Cadeaubon

Wil je iemand een leuk cadeau geven? Geef dan een cadeaubon van ons! De cadeaubonnen sturen we fysiek naar je op. Met de cadeaubon kan de ontvangen zijn/haar eigen boek maken óf een bestaand boek in onze boekwinkel bestellen. De ontvanger kan bijvoorbeeld een fotoboek of een gedichtenbundel maken, een eigen kookboek met zijn/haar lekkerste recepten of misschien wel een complete roman.

De cadeaubonnen zijn al vanaf 10 euro beschikbaar, maar bij cadeaubonnen van 25 euro of meer kan je ook een gratis boek ‘Publiceer je eigen boek‘ van Frank Noë ontvangen t.w.v. €10,-. Dit boek is een stap-voor-stap handleiding voor iedereen die zijn eigen boek wil uitgeven. Gebaseerd op zijn 38-jarige ervaring als professioneel uitgever zet Frank Noë helder uiteen wat je allemaal moet weten, doen én laten om tot een perfect boek te komen.

Het is ook mogelijk dat wij het rechtstreeks naar de ontvanger versturen. Geef het dan wel even aan en geef een leuk berichtje aan ons door. Wij zorgen dan dat dit berichtje meegestuurd wordt met de cadeaubon.