesprek wel kosten, aangezien de prijzen op onze website gebaseerd zijn op online verkoop zonder begeleiding.

 • Kan ik mijn toestemming intrekken voor het tonen van mijn boek?

  Heb je toestemming gegeven om jouw boek te gebruiken voor marketingdoeleinden en wil je hier nu toch op terugkomen? Dat kan. Je kunt jouw volledige toestemming intrekken of de toestemming voor een bepaald gedeelte wijzigen. Wij zullen in dat geval in de toekomst rekening houden met deze aangepaste of ingetrokken toestemming.

  Wanneer wij al materiaal hebben laten maken waar jouw boek op staat, is dat niet terug te draaien i.v.m. de gemaakte kosten en eventuele verspreiding van het materiaal. Wij kunnen jouw boek wel altijd digitaal van onze website verwijderen. Wij kunnen alleen niet garant staan dat het boek nergens meer zichtbaar is op het web (bijvoorbeeld op Google).

 • Waar kan ik een review / recensie over jullie schrijven?

  Ben je tevreden met onze service en/of jouw boek? Dan horen we dat natuurlijk graag in de vorm van een review. Je kunt deze achterlaten door op onderstaande links te klikken.

  Laat een review achter op Google
  Laat een review achter op Facebook

  Ben je niet tevreden met onze service of jouw boek? Dan krijgen we graag de kans om dit voor je op te lossen (daar worden we beide vrolijker van). Neem contact met ons op en laat weten waar jij niet tevreden mee bent. Je kunt ons bellen op 030 303 95 98 of mailen naar info@probook.nl.

 • Kunnen jullie mijn boek promoten op social media?

  Als je graag wenst dat wij jouw boek promoten op social media, dan mag je ons altijd een mail sturen. Je kunt jouw mail richten aan michelle@probook.nl. We vinden het fijn als je het ons al laat weten voordat we gaan produceren, zodat we de optie hebben om bijvoorbeeld foto’s van de productie te maken en deze te publiceren.

 • Hoe zorg ik dat mijn boek niet op jullie website of social media geplaatst wordt?

  Hier hoef je niets voor te doen. Wij laten een boek niet zien zonder toestemming. Als we jouw boek willen tonen op onze website of social media, dan zullen we altijd eerst een mail sturen. We publiceren pas als je een reactie geeft met jouw instemming. Reageer je niet? Dan zullen we het ook niet publiceren (al vinden we een reactie natuurlijk altijd fijn, zodat we gelijk weten dat het niet gewaardeerd wordt).