Platglas 2 – Frans van Gaalen

23 september 2017 zag het eerste boek Platglas het levenslicht. Een Loosduins boek zonder opsomming van feiten maar puur herkenbare Loosduinse verhalen. Het eerste boek kreeg de naam “Platglas” (platte kas) dit werd gezien als de vooruitgang van Loosduinen. Poëtisch gezien weerspiegelt het platglas een herinnering aan vervlogen tijden.

Inmiddels zijn we 364 dagen verder en heeft het 2e deel op 22 september 2018 de drukpers verlaten. Ook het 2e boek, genaamd Platglas 2, staat weer bol van puur Loosduinse verhalen. Een schitterend boek ligt voor u met maar liefst 186 pagina`s, 74 verhalen met 166 vaak unieke afbeeldingen.

Mijn dank gaat ook dit maal uit naar een ieder die weer een of meerdere verhalen op de Facebookgroep “Geboren in Loosduinen” achter heeft gelaten, zodat ook dit deel weer vlot gevuld kon worden. 10 december 2018 is het al weer 5 jaar geleden dat de facebookgroep “Geboren in Loosduinen” werd gelanceerd. Een facebookgroep van, voor en door Loosduiners. De deelnemende leden van deze groep hebben reeds schitterende foto’s en verhalen geplaatst. De teller van het aantal, vaak nostalgische, foto’s staat op ruim 15.000.

Met deze warme, ontroerende, humoristische en vooral Loosduinse verhalen heb ik ook dit boekwerk kunnen samenstellen. Aan de teksten heb ik nagenoeg weinig tot niets gewijzigd, het moet uiteindelijk Loosduins blijven.

Als iedereen zo enthousiast blijft schrijven op onze Facebookgroep, dan kan ik u hierbij alvast verklappen dat er over een jaar Platglas 3 verkrijgbaar zal zijn.

Ik wens u veel lees- en kijkplezier met mijn, ons, tweede boek genaamd “Platglas 2”.

 

Frans J.M. van Gaalen

 

 

2018 / Softcover / formaat 148 x 210 cm / 192 pagina’s

Artikelnummer:
Prijs inclusief BTW
14,95
    Heb je een vraag over het maken van je eigen boek?