Probook voor wederverkopers!

Probook is er niet alleen voor de eindgebruiker, maar ook voor wederverkopers zoals drukkerijen en uitgeverijen. Heb jij zelf de mogelijkheid om te printen? Dan is het vaak veel aantrekkelijker om zelf te printen en dit printwerk bij ons aan te leveren. Je levert de vellen aan 4 pagina’s aan en wij verwerken het vervolgens tot een genaaid gebonden boek. Heb je geen software om het boek op inslag te kunnen zetten? Geen probleem, dan kunnen wij dit voor je doen.

Het is mogelijk om al het printwerk zelf aan te leveren of om bijvoorbeeld alleen het binnenwerk aan te leveren. Per productie kun je aangeven wat je wenst, elk boek is overigens weer helemaal anders. Zo kan het voorkomen dat je normaal altijd aanlevert, maar voor 1 exemplaar de productie even een keer helemaal bij ons neerlegt.

Bereken direct de prijs!
Klik hier

Vele afwerkingen mogelijk

Veelal maken we hardcover genaaid gebonden boeken met papieren, linnen of kunstleren band. Maar de keuze is reuze! We bieden standaard extra’s aan zoals leeslint, kapitaalband, foliedruk en insteekdriehoeken, maar er is altijd meer mogelijk. Ben je naar iets op zoek, informeer dan naar de mogelijkheden.

Speciale uitvoeringen

Van softcover tot luxe koffietafelboek met vele extra’s. Wij kunnen je boek afwerken op vele verschillende mogelijkheden. Van standaard softcover tot hardcover met ronde rug en van halflinnen boek met foliestempel tot bundel in een cassette. Juist doordat we ook met onze handen werken is er heel veel mogelijk.

Wil je bijvoorbeeld een afgelijmd boekblok met een open rug en gekleurd garen? Of wil je een gekartonneerd gelijk af (rongerat) met een linnen rug? Dat is allemaal mogelijk. Voor de aparte afwerkingen mag je ons een mailtje sturen met jouw wensen.

rollen binding
boek opmaken
leeslint geel
Lees hier hoe je jouw drukwerk aan dient te leveren
Klik hier

Zo binden wij

Wij hebben een unieke verzameling aan machines waarmee we boeken kunnen binden vanaf 1 exemplaar tot honderden exemplaren. We blijven continu investeren in nieuwe machines om zo een hoogwaardige kwaliteit en een ruim assortiment te leveren tegen een goede prijs.

Divers machinepark

We hebben verschillende machines om het boek in zijn geheel af te werken. Zo hebben we machines staan voor het snijden, overlijmen, aanbrengen van kapitaalband, banden maken, bandzetten etc. Allemaal gespecialiseerd in de kleinere oplages. Weinig stelwerk, maar wel de machinale verwerking. Zo kunnen we dus snel schakelen tussen de verschillende boeken vanaf oplage 1, maar wel honderden boeken per dag produceren.

High-tech naaimachine

In de spotlights zetten we graag onze high-tech naaimachine met cameraregistratie. De camera leest onze barcodes, waardoor er niets handmatig ingesteld hoeft te worden. Zo kunnen we enkele exemplaren snel achter elkaar naaien. Bij aangeleverd werk registreert de camera de vellen van het eerste boek om deze te vergelijken met alle opvolgende vellen. Wanneer de machine een dubbel vel pakt of er een vel ontbreekt, zal de machine afslaan.

high-tech naaimachine
Genaaid gebonden boekblok
bindwerk van aangeleverd werk

Zo printen wij

Als wederverkoper kun je jouw eigen printwerk aanleveren of je kunt het door ons laten printen. Wij hebben verschillende printers in eigen huis, waarmee we jouw boek kunnen produceren. We hebben drie Canon printers en een HP Indigo.

Canon

Voor zwart/wit-producties hebben we een Canon Océ, met de hoge snelheid van deze machine printen we met gemak een paar honderd romans. Daarnaast hebben we een Canon VP 10.000 en Canon 910, waarmee we tot 72 cm breedte kunnen printen. Zo kunnen we ook genaaid gebonden boeken maken met een geheel papieren band tot 300 x 300 mm. Onze boeken worden standaard op de printers van Canon geprint.

HP Indigo

Tevens hebben wij een HP Indigo 7eco, waarmee we prachtig digitaal drukwerk kunnen verzorgen. Deze vloeibare ElectroInk-technologie zorgt voor een afdruk van de hoogste kwaliteit en komt daarmee het meest in de buurt van het offset drukwerk. Wil je een productie op de HP Indigo? Geef dit dan specifiek aan bij het aanvragen van de offerte.

Offset

Heb je een grote oplage, dan kunnen we deze ook compleet voor je verzorgen. Wij wijken dan uit naar vaste partners die voor ons het traditionele offset werk verzorgen. Tevens hebben wij partners die over verschillende printers beschikken, dus ook bij speciale wensen kun je bij ons terecht!

Vakmanschap - Drukker
boek printen in kleine oplage
printwerk voor boek aanleveren
Maak een wederverkopersaccount aan
Klik hier

Zij gingen je voor


 • review

  Onlangs weer 30 exemplaren van mijn boek over Oud Mathenesse, de wijk van mijn jeugd, bijbesteld. Zoals ook de vorige keer was het weer prima verzorgd, was de service uitstekend en kan ik met trots het boek verkopen aan andere mensen die herinneringen aan deze wijk in Rotterdam hebben.


  Elly visser-smit
  13 november 2022 op Google

 • review

  Inmiddels heb ik voor mijn biografiebureau “Dit is je leven” al vele biografieën laten drukken door Probook. Omdat ik het essentieel vind dat de boeken van topkwaliteit zijn en decennialang meegaan en mooi blijven, zodat ook de achterkleinkinderen van de hoofdpersoon er nog van kunnen genieten.


  Edwin Gitsels
  22 oktober 2022 op Google

 • review

  Hele fijne drukkerij, ze denken mee, zijn flexibel en snel. Erg blij met het eindresultaat!


  Marijke Koster
  6 oktober 2022 op Google

 • review

  Probook heeft mijn verwachting overtroffen. Wat een mooie kwaliteit terwijl de gebruikte illustraties eigenlijk niet zo geweldig waren is het eindresultaat toch prachtig geworden.


  Ben Verleg
  17 mei 2022 op Google

 • review

   

   

  Wil je meer reviews bekijken of zelf een review achterlaten? Dat kan door op onderstaande links te klikken.

  Google

  Facebook


 • review

  Wederom het zoveelste boek bij Probook laten drukken. Fijn dat ze over je schouder meekijken en de kwaliteit is subliem.


  Mark van den Broek
  16 mei 2022 op Google

 • review

  Ik heb nu 3 boeken besteld bij probook. De laatste twee zijn dagboeken van mijn zwangerschappen en kraamtijd. Ik ben er zo ontzettend blij mee, het zich prachtige herinneringen! Probook is heel welwillend om te helpen als je ergens niet uitkomt en ik raad iedereen de bestandscontrole aan. Voor die paar euro halen ze er belangrijke fouten uit.


  Lisette Wesselman
  9 april 2022 op Google

 • review

  Vriendelijke klantenservice, het boek dat ik besteld was kwam niet goed binnen. Kosteloos hermaakt


  Ciska de hoop
  6 april 2022 op Google

 • review

  Voor de tweede keer een boekje laten drukken bij Probook en naar volle tevredenheid! Ditmaal gekozen voor een A5 formaat met linnen kaft en met heel mooi resultaat! Het overzichtelijke keuzemenu en uploaden maakt de keuze Probook aantrekkelijk. Dank!


  Derk Jordaan
  20 maart 2022 op Google

 • review

  Probook heeft vakwerk geleverd bij de productie van een herinneringsboek voor mijn echtgenote die recent 25 jaar tekenlerares was. Het boek bevat niet alleen anekdotes van leerlingen maar ook foto’s van werk van haar leerlingen en haar zelf. Het geheel is prachtig geworden en een feest om in te kijken.


  Ton van der Pijl
  15 maart 2022 op Google

Heb je een vraag over het maken van je eigen boek?
Veel- gestelde vragen