(Auto)biografie schrijven en drukken

Wil je jouw leven of het levensverhaal van iemand anders vastleggen in een autobiografie of biografie? Binnen enkele stappen laat je van jouw eigen levensverhaal in Word (of ander programma) een gedrukte (auto)biografie maken. Bijvoorbeeld een genaaide hardcover, zodat jouw levensverhaal generatieslang mee gaat.

Wil je een klein levensboek, een uitgebreide autobiografie op groot formaat, één exemplaar voor jezelf of meerdere boeken om te verspreiden? Alles is mogelijk! Wanneer je meerdere boeken besteld, wordt de prijs ook nog eens een stuk lager. Je kunt jouw boek maken vanaf 24 pagina’s tot wel 700 pagina’s!

Genaaid gebonden
Vanaf 1 exemplaar
Hardcover
Verschillende papiersoorten
Mooie extra’s mogelijk
Tot wel 700 pagina’s

Een biografie met een duurzame kwaliteit!

Jouw autobiografie drukken we op het door jouw gekozen papiersoort. Met een harde kaft is je boek helemaal af. Kies zelf welk omslag je wilt; met een matte of glanzende fotocover, linnen of kunstleer. Wil je jouw boek net dat beetje extra geven? Kies dan voor een gouden of zilveren bedrukking op het omslag, een kapitaalbandje of een leeslintje, zo maak je jouw boek extra luxe! We raden aan om een genaaid gebonden hardcover te laten maken, zo kan jouw levensverhaal door vele generaties gelezen worden.

Veel gebruikte formaten voor een biografie:
148 x 210 mm | staand
170 x 240 mm | staand
210 x 297 mm | staand
Wil je een ander formaat boek? Geen probleem, je kunt jouw eigen formaat kiezen.

Jouw autobiografie schrijven

Jouw autobiografie schrijven in Word of InDesign

Je kunt jouw (auto)biografie schrijven in een grafisch programma zoals InDesign, maar ook in bijvoorbeeld Word. Ga je jouw biografie schrijven in Word of InDesign? Gebruik dan onze templates en handleiding. Als je gelijk in een template begint, staat alles direct goed en heb je achteraf geen extra werk. Heb je jouw tekst al geschreven? Dan kan je de handleiding gebruiken om alles drukklaar te maken binnen Word of InDesign.

Jouw autobiografie schrijven in de Probook software

Ga je een (auto)biografie schrijven bestaande uit korte verhalen / anekdotes of heel veel afbeeldingen (meer afbeeldingen dan tekst)? Dan raden we aan om onze boekensoftware te gebruiken. De software is zeer makkelijk te gebruiken voor korte stukken tekst (niet voor lange doorlopende teksten) en afbeeldingen zijn makkelijker te plaatsen dan in Word. In de software staan mooie opgemaakte pagina’s voor je klaar, waarmee je jouw biografie nog mooier maakt. De software is makkelijk werken, je hoeft zelf bijvoorbeeld geen afmetingen van het document in te stellen. De software is alleen niet geschikt voor lange doorlopende teksten en de mogelijkheden betreft de uitvoering zijn minder. Lees hier snel verder over de software van Probook.

Zo maken wij jouw boek

Jouw biografie laten schrijven

Wil je jouw biografie laten schrijven door iemand anders? Omdat je bijvoorbeeld zelf niet zo gedreven bent in het schrijven van een biografie en het toch professioneel wilt aanpakken? Laat jouw biografie schrijven door een ervaren levensboekenschrijver. Een levensboekenschrijver is gespecialiseerd in het in kaart brengen van jouw leven en dit vervolgens te vertalen naar een boek. Wij van Probook drukken alleen boeken, maar wij hebben wel connecties met levensboekenschrijvers. Wij verwijzen je dus graag door en dan zien we je graag terug voor het drukken van het boek! Kijk snel verder of er een goede partner voor jou bij zit. 

?
Vul hier het onderwerp van jouw boek in.
Vul hier jouw titel in. Deze is ter referentie en wordt nergens op jouw boek gedrukt.
Vul hier jouw gewenste aantal boeken in.
?
Vul hier het netto formaat van jouw binnenwerk in. Je kunt kiezen uit een standaard formaat of een eigen gewenst formaat kiezen.
?
Kies wat voor type boek je wenst.
?
Kies wat voor type omslag je wenst.
?
Kies hier of je een opdruk wilt op jouw boek.
?
Vul hier jouw aantal pagina’s in.
0
Vul hier jouw gewenste papiersoort in.
?
Kies wat voor schutblad je wenst.
?
Geef hieronder aan of je nog extra’s toe wilt voegen aan jouw boek, zo maak je jouw boek extra luxe.
?
Vink hier aan als je een bestandscontrole door een medewerker van Probook wenst
Vink hier aan als je een ongebonden proefdruk voorafgaand aan de gehele oplage wilt ontvangen
?

Prijs voor excl. btw

incl. btw

We berekenen nu de prijs van je boek...
?
Maak jouw boek direct online in onze software of upload jouw pdf-bestanden.
?
Kies hier een design, deze kan je helemaal naar wens aanpassen. Je kunt er ook voor kiezen om blanco te beginnen.

Zij gingen je voor


 • review

  Voor het bestellen van mijn boek had ik nog een aantal vragen, hierop hebben ze snel kunnen antwoorden en mij verder geholpen. Mijn boek kwam in perfecte staat aan en de beeldkwaliteit ziet er zeer goed uit!

  Als ik opnieuw een boek ontwerp, zal ik zeker opnieuw hier bestellen.


  Colin Hallaert
  4 juni 2024 op Google

 • review

  Vorige week kreeg ik een setje boeken geleverd waar ik samen met de mensen van Probook aan heb gewerkt. Ik had de opmaakt gemaakt met Scribus, een opensource programma, dat niet door ProBook werd ondersteund. Desondanks mag het resultaat gezien worden. De samenwerking verliep plezierig en ik was blij met het geduld van hun kant.


  Marli Falize
  27 mei 2024 op Google

 • review

  Vandaag zijn de studiegidsen binnengekomen voor de komende WFA studiereis naar de Ardennen van 8-11 mei 2024. De gids van 240 pagina’s is digitaal gedrukt bij Probook in Utrecht en ziet er weer prachtig uit. Op de website van Probook kun je heel eenvoudig een offerte laten maken voor jouw boek met al je wensen wat betreft uitvoering.


  Marius van Leeuwen
  10 april 2024 op Google

 • review

  Probook maakt 100% waar wat in de naam is opgenomen: “PRO”. Heldere, eerlijke communicatie, goed advies, hands-on hulp bij bv omslag, leveren volgens afspraak, prijs die voor zoveel vakkennis zeer gunstig is. Kortom, al weer het volgende boek aan het bedenken zodat we weer zaken kunnen doen! Dank je wel boekliefhebbers!


  Jan Willem den Oudsten
  8 april 2024 op Google

 • review

  Samenwerking met Probook was fantastisch! Ze maken het voor iedereen mogelijk om zelf een mooi boek samen te stellen, aan de hand van duidelijke richtlijnen en templates. Ook organiseren ze leuke en leerzame workshops!
  Ik ben heel erg tevreden met het resultaat: een boek vol herinneringen om door te geven aan mijn kinderen en kleinkinderen.


  Marian Schalk
  18 maart 2024 op Google

 • review

   

   

  Wil je meer reviews bekijken of zelf een review achterlaten? Dat kan door op onderstaande links te klikken.

  Google

  Facebook


 • review

  Onlangs voor werk een aantal boekjes besteld. Contact met Probook was heel fijn, snelle levering en een super eindresultaat!


  Emilie Tielemans
  19 februari 2024 op Facebook

 • review

  …Een boek dat ik door Probook in een kleine oplage liet drukken. Omdat het eerste boek maar een deel van het archief behandelde, ben ik doorgegaan met onderzoek. Mede door de uitstekende kwaliteit van het eerste afgeleverde boek, heeft dit in drie jaar tijd geresulteerd in een viertal boeken. In z’n totaliteit bijna 1000 bladzijden. Steeds de omslag en het drukwerk door Probook laten doen. Het binnenwerk opgemaakt in Word leverde ik zelf aan in PDF-formaat; voor de omslag gaf Ik de specificaties door. De goede samenwerking met Probook een het uiteindelijke resultaat getuigt van uitstekende kwaliteit. Kortom: deskundig, professioneel, behulpzaam.


  Harri Wolkers
  12 februari 2024 op Google

 • review

  Probook heeft weer geweldig werk afgeleverd. Ook mijn 2de boek met vliegtuigtekeningen is erg mooi gedrukt. Daarnaast kon ik met vragen uiteraard bij ze terecht om het boek te maken zoals ik het graag wilde. Professioneel, vakkundig en altijd bereid om te helpen. Klasse.


  Paul Imhoff
  6 februari 2024 op Google

 • review

  Fijn bedrijf om mee samen te werken, denken met je mee, erg flexibel en goede service. Boekwerk “Herenstraat” zag er ook weer super uit Jubels – Smart printing, since 1902.


  Diana van Laarhoven
  23 januari 2024 op Facebook

Heb je een vraag over het maken van je eigen boek?
Veel- gestelde vragen