Kan ik mijn bestanden nog wijzigen?

Op het moment dat je bij ons een bestelling plaatst, gaan wij direct voor je aan de slag. Daardoor is het helaas al snel niet meer mogelijk om jouw bestanden kosteloos te wijzigen. Heb je een foutief bestand geüpload en de bestelling toch per ongeluk doorgezet? Bel ons dan direct nadat de foutieve bestelling geplaatst is, het vervangen van de bestanden is dan nog kosteloos mogelijk. Wanneer wij al voor je aan de slag zijn gegaan en je wilt daarna je bestanden vervangen, dan dienen wij helaas kosten in rekening te brengen.

Als je nieuwe bestanden wilt aanleveren wanneer wij de bestanden al verwerkt hebben, maar nog niet gedrukt, dan brengen wij de kosten voor het opnieuw verwerken van de bestanden in rekening. Deze kosten bedragen €17,50 excl. 9% btw.

Helaas kan het ook voorkomen dat wij al begonnen zijn met het drukken van jouw boek of zelfs al met de afwerking. Wanneer je ons belt of mailt dat je de bestanden wilt vervangen, wordt de productie direct stilgezet. Daarna worden de gemaakte kosten berekend en aan jou doorgegeven. Je kunt dan de afweging maken of je nieuwe bestanden wilt aanleveren of de productie toch door wilt laten gaan met de eerder aangeleverde bestanden (dit kan door de stop een vertraging opleveren).

Dus wil je jouw bestanden wijzigen? Dan verzoeken wij je zo snel mogelijk contact met ons op te nemen door te bellen naar 030 – 303 95 98 of een e-mail te sturen naar bestelling@probook.nl (de beller is sneller).