Op welke manieren kan ik betalen?

Bestel je jouw boek via onze website? Dus met zelf aangeleverde Pdf-bestanden of een boek uit onze boekwinkel? Dan dien je direct middels iDeal te betalen. Voor bedrijven kan er een aanvraag gedaan worden om een account op factuur te krijgen. Stuur hiervoor een mail naar info@probook.nl.

Maak je jouw boek in de boekensoftware? Dan zijn er meer mogelijkheden tot betalen, namelijk middels iDeal, creditcard of via PayPal. De betalingen bij Probook worden via een SSL-verbinding beveiligd.

Betalen met iDeal
Met iDeal kun je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met de eigen bank. Je betaalt in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Als je telebankiert, kun je direct gebruik maken van iDeal, zonder dat je je daarvoor hoeft aan te melden. ideal is geschikt voor klanten die telebankieren bij ABN Amro, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers.

Creditcard of PayPal in onze boekensoftware
Je kunt in de boekensoftware betalen met jouw creditcardgegevens of via Paypal (dus niet bij een bestelling middels Pdf-bestanden of boekwinkel). Je kunt via onze beveiligde SSL procedure de gegevens veilig invoeren en wij zorgen samen met jouw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling.
Je betaling kan ook plaatsvinden via PayPal. Jow bankrekening of creditcard wordt aan een PayPal-rekening gekoppeld. Nadat een betaling goedgekeurd is, schrijft PayPal het bedrag automatisch af.

Op factuur betalen
Voor bedrijven kan er een aanvraag gedaan worden om een account op factuur te krijgen. Stuur hiervoor een mail naar info@probook.nl, en vermeldt hierin jouw accountgegevens en meer informatie over de boeken die je wenst te bestellen.