Privacyverklaring

Privacyverklaring

Probook hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacyverklaring willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

Wij doen er alles aan om uw privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens. Probook houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Dit brengt met zich mee dat wij in ieder geval:

  • Uw persoonsgegevens verwerken in overeenstemming met het doel waarvoor deze zijn verstrekt, deze doelen en type persoonsgegevens zijn beschreven in deze Privacyverklaring;
  • Verwerking van uw persoonsgegevens beperkt is tot enkel die gegevens welke minimaal nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ze worden verwerkt;
  • Vragen om uw uitdrukkelijke toestemming als wij deze nodig hebben voor de verwerking van uw persoonsgegevens;
  • Passende technische en organisatorische maatregelen hebben genomen zodat de beveiliging van uw persoonsgegevens gewaarborgd is;
  • Geen persoonsgegevens doorgeven aan andere partijen, tenzij dit nodig is voor uitvoering van de doeleinden waarvoor ze zijn verstrekt;
  • Op de hoogte zijn van uw rechten omtrent uw persoonsgegevens, u hierop willen wijzen en deze respecteren.

U kunt gegevens op verschillende wijzen met ons delen, waaronder:

  • Via onze website / webshop / applicaties / gekoppelde systemen:
    • Oplossingen op (onderdelen) van www.probook.nl
    • De genoemde websites kunnen persoonsgegevens over u verwerken, doordat u (door middel van bezoek, contactformulier of registratie) gebruik maakt van de diensten die worden geboden en gegevens achterlaat (uw IP-adres en bezoekgedrag). U dient zich ervan bewust te zijn dat wij niet verantwoordelijk zijn voor de privacyverklaring van andere sites/apps, die via een link op onze website(s) bereikbaar zijn.
    • Op onze website maken wij gebruik van cookies. Lees hier meer over ons gebruik van cookies.
  • Via e-mail
  • Via telefonisch contact
  • Door brief of achterlaten van uw visitekaartje
  • Specifieke formulieren waarmee wij informatie vergaren, waarin wij u informeren over het doel van de informatieverzameling.

Als Probook zijn wij verantwoordelijk voor de verwerking van uw persoonsgegevens. Indien u na het doornemen van ons Privacyverklaring, of in algemenere zin, vragen heeft hierover of contact met ons wenst op te nemen kan dit via de contactgegevens onder aan dit document.

Verwerking van persoonsgegevens van klanten of leveranciers

Persoonsgegevens van klanten of leveranciers worden door Probook verwerkt ten behoeve van de volgende doelstelling(en):

  • Administratieve doeleinden;
  • Communicatie over de opdracht en/of uitnodigingen;
  • Het uitvoering geven aan of het uitgeven van een opdracht ter realisatie van (geïndividualiseerd) drukwerk en/of bezorging op adres.
  • Het doorvoeren van verbeteringen in de processen van onze organisatie.

Grondslag voor deze persoonsgegevens is:

  • De overeengekomen opdracht.

Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan Probook de volgende persoonsgegevens van u vragen:

  • Naam/ voorletters/ tussenvoegsel
  • Adres
  • Postcode
  • Plaats
  • Provincie
  • Land
  • Woonplaats
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Website
  • Geslacht
  • Geboortedatum
  • Geboorteplaats
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Instagram
  • Werkzaam bij organisatie
  • KvK-nummer
  • BTW-nummer
  • Bankrekeningnummer
  • Inloggegevens (gebruikersnaam, indien u onze online applicaties gebruikt).

Wanneer wij een opdracht van onze klanten ontvangen, zijn we de Verwerker van persoonsgegevens. Deze gegevens kunnen variabel zijn en aangezien wij niet Verantwoordelijk zijn, zijn deze ook voor ons niet op voorhand te voorspellen. Deze gegevens behandelen wij zoals door ons opgedragen door onze klant in een verwerkersovereenkomst. Indien u vragen heeft over dit soort gegevens, kunt zich het beste wenden tot de originele partij die uw gegevens vergaard heeft (de Verantwoordelijke).

De persoonsgegevens van onze klanten en leveranciers waar wij Verantwoordelijk voor zijn, worden door Probook opgeslagen ten behoeve van bovengenoemde verwerking(en) voor de periode:

  • Gedurende de looptijd van de overeenkomst, daarna totdat u ons tot verwijdering verzoekt in ons relatiebeheersysteem en in de financiële administratie (voor minimaal 7 jaar).
  • Wij willen er op wijzen dat uw e-mail adres wellicht informatie kan bevatten over uw politieke voorkeur, geloofsovertuiging of een ander bijzonder kenmerk.

Verwerking van persoonsgegevens van nieuwsbrief abonnees

Persoonsgegevens van nieuwsbrief abonnees worden door Probook verwerkt ten behoeve van de volgende doelstelling(en):

  • Het informeren van de persoon d.m.v. nieuwsuitingen.

Grondslag voor deze persoonsgegevens is:

  • Het inschrijving formulier Nieuwsbrief;

Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan Probook de volgende persoonsgegevens van u vragen:

  • Voornaam;
  • Tussenvoegsel;
  • Achternaam;
  • E-mailadres.

Uw persoonsgegevens worden door Probook opgeslagen ten behoeve van bovengenoemde verwerking(en) voor de periode:

  • Gedurende de periode dat men aangemeld is.

 

Verwerking van persoonsgegevens van prospect, stakeholder-/lobbycontacten en/of geïnteresseerde

Persoonsgegevens van prospect, stakeholder-/lobbycontacten en/of geïnteresseerde worden door Probook verwerkt ten behoeve van de volgende doelstelling(en):

  • Informatieverstrekking in de vorm van nieuwsbrieven en/of gerichte contacten.
  • Het doorvoeren van verbeteringen in de strategie of processen van onze organisatie.

Grondslag voor deze persoonsgegevens is:

  • Mondelinge toestemming, afgifte visitekaartje, akkoord met onze cookie policy op onze website en het contactformulier en de mogelijkheden tot registratie in onze webapplicaties, en/of via koppeling op LinkedIn.

Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan Probook de volgende persoonsgegevens van u vragen:

  • Naam/voorletters/ tussenvoegsel
  • Adres
  • Postcode
  • Plaats
  • Provincie
  • Land
  • Woonplaats
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Website
  • Geslacht
  • Geboortedatum
  • Geboorteplaats
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Instagram
  • Werkzaam bij organisatie
  • Bankrekeningnummer

Uw persoonsgegevens worden door Probook opgeslagen ten behoeve van bovengenoemde verwerking(en) voor de periode:

  • Gedurende de periode dat men gezien wordt als een prospect, stakeholder-/lobbycontacten en/of geïnteresseerde. In de praktijk is dit totdat u ons tot verwijdering verzoekt.

Verstrekking aan derden

De gegevens die u aan ons geeft kunnen wij aan derde partijen verstrekken indien dit noodzakelijk is voor uitvoering van de hierboven beschreven doeleinden.

Zo maken wij gebruik van een derde partij voor:

  • Het verzorgen van de hosting en het beheer van onze online-, web- of cloudoplossingen;
  • Technische ondersteuning bij de gegevensverwerking van onze inhouse ICT-toepassingen;
  • Analyse van het gedrag van bezoekers (Google Analytics, Google Ads)
  • (Sub)verwerkers voor de realisatie van opdrachten t.b.v. (geïndividualiseerd) drukwerk en/of bezorging;
  • Salarisadministratie;
  • Organisaties ten behoeve van verzuim en re-integratie;
  • Verzekeraars;
  • Het verzorgen van de (financiële) administratie / onze accountant;
  • Het verzorgen van nieuwsbrieven en uitnodigingen.

Wij geven nooit persoonsgegevens door aan andere partijen waarmee we geen verwerkersovereenkomst hebben afgesloten. Met deze partijen (verwerkers) maken wij hierin uiteraard de nodige afspraken om de beveiliging van uw persoonsgegevens te waarborgen. Verder zullen wij de door uw verstrekte gegevens niet aan andere partijen verstrekken, tenzij dit wettelijk verplicht en toegestaan is. Een voorbeeld hiervan is dat de politie in het kader van een onderzoek gegevens bij ons opvraagt. In een dergelijk geval dienen wij medewerking te verlenen en zijn dan ook verplicht deze gegevens af te geven. Tevens kunnen wij persoonsgegevens delen met derden indien u ons hier schriftelijk toestemming voor geeft.

SSL certificaat

Voor de bescherming van uw persoonlijke gegevens zijn privacygevoelige delen van de website van Probook beveiligd met een uitgebreid SSL (Secure Socket Layer) certificaat. Dankzij SSL worden alle persoonlijke gegevens versleuteld, en dus onleesbaar voor derden, over het internet verstuurd. Dit SSL certificaat controleert ook of de verbinding tussen uw browser en onze server niet onderweg wordt omgeleid naar een andere server, bijvoorbeeld een server die in handen is van criminelen. Wanneer dit het geval lijkt te zijn, zal de SSL-beveiliging via uw browser een waarschuwing geven dat het SSL certificaat van onze website die u probeert te benaderen niet toebehoort aan de server die daadwerkelijk bezocht wordt.
Een SSL-verbinding is te herkennen aan de url in de webbrowser, die begint met https in plaats van http en wordt automatisch geactiveerd. Als je meer informatie wilt over het certificaat, kan je op het slotje klikken links in de browserbalk.

Binnen de EU

Wij verstrekken geen persoonsgegevens aan partijen welke gevestigd zijn buiten de EU.

Minderjarigen

Wij verwerken enkel en alleen persoonsgegevens van minderjarigen (personen jongen dan 16 jaar) indien daarvoor schriftelijke toestemming is gegeven door de ouder, verzorger of wettelijke vertegenwoordiger.

Bewaartermijn

Probook bewaart persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor deze zijn verstrekt dan wel op grond van de wet is vereist.

Beveiliging

Wij hebben passende technische en organisatorische maatregelen genomen om persoonsgegevens van u te beschermen tegen onrechtmatige verwerking, zo hebben we bijvoorbeeld de volgende maatregelen genomen;

  • Alle personen die namens Probook van uw gegevens kennis kunnen nemen, zijn gehouden aan geheimhouding daarvan;
  • We hanteren een gebruikersnaam en wachtwoordbeleid op al onze systemen;
  • We pseudonimiseren en zorgen voor de encryptie van persoonsgegevens als daar aanleiding toe is;
  • Zo passen wij https en ftp(s) toe bij onze website(s) en webapplicatie(s);
  • Wij maken back-ups van de persoonsgegevens om deze te kunnen herstellen bij fysieke of technische incidenten;
  • We testen en evalueren regelmatig onze maatregelen;
  • Onze medewerkers zijn geïnformeerd over het belang van de bescherming van persoonsgegevens.

Rechten omtrent uw gegevens

U heeft recht op inzage, rectificatie of verwijdering van de persoonsgegeven welke wij van u ontvangen hebben. Tevens kunt u bezwaar maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens (of een deel hiervan) door ons of door één van onze verwerkers. Ook heeft u het recht om de door u verstrekte gegevens door ons te laten overdragen aan uzelf of in opdracht van u direct aan een andere partij. Wij kunnen u vragen om u te legitimeren voordat wij gehoor kunnen geven aan voornoemde verzoeken.

Mogen wij uw persoonsgegevens verwerken op basis van een door u gegeven toestemming hiertoe, dan heeft u altijd het recht deze toestemming in te trekken.

Klachten

Mocht u een klacht hebben over de verwerking van uw persoonsgegevens dan vragen wij u hierover direct contact met ons op te nemen. Komen wij er samen met u niet uit dan vinden wij dit natuurlijk erg vervelend. U heeft altijd het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, dit is de toezichthoudende autoriteit op het gebied van privacybescherming.

Vragen

Als u naar aanleiding van onze Privacyverklaring nog vragen of opmerkingen heeft, neem dan contact met ons op.

Contactgegevens

Probook
Amsterdamsestraatweg 656d
3555 HX Utrecht
info@probook.nl

  • Space

    Een boekje maken met Probook.nl is een een leuke en waardevolle bezigheid. Heel mooi dat je ze per stuk kunt laten maken. Zelf heb ik eerst twee proef versies laten maken. Het boek beschrijf 37 lasso worpen met bijbehorende tekeningen. Deze proef versies gaven mij de gelegenheid verbeteringen aan te brengen en fouten te corrigeren. Het meegeleverde software programma werkt top en is makkelijk en overzichtelijk. Het bestellen ging vlotjes. De uitvoering was bovenverwachting. Mooi, netjes en vlot.


    John Talboom
    10 juni 2021 op Facebook

  • Space

    Voor het eerst heb ik een bestelling geplaatst. Het resultaat heeft mijn verwachtingen overtroffen. Een mooi boek van goede kwaliteit. Ook de vragen die ik vooraf had werden op een professionele manier beantwoord. Kortom, ik ben erg tevreden en vind Probook zeker een aanrader!


    Maarten van den Bosch
    7 juni 2021 op Google

  • Space

    Het drukken van mijn gedichtenbundel is boven verwachting gegaan! Ik hoor van iedereen dat het een juweeltje geworden is. Het hele proces is door pro book professioneel, vriendelijk en met aandacht aangepakt. Dat smaakt naar meer! Dank Michelle Ruben en Ramon!

    Jim van der Zanden.


    Jim van der Zanden
    24 mei 2021 op Facebook

  • Space

    Voor de 2e keer een boek besteld bij Probook.nl De eerste was prachtig en deze ook weer zo mooi gedrukt en gebonden. Een mooi zwaar exemplaar van 184 pagina’s. Zowel de gelijmde versie met softcover en matte cover als de gebonden versie met hardcover glans gedrukt als een pro. De naam Probook doet eer aan deze drukker. … De extra bestelling gaat er deze week weer uit! Probook is een echte aanrader!!! Makkelijk bereikbaar voor vragen en goed geholpen en… goed werk!


    Juliette Pieters van Lieshout
    18 april 2021 op Facebook

  • Space

    Weer mooi boek afgeleverd, over de jeugd van mijn vader. Mooie kwaliteit.


    Aukje van der Hoek
    12 april 2021 op Google

  • Space

    Ik heb een blog sinds november 2017 onder de naam Zwietels. Bijna wekelijks schrijf ik een Zwietel. Ze worden zeer gewaardeerd op mijn wordpress en op Facebook Hoe leuk is het dan om deze te bundelen? Inmiddels heb ik bij Probook mijn Zwietels van 2018 en van 2019 laten drukken. En ik ga binnenkort die van 2020 ook laten drukken, want wat ziet het er mooi uit in de hardcover met leeslint!! Het leest ook zeer aangenaam. Probook maakt mij een trotse schrijver!!


    Ruud van Zwieteren
    14 maart 2021 op Facebook

  • Space

    Tot mijn verrassing werd mijn boekje ‘Barbara, een bijzonder zusje’, al heel snel thuisbezorgd. Hartelijke dank voor al jullie werk, het ziet er heel mooi uit en ik ben er echt blij mee. Met vriendelijke groet, Mieke Lamers


    Mieke Lamers
    11 maart 2021 op Google

  • Space

    Mijn familieboek “Mijn moeders moeder” is een prachtig en professioneel geschenk geworden voor mijn broers, zussen en neven/nichten. Dat kon ook alleen maar door de fijne en goede begeleiding (w.o. tips) en ook het geduld van Michelle. Ik ben haar (en Probook) daar dan ook bijzonder dankbaar voor. Met mijn volgende boek “Mijn levensverhaal” ga ik daar (100% zeker) weer bij terugkomen.


    Rene van Leeuwen
    28 februari 2021 op Google

  • Space

    Ik wil Probook heel hartelijk bedanken voor de vakkundige en mooie uitvoering van mijn familieboek “Genealogie de Saive”. Probook (Ruben en Michelle) gaven een goede begeleiding bij het maken van het binnenwerk en de omslag. Het gebonden boek met hardcover omslag met mat laminaat afgewerkt is een lust voor het oog en oogst veel lof bij de afnemers.


    Ton Saive
    26 februari 2021 op Google

  • Space

    Wil je meer reviews bekijken of zelf een review achterlaten? Dat kan door op onderstaande links te klikken.

    Google

    Facebook



  • Space

    4 boekjes heb ik laten maken. Er waren wat kleine foutjes maar die werden snel in orde gemaakt. Kan altijd gebeuren. Het waren twee boekjes met een hardcover met foto en twee met kunstleren omslag met gouden opdruk. Geweldig mooie kwaliteit. Keurig geprint en die goud opdruk maakt het boek exclusief. Al met al zou ik zo weer een boek bestellen!


    Huub Driessen
    21 februari 2021 op Google

  • Space

    Zojuist prachtige boeken ontvangen. Probook is een fijne parnter om hardcover boeken te laten maken. Zowel 1 exemplaar als oplage van enkele 100 exemplaren.


    Benny Visser
    11 februari 2021 op Google

  • Space

    Net mijn nieuwe boek “de kus” binnen en dat ziet er weer fantastisch uit. Dank voor de goede zorgen Ruben!


    Michiel Knaven
    20 januari 2021 op Google

  • Space

    … De site geeft alle informatie die je nodig hebt op een overzichtelijke en begrijpelijke manier. Je kunt je keuzes maken (die ook weer heel goed worden toegelicht) en daarmee je prijs uitrekenen. Bestanden uploaden en klaar. Ik had de kaft niet helemaal juist opgeslagen, dus kreeg meteen een mailtje om dat anders te doen. Ik heb heel persoonlijk en prettig contact gehad met ze. En toen de boeken arriveerden werd ik wederom blij verrast: het zag er echt professioneel uit! Bij een volgende boek ga ik zeker weer gebruik maken van Probook. Evelien van Dal De ZIN van


    Evelien van Dal
    19 januari 2021 op Google

  • Space

    Twaalf jaar later is hij er dan eindelijk gekomen! Hij lag al heel wat jaren op de ‘planken’ en er zit dan ook een hoop tijd en werk in! Het kostte even wat moed om de laatste puntjes op de ‘i’ te zetten. Maar wat zijn we blij met het resultaat. Onze aller eerste backpackreis verzameld in 1 boek (500 pagina’s dik). Alle reisverslagen en comments uit het gastenboek gebundeld. We kunnen wel zeggen: een levenswerk na zo veel jaar!? Wij kunnen Probook zeker aanraden. De kwaliteit van ons boek is perfect, precies zoals we het ingedachte hadden!


    Danny Witteveen
    9 januari 2021 op Google

  • Space

    Wil je meer reviews bekijken of zelf een review achterlaten? Dat kan door op onderstaande links te klikken.

    Google

    Facebook



  • Space

    Vandaag mijn eerste boek ontvangen van Probook. Het is van hoge kwaliteit geworden en ik ben hoogst tevreden. Ook de hulp en service bij het samenstellen van het boek, het maken van de omslag heb ik als zeer clientvriendelijk ervaren. Petje af voor Probook.


    Leo Peeters
    8 januari 2021 op Google

  • Space

    Only praise !! This year, as a Christmas present, we chose to create a cookbook, composed of dishes by our colleagues from all over the world. It turned out to be a great book. And good cooperation. Recommended!


    Anja Velscholten
    5 januari 2021 op Google

  • Space

    probook.nl is een echte aanrader. Zowel de heldere site waarop je in een handomdraai de opties kunt zien en laten berekenen, maar ook het directe en persoonlijke contact én de kwaliteit en de prijs zijn fantastisch. Het zijn gewoon goede vaklui. Behulpzaam, duidelijk en betrouwbaar.


    Theo van Egeraat
    2 januari 2021 op Google

  • Space

    Ik vind Probook hoge kwaliteit leveren voor een schappelijke prijs. Goed en persoonlijk bereikbaar, vriendelijk en behulpzaam. Een heldere site geeft meteen je keuzemogelijkheden en de bijbehorende prijs. Ze zijn goed in het overleg en snel met een eventuele offerte. Levering volgens afspraak en met een betrouwbaar vervoersbedrijf. Ik ben zeer tevreden over de 10 boeken die ik heb laten printen en binden. Bijzonder vind ik hun optie genaaide gebonden katernen. Vaklui en dat merk je aan alles.


    Theo van Egeraat
    2 januari 2021 op Facebook

  • Space

    Mooi werk, ook omdat het mooi gebonden wordt en met zorg afgewerkt. Op mijn vragen en speciale verzoekjes kreeg ik snel en goed advies.


    Renske van Dillen
    22 december 2020 op Google

  • Space

    Wil je meer reviews bekijken of zelf een review achterlaten? Dat kan door op onderstaande links te klikken.

    Google

    Facebook



  • Space

    Uitstekende service! DHL is mijn pakketje helaas kwijtgeraakt, maar ik krijg een vervangend product. Erg fijn dat Probook een probleem oplost, dat ze zelf niet eens hebben veroorzaakt!


    Dirk Schraven
    15 december 2020 op Google

  • Space

    Ik ben supertrots op mijn boek dat bij Probook gedrukt is. Ik kreeg goede support en steeds snel antwoord op mijn vragen. Kreeg een papiersoorten waaier waar ik goed uit kon kiezen met duidelijke adviezen. … Er wordt super gelet op wat ik anders wilde en het resultaat bij de volgende boeken was geweldig. Toen mijn eerste exemplaar lang bleef liggen bij de post, gingen ze er nog achteraan. Super! Als er een volgend boek komt, wordt dat zeker Probook. Mooie scherpe druk, ziet er heel goed uit


    Marinel Vieleers
    9 december 2020 op Facebook

  • Space

    Ik heb een tijdschrift via Probook gemaakt, echt helemaal geweldig!
    Makkelijk programma om alles in te delen met tekst en foto’s. Als ik er niet uit kwam werd ik netjes geholpen door de helpdesk, hoe vaak ik ook belde. Tijdschrift is ook netjes verzonden. Ben er echt heel blij mee ????


    Brigitte van der Donk
    8 december 2020 op Facebook

  • Space

    Wat is het goed samenwerken met Probook. Niet alleen de handleidingen zijn perfect om je boek samen te stellen, ook de hulp van Probook zelf is fantastisch. Het uiteindelijke resultaat is van uitstekende kwaliteit, zelfs de foto’s. Het getuigt van vakmanschap. Ook de snelle levering is een pré van Probook. Over het eindresultaat was ik zeer tevreden, evenals degene voor wie de boeken waren bestemd.


    Harri Wolkers
    7 december 2020 op Facebook

  • Space

    Nadat bleek dat de omslag tot twee keer toe door mij niet op de juiste manier in Word gemaakt was, kreeg ik keurig de tip om bij een bevriende graficus dit te laten doen in WordPress. En dat voor slecht een oplage van 2 stuks. Bedankt Ruben !


    Dirk Rietkerk
    23 november 2020 op Google

  • Space

    Wil je meer reviews bekijken of zelf een review achterlaten? Dat kan door op onderstaande links te klikken.

    Google

    Facebook



  • Space

    Heb nu twee boeken door Probook laten drukken. Ze leveren een prima kwaliteit tegen concurrerende prijzen. Ik ben er zeer blij mee.


    Herry Vos
    22 november 2020 op Facebook

  • Space

    Opnieuw ben ik zeer tevreden over de manier waarop mijn boek is geproduceerd. Dit is al het zoveelste boek van mij dat julllie hebben gemaakt, maar weer was ik verrast toen ik het uitpakte!


    Jan Radder
    22 november 2020 op Facebook

  • Space

    Zeer tevreden over het boek dat wij gemaakt hebben! Probook gaf goede begeleiding bij het maken van het binnenwerk en de omslag. Zij waren helder over (on)mogelijkheden en tijdpad en het resultaat is tot genoegen. Tot de volgende keer, Probook! Namens Vierluik, Simon.


    Simon van der Lugt
    15 november 2020 op Google

  • Space

    Weer zeer tevreden over het tweede boek dat Probook voor me heeft gedrukt en gebonden! De medewerkers zijn bijzonder vriendelijk en klantgeorienteerd. Problemen met de verzending naar mijn Franse woonadres werden probleemloos opgelost. Ieder die een boek wil laten drukken en inbinden: Probook is hét adres.


    Egbert ter Heine
    5 november 2020 op Google

  • Space

    Aan te raden. Boekje in kleine oplage laten drukken en zeer tevreden over mogelijkheden, service en het eindresultaat. Duidelijke uitleg op de site de vele verschillende opties en inzichtelijke prijsopgaaf. Reageren snel op vragen.


    Christiaan Luteijn
    3 november 2020 op Google

  • Space

    Wil je meer reviews bekijken of zelf een review achterlaten? Dat kan door op onderstaande links te klikken.

    Google

    Facebook



  • Space

    Beste probook.nl-medewerkers, hartelijk dank voor het prachtige boek dat jullie hebben gemaakt. Het ziet er echt fantastisch uit!
    Bijzondere dank aan Ruben, die met erg goede, maar eenvoudige suggesties kwam voor de opmaak en daarmee de kwaliteit van de opmaak naar een professioneel niveau tilde.
    Leuk ook dat jullie zoveel expertise en adviezen in jullie blog plaatsen (bijv. welke papiersoort past best bij de afmetingen van een boek). Was erg interessant!


    Ben Verlinden
    28 oktober 2020 op Facebook

  • Space

    De boekensoftware van probook is zeer gebruiksvriendelijk en biedt vele handige en creatieve opties voor de opmaak van een boek.
    Het was een mooie ervaring om via jullie een prachtig boek te mogen ontwerpen en te laten drukken.


    Lotte van Aken (namens Gerrit Wessels)
    27 oktober 2020 op Facebook

  • Space

    Als gepensioneerd en gepassioneerd grafisch ontwerper en vormgever heb ik in mijn carrière redelijk veel boeken vormgegeven. Ik weet helaas uit ervaring dat slecht drukwerk veel afbreuk kan doen aan je inspanningen om een mooi product neer te zetten. … Alles wat ik voor ogen had is vlekkeloos uitgekomen. Het boek is fantastisch en zal zeker nog heel lang van grote betekenis zijn in de familie. Voor mij is Probook een aanrader.


    Hans de Haas
    21 oktober 2020 op Google

  • Space

    Ik heb mijn familieboek bij probook laten maken en dat was een goede beslissing. Ik ben goed geholpen met goede tips en geduld o.a. van Ruben. Het boek is echt prachtig geworden. Een volgend boek zal ik zeker weer bij probook laten maken.


    Hans Volgers
    19 oktober 2020 op Google

  • Space

    Probook is zeer behulpzaam en professioneel. Ze helpen je keuzes maken. De boekjes zien er top uit. Echt een aanwinst!


    Ellen Draaijer
    21 september 2020 op Google

  • Space

    Wil je meer reviews bekijken of zelf een review achterlaten? Dat kan door op onderstaande links te klikken.

    Google

    Facebook



  • Space

    En weer een perfect stukje vakwerk van Probook. Mijn boek ‘Een boekje open over Adrie’ was weer dik in orde. Het oogstte veel lof. Dankzij het professionele vakwerk en de service van Probook zag het er weer gelikt uit. Dat was niet de eerste keer. Mijn familieboek ‘Negen eeuwen leven en werken’ over mijn familie, was eveneens een groot succes. Ik zou niet weten waarom ik voor mijn volgende boek verder zou zoeken. Ik ben dik tevreden over Probook. Ik ben al bezig met weer een nieuw familieboek.


    Frans van Son
    13 september 2020 op Google

  • Space

    Goede kwaliteit, efficiënte communicatie


    Robin Pater
    5 september 2020 op Google

  • Space

    Voor de tweede keer een boek laten drukken bij Probook. Uitstekende service, heel bruikbare tips over de opmaak, snelle reactie. De boeken zijn van een hele goede kwaliteit. Hulde!


    Dick Aarts
    22 augustus 2020 op Google

  • Space

    Een nieuwe partner voor mij maar prima bevallen! Goede ondersteuning om tot een puike uitvoering te komen. Geduldig tot beide partijen helemaal tevreden zijn. Ook voor romans prima te doen vanuit een zeer schappelijke eigen beheer-optie! De volgende delen van mijn historische reeks zullen hier ook een plekje krijgen.


    Arie Bouwmeester
    17 augustus 2020 op Google

  • Space

    Probook heeft mijn afstudeer scriptie omgetoverd tot een boek. De maker heeft zich perfect aangesloten bij mijn wensen en creatieve ideeën toegevoegd. Dank hiervoor!


    Nicole Petegem
    17 augustus 2020 op Facebook

  • Space

    Wil je meer reviews bekijken of zelf een review achterlaten? Dat kan door op onderstaande links te klikken.

    Google

    Facebook



Heb je een vraag over het maken van je eigen boek?