Hoe lever ik mijn bestanden bij jullie aan?

De mogelijkheid om bestanden te uploaden zit achter het offerte-/bestelformulier. Je vult eerst alle specificaties van jouw boek in en je ziet direct jouw prijs. Je kunt vervolgens doorklikken naar het uploaden of online opmaken van jouw bestanden. Je krijgt te zien welke onderdelen van jouw boek aangeleverd dienen te worden. Door op de knop ‘upload pdf-bestand’ te klikken, kun je bladeren op jouw computer om de bestanden te selecteren. Wanneer je vervolgens jouw boek definitief besteld, gaan wij aan de gang met de door jou geüploade bestanden.

Je kunt per onderdeel één pdf-bestand uploaden, meerdere bestanden of andere type bestanden zijn niet mogelijk. Bekijk de aanleverspecificaties om de bestanden correct aan te leveren.

Ga direct naar het bestelformulier door hier te klikken.