Probook – Boek maken

Boek opmaken

Je wilt zelf je boek opmaken? Dat kan bij Probook!

Als de inhoud van je boek af is, wordt het tijd voor het boek opmaken: de lay-out, de uitvoering, papiersoort en eventuele extra’s. Jij bepaalt hoe jouw boek eruit komt te zien en welke uitvoering past bij de inhoud van het boek. Bij Probook hebben we door onze productie in huis eindeloze mogelijkheden om jouw wensen tot uitvoering te brengen. Met de gratis software en handleiding van Probook maak jij jouw eigen boek, precies zoals jij het wilt. Met Word, InDesign of onze boekensoftware kun je zelf de layout van je boek ontwerpen.

Wij bieden een eigen boekensoftware en handvatten voor Word en InDesign voor het opmaken van jouw boek. Ieder programma heeft zijn eigen voordelen en is geschikt voor verschillende type boeken:

Vind je het lastig om de opmaak van je boek zelf te doen? Geen probleem, laat ons jouw boek vormgeven! Huur een grafisch vormgever in van Probook die de layout van jouw boek zal ontwerpen. Jij levert de input voor het boek en wij zorgen ervoor dat je boek er professioneel uit komt te zien. Zo wordt het opmaken van jouw boek een eenvoudige klus, waar je je puur met inhoud bezig kunt houden en over het ontwerp alleen mee hoeft te denken. Je kunt bijvoorbeeld ook alleen jouw omslag op laten maken, dit doen wij al voor €44,95 inclusief btw. Klik hier om de vormgeving uit te besteden. Per mail en telefoon zijn we beschikbaar voor persoonlijke service, indien je dit wil kun je hier contact met ons opnemen om jouw vragen te bespreken. Anders kun je hier de antwoorden van ons vinden op veelvoorkomende vragen.

Mobiele versie afsluiten