Biografie schrijven en drukken

Wil je jouw leven of het levensverhaal van iemand anders vastleggen in boekvorm? Binnen enkele stappen laat je van jouw eigen levensverhaal in Word (of ander programma) een gedrukte (auto)biografie maken. Bijvoorbeeld een genaaide hardcover, zodat jouw eigen biografie generatieslang mee gaat.

Wil je een klein levensboek, een uitgebreide autobiografie op groot formaat, één exemplaar voor jezelf of meerdere boeken om te verspreiden? Alles is mogelijk! Wanneer je meerdere boeken besteld, wordt de prijs ook nog eens een stuk lager. Je kunt jouw boek maken vanaf 24 pagina’s tot wel 700 pagina’s!

Genaaid gebonden
Vanaf 1 exemplaar
Hardcover
Verschillende papiersoorten
Mooie extra’s mogelijk
Tot wel 700 pagina’s

Een biografie met een duurzame kwaliteit!

Jouw autobiografie drukken we op het door jouw gekozen papiersoort. Met een harde kaft is je boek helemaal af. Kies zelf welk omslag je wilt; met een matte of glanzende fotocover, linnen of kunstleer. Wil je jouw boek net dat beetje extra geven? Kies dan voor een gouden of zilveren bedrukking op het omslag, een kapitaalbandje of een leeslintje, zo maak je jouw boek extra luxe! We raden aan om een genaaid gebonden hardcover te laten maken, zo kan jouw levensverhaal door vele generaties gelezen worden.

Veel gebruikte formaten voor een biografie:
148 x 210 mm | staand
170 x 240 mm | staand
210 x 297 mm | staand
Wil je een ander formaat boek? Geen probleem, je kunt jouw eigen formaat kiezen.

Jouw autobiografie schrijven

Jouw biografie schrijven in Word of InDesign

Je kunt jouw boek schrijven in een grafisch programma zoals InDesign, maar ook in bijvoorbeeld Word. Ga je jouw biografie schrijven in Word of InDesign? Gebruik dan onze templates en handleiding. Als je gelijk in een template begint, staat alles al gelijk goed en heb je achteraf geen extra werk. Heb je jouw tekst al geschreven? Dan kan je de handleiding gebruiken om alles drukklaar te maken binnen Word of InDesign.

Jouw biografie schrijven in de Probook software

Heb je een biografie bestaande uit korte verhalen / anekdotes of heel veel afbeeldingen (meer afbeeldingen dan tekst)? Dan raden we aan om onze boekensoftware te gebruiken. De software is zeer makkelijk te gebruiken voor korte stukken tekst (niet voor lange doorlopende teksten) en afbeeldingen zijn makkelijker te plaatsen dan in Word. In de software staan mooie opgemaakte pagina’s voor je klaar, waarmee je jouw biografie nog mooier maakt. De software is makkelijk werken, je hoeft zelf bijvoorbeeld geen afmetingen van het document in te stellen. De software is alleen niet geschikt voor lange doorlopende teksten en de mogelijkheden betreft de uitvoering zijn minder. Lees hier snel verder over de software van Probook.

Zo maken wij jouw boek

Jouw biografie laten schrijven

Ben je zelf niet zo gedreven in het schrijven van boeken en wil je het wel professioneel aanpakken? Laat jouw boek schrijven door een ervaren levensboekenschrijver. Een levensboekenschrijver is gespecialiseerd in het in kaart brengen van jouw leven en dit vervolgens te vertalen naar een boek. Wij van Probook drukken alleen boeken, maar wij hebben wel connecties met levensboekenschrijvers. Wij verwijzen je dus graag door en dan zien we je graag terug voor het drukken van het boek! Kijk snel verder of er een goede partner voor jou bij zit. 

Om te bestellen of om jouw prijs te kunnen berekenen moet je ingelogd zijn

Inloggen

Zij gingen je voor


 • review

  Onlangs weer 30 exemplaren van mijn boek over Oud Mathenesse, de wijk van mijn jeugd, bijbesteld. Zoals ook de vorige keer was het weer prima verzorgd, was de service uitstekend en kan ik met trots het boek verkopen aan andere mensen die herinneringen aan deze wijk in Rotterdam hebben.


  Elly visser-smit
  13 november 2022 op Google

 • review

  Inmiddels heb ik voor mijn biografiebureau “Dit is je leven” al vele biografieën laten drukken door Probook. Omdat ik het essentieel vind dat de boeken van topkwaliteit zijn en decennialang meegaan en mooi blijven, zodat ook de achterkleinkinderen van de hoofdpersoon er nog van kunnen genieten.


  Edwin Gitsels
  22 oktober 2022 op Google

 • review

  Hele fijne drukkerij, ze denken mee, zijn flexibel en snel. Erg blij met het eindresultaat!


  Marijke Koster
  6 oktober 2022 op Google

 • review

  Probook heeft mijn verwachting overtroffen. Wat een mooie kwaliteit terwijl de gebruikte illustraties eigenlijk niet zo geweldig waren is het eindresultaat toch prachtig geworden.


  Ben Verleg
  17 mei 2022 op Google

 • review

   

   

  Wil je meer reviews bekijken of zelf een review achterlaten? Dat kan door op onderstaande links te klikken.

  Google

  Facebook


 • review

  Wederom het zoveelste boek bij Probook laten drukken. Fijn dat ze over je schouder meekijken en de kwaliteit is subliem.


  Mark van den Broek
  16 mei 2022 op Google

 • review

  Ik heb nu 3 boeken besteld bij probook. De laatste twee zijn dagboeken van mijn zwangerschappen en kraamtijd. Ik ben er zo ontzettend blij mee, het zich prachtige herinneringen! Probook is heel welwillend om te helpen als je ergens niet uitkomt en ik raad iedereen de bestandscontrole aan. Voor die paar euro halen ze er belangrijke fouten uit.


  Lisette Wesselman
  9 april 2022 op Google

 • review

  Vriendelijke klantenservice, het boek dat ik besteld was kwam niet goed binnen. Kosteloos hermaakt


  Ciska de hoop
  6 april 2022 op Google

 • review

  Voor de tweede keer een boekje laten drukken bij Probook en naar volle tevredenheid! Ditmaal gekozen voor een A5 formaat met linnen kaft en met heel mooi resultaat! Het overzichtelijke keuzemenu en uploaden maakt de keuze Probook aantrekkelijk. Dank!


  Derk Jordaan
  20 maart 2022 op Google

 • review

  Probook heeft vakwerk geleverd bij de productie van een herinneringsboek voor mijn echtgenote die recent 25 jaar tekenlerares was. Het boek bevat niet alleen anekdotes van leerlingen maar ook foto’s van werk van haar leerlingen en haar zelf. Het geheel is prachtig geworden en een feest om in te kijken.


  Ton van der Pijl
  15 maart 2022 op Google

Heb je een vraag over het maken van je eigen boek?
Veel- gestelde vragen