Probook voor wederverkopers!

Probook is er niet alleen voor de eindgebruiker, maar ook voor wederverkopers zoals drukkerijen en uitgeverijen. Heb jij zelf de mogelijkheid om te printen? Dan is het vaak veel aantrekkelijker om zelf te printen en dit printwerk bij ons aan te leveren. Je levert de vellen aan 4 pagina’s aan en wij verwerken het vervolgens tot een genaaid gebonden boek. Heb je geen software om het boek op inslag te kunnen zetten? Geen probleem, dan kunnen wij dit voor je doen.

Het is mogelijk om al het printwerk zelf aan te leveren of om bijvoorbeeld alleen het binnenwerk aan te leveren. Per productie kun je aangeven wat je wenst, elk boek is overigens weer helemaal anders. Zo kan het voorkomen dat je normaal altijd aanlevert, maar voor 1 exemplaar de productie even een keer helemaal bij ons neerlegt.

Bereken direct de prijs!
Klik hier

Vele afwerkingen mogelijk

Veelal maken we hardcover genaaid gebonden boeken met papieren, linnen of kunstleren band. Maar de keuze is reuze! We bieden standaard extra’s aan zoals leeslint, kapitaalband, foliedruk en insteekdriehoeken, maar er is altijd meer mogelijk. Ben je naar iets op zoek, informeer dan naar de mogelijkheden.

Speciale uitvoeringen

Van softcover tot luxe koffietafelboek met vele extra’s. Wij kunnen je boek afwerken op vele verschillende mogelijkheden. Van standaard softcover tot hardcover met ronde rug en van halflinnen boek met foliestempel tot bundel in een cassette. Juist doordat we ook met onze handen werken is er heel veel mogelijk.

Wil je bijvoorbeeld een afgelijmd boekblok met een open rug en gekleurd garen? Of wil je een gekartonneerd gelijk af (rongerat) met een linnen rug? Dat is allemaal mogelijk. Voor de aparte afwerkingen mag je ons een mailtje sturen met jouw wensen.

rollen binding
boek opmaken
leeslint geel
Lees hier hoe je jouw drukwerk aan dient te leveren
Klik hier

Zo binden wij

Wij hebben een unieke verzameling aan machines waarmee we boeken kunnen binden vanaf 1 exemplaar tot honderden exemplaren. We blijven continu investeren in nieuwe machines om zo een hoogwaardige kwaliteit en een ruim assortiment te leveren tegen een goede prijs.

Divers machinepark

We hebben verschillende machines om het boek in zijn geheel af te werken. Zo hebben we machines staan voor het snijden, overlijmen, aanbrengen van kapitaalband, banden maken, bandzetten etc. Allemaal gespecialiseerd in de kleinere oplages. Weinig stelwerk, maar wel de machinale verwerking. Zo kunnen we dus snel schakelen tussen de verschillende boeken vanaf oplage 1, maar wel honderden boeken per dag produceren.

High-tech naaimachine

In de spotlights zetten we graag onze high-tech naaimachine met cameraregistratie. De camera leest onze barcodes, waardoor er niets handmatig ingesteld hoeft te worden. Zo kunnen we enkele exemplaren snel achter elkaar naaien. Bij aangeleverd werk registreert de camera de vellen van het eerste boek om deze te vergelijken met alle opvolgende vellen. Wanneer de machine een dubbel vel pakt of er een vel ontbreekt, zal de machine afslaan.

high-tech naaimachine
Genaaid gebonden boekblok
bindwerk van aangeleverd werk

Zo printen wij

Als wederverkoper kun je jouw eigen printwerk aanleveren of je kunt het door ons laten printen. Wij hebben verschillende printers in eigen huis, waarmee we jouw boek kunnen produceren. We hebben drie Canon printers en een HP Indigo.

Canon

Voor zwart/wit-producties hebben we een Canon Océ, met de hoge snelheid van deze machine printen we met gemak een paar honderd romans. Daarnaast hebben we een Canon VP 10.000 en Canon 910, waarmee we tot 72 cm breedte kunnen printen. Zo kunnen we ook genaaid gebonden boeken maken met een geheel papieren band tot 300 x 300 mm. Onze boeken worden standaard op de printers van Canon geprint.

HP Indigo

Tevens hebben wij een HP Indigo 7eco, waarmee we prachtig digitaal drukwerk kunnen verzorgen. Deze vloeibare ElectroInk-technologie zorgt voor een afdruk van de hoogste kwaliteit en komt daarmee het meest in de buurt van het offset drukwerk. Wil je een productie op de HP Indigo? Geef dit dan specifiek aan bij het aanvragen van de offerte.

Offset

Heb je een grote oplage, dan kunnen we deze ook compleet voor je verzorgen. Wij wijken dan uit naar vaste partners die voor ons het traditionele offset werk verzorgen. Tevens hebben wij partners die over verschillende printers beschikken, dus ook bij speciale wensen kun je bij ons terecht!

Vakmanschap - Drukker
boek printen in kleine oplage
printwerk voor boek aanleveren
Maak een wederverkopersaccount aan
Klik hier

Zij gingen je voor


 • review

  Op dit moment ligt mijn partner op de bank het boek over haar opa te lezen. Ze is wild enthousiast en leest dingen die ze nog niet wist. Ze heeft haar opa namelijk nooit gekend. Uit het archief van haar vader heb ik veel kunnen vinden over haar opa en in het boek verwerkt dat ik op haar recente verjaardag kon overhandigen. Dit is mijn tweede boek dat ik door Probook heb laten drukken. En… ik ben zeer tevreden met de helpende hand van Probook en het mooie drukwerk in hardcover. Ook de snelheid van drukken en leveren is uitstekend. Momenteel liggen er nog twee boeken in concept klaar en ook deze laat ik weer door Probook verzorgen.


  Harri Wolkers
  5 maart 2023 op Facebook

 • review

  Na mijn eerste luxe boek van een tijdje geleden heb ik van mijn fotojaar 2021 een prachtig boek laten maken. Het had in eerste instantie wat voeten in de aarde, mn door software, maar het eindresultaat was weer prachtig. de kwaliteit van de prints is top. dus ik ben er heel blij mee.


  Ben Ernst
  22 januari 2023 op Facebook

 • review

  Op de ouderwetse manier stuurde ik mijn script in losse vellen, dit was geen probleem al heeft het zijn beperkingen. Veel is mogelijk in overleg. Thans al weer mijn 2e boek ontvangen, mooi uitgevoerd ben dan ook zeer tevreden. Aldus voor iedere schrijver zeer aan te bevelen.


  J. Koorn
  14 januari 2023 op Google

 • review

  Wat heb ik afgelopen week mogen genieten van onze kinderen toen ze hun kado ontvingen. Alle drie kregen ze een mooi luxe boek met een linnen kaft voor elk een andere kleur bedrukt met gouden letters. Probook heeft aan al mijn wensen voldaan.(dat waren er nogal wat) de begeleiding was persoonlijk en ik kreeg adviezen waar ik wat mee kon. Als leek heb ik een bijzonder mooi boek kunnen maken voor ons nageslacht. een kleine oplage van slechts 4 uitgaven. alle 4 anders. Het maakt voor Probook niks uit. Daarvoor ben ik hen bijzonder dankbaar. Ik kan nu aan iedereen verkondigen waar ik dat mooie boek heb laten drukken. Bij Probook.nl. Hartelijk dank. Janny Pijl.


  Janny Pijl
  2 januari 2023 op Facebook

 • review

  …Ik besloot een aantal gedichten te bundelen en in boekvorm te laten drukken door Probook. Met een fantastisch resultaat. Hoewel het geen Sinterklaasgedichten waren werd pakjesavond mede hierdoor een groot succes. Ondertussen heb ik alweer een nieuwe “boeking” ingestuurd. Ditmaal over vijf generaties voorouders van mijn dochters. Mijn verwachtingen zijn hoog gespannen nu ik gezien heb waartoe Probook allemaal in staat is. Dat het hier niet bij zal blijven staat voor mij vast. Er staat alweer een derde project klaar; een kinderverhaal dat ik zelf geschreven en geïllustreerd heb. “ De koning van Ambuland” . Met pensioen gaan is echt leuk. Dankjewel Probook.


  Frank Duden
  13 december 2022 op Facebook

 • review

  Fantastisch eindresultaat!


  Robin Verbraeken
  25 november 2022 op Google

 • review

   

   

  Wil je meer reviews bekijken of zelf een review achterlaten? Dat kan door op onderstaande links te klikken.

  Google

  Facebook


 • review

  Het was een uitdaging om mijn eigen gedichtenbundel te maken. Met behulp van het programma van PROBOOK en de persoonlijke [telefonische] assistentie van de medewerkers, is het een héél mooi boek geworden, ik ben superblij én trots.


  Annelies Bant
  27 november 2022 op Google

 • review

  Onlangs weer 30 exemplaren van mijn boek over Oud Mathenesse, de wijk van mijn jeugd, bijbesteld. Zoals ook de vorige keer was het weer prima verzorgd, was de service uitstekend en kan ik met trots het boek verkopen aan andere mensen die herinneringen aan deze wijk in Rotterdam hebben.


  Elly visser-smit
  13 november 2022 op Google

 • review

  Inmiddels heb ik voor mijn biografiebureau “Dit is je leven” al vele biografieën laten drukken door Probook. Omdat ik het essentieel vind dat de boeken van topkwaliteit zijn en decennialang meegaan en mooi blijven, zodat ook de achterkleinkinderen van de hoofdpersoon er nog van kunnen genieten.


  Edwin Gitsels
  22 oktober 2022 op Google

Heb je een vraag over het maken van je eigen boek?
Veel- gestelde vragen