Biografie schrijven en drukken

Wil je jouw leven of het levensverhaal van iemand anders vastleggen in boekvorm? Binnen enkele stappen laat je van jouw eigen levensverhaal in Word (of ander programma) een gedrukte (auto)biografie maken. Bijvoorbeeld een genaaide hardcover, zodat jouw eigen biografie generatieslang mee gaat.

Wil je een klein levensboek, een uitgebreide autobiografie op groot formaat, één exemplaar voor jezelf of meerdere boeken om te verspreiden? Alles is mogelijk! Wanneer je meerdere boeken besteld, wordt de prijs ook nog eens een stuk lager. Je kunt jouw boek maken vanaf 24 pagina’s tot wel 700 pagina’s!

Genaaid gebonden
Vanaf 1 exemplaar
Hardcover
Verschillende papiersoorten
Mooie extra’s mogelijk
Tot wel 700 pagina’s

Een biografie met een duurzame kwaliteit!

Jouw autobiografie drukken we op het door jouw gekozen papiersoort. Met een harde kaft is je boek helemaal af. Kies zelf welk omslag je wilt; met een matte of glanzende fotocover, linnen of kunstleer. Wil je jouw boek net dat beetje extra geven? Kies dan voor een gouden of zilveren bedrukking op het omslag, een kapitaalbandje of een leeslintje, zo maak je jouw boek extra luxe! We raden aan om een genaaid gebonden hardcover te laten maken, zo kan jouw levensverhaal door vele generaties gelezen worden.

Veel gebruikte formaten voor een biografie:
148 x 210 mm | staand
170 x 240 mm | staand
210 x 297 mm | staand
Wil je een ander formaat boek? Geen probleem, je kunt jouw eigen formaat kiezen.

Jouw autobiografie schrijven

Jouw biografie schrijven in Word of InDesign

Je kunt jouw boek schrijven in een grafisch programma zoals InDesign, maar ook in bijvoorbeeld Word. Ga je jouw biografie schrijven in Word of InDesign? Gebruik dan onze templates en handleiding. Als je gelijk in een template begint, staat alles al gelijk goed en heb je achteraf geen extra werk. Heb je jouw tekst al geschreven? Dan kan je de handleiding gebruiken om alles drukklaar te maken binnen Word of InDesign.

Jouw biografie schrijven in de Probook software

Heb je een biografie bestaande uit korte verhalen / anekdotes of heel veel afbeeldingen (meer afbeeldingen dan tekst)? Dan raden we aan om onze boekensoftware te gebruiken. De software is zeer makkelijk te gebruiken voor korte stukken tekst (niet voor lange doorlopende teksten) en afbeeldingen zijn makkelijker te plaatsen dan in Word. In de software staan mooie opgemaakte pagina’s voor je klaar, waarmee je jouw biografie nog mooier maakt. De software is makkelijk werken, je hoeft zelf bijvoorbeeld geen afmetingen van het document in te stellen. De software is alleen niet geschikt voor lange doorlopende teksten en de mogelijkheden betreft de uitvoering zijn minder. Lees hier snel verder over de software van Probook.

Zo maken wij jouw boek

Jouw biografie laten schrijven

Ben je zelf niet zo gedreven in het schrijven van boeken en wil je het wel professioneel aanpakken? Laat jouw boek schrijven door een ervaren levensboekenschrijver. Een levensboekenschrijver is gespecialiseerd in het in kaart brengen van jouw leven en dit vervolgens te vertalen naar een boek. Wij van Probook drukken alleen boeken, maar wij hebben wel connecties met levensboekenschrijvers. Wij verwijzen je dus graag door en dan zien we je graag terug voor het drukken van het boek! Kijk snel verder of er een goede partner voor jou bij zit. 

Om te bestellen of om jouw prijs te kunnen berekenen moet je ingelogd zijn

Inloggen

Heb je een vraag over het maken van je eigen boek?