Probook voor wederverkopers!

Probook is er niet alleen voor de eindgebruiker, maar ook voor wederverkopers zoals drukkerijen en uitgeverijen. Heb jij zelf de mogelijkheid om te printen? Dan is het vaak veel aantrekkelijker om zelf te printen en dit printwerk bij ons aan te leveren. Je levert de vellen aan 4 pagina’s aan en wij verwerken het vervolgens tot een genaaid gebonden boek. Heb je geen software om het boek op inslag te kunnen zetten? Geen probleem, dan kunnen wij dit voor je doen.

Het is mogelijk om al het printwerk zelf aan te leveren of om bijvoorbeeld alleen het binnenwerk aan te leveren. Per productie kun je aangeven wat je wenst, elk boek is overigens weer helemaal anders. Zo kan het voorkomen dat je normaal altijd aanlevert, maar voor 1 exemplaar de productie even een keer helemaal bij ons neerlegt.

Bereken direct de prijs!
Klik hier

Vele afwerkingen mogelijk

Veelal maken we hardcover genaaid gebonden boeken met papieren, linnen of kunstleren band. Maar de keuze is reuze! We bieden standaard extra’s aan zoals leeslint, kapitaalband, foliedruk en insteekdriehoeken, maar er is altijd meer mogelijk. Ben je naar iets op zoek, informeer dan naar de mogelijkheden.

Speciale uitvoeringen

Van softcover tot luxe koffietafelboek met vele extra’s. Wij kunnen je boek afwerken op vele verschillende mogelijkheden. Van standaard softcover tot hardcover met ronde rug en van halflinnen boek met foliestempel tot bundel in een cassette. Juist doordat we ook met onze handen werken is er heel veel mogelijk.

Wil je bijvoorbeeld een afgelijmd boekblok met een open rug en gekleurd garen? Of wil je een gekartonneerd gelijk af (rongerat) met een linnen rug? Dat is allemaal mogelijk. Voor de aparte afwerkingen mag je ons een mailtje sturen met jouw wensen.

rollen binding
boek opmaken
leeslint geel
Lees hier hoe je jouw drukwerk aan dient te leveren
Klik hier

Zo binden wij

Wij hebben een unieke verzameling aan machines waarmee we boeken kunnen binden vanaf 1 exemplaar tot honderden exemplaren. We blijven continu investeren in nieuwe machines om zo een hoogwaardige kwaliteit en een ruim assortiment te leveren tegen een goede prijs.

Divers machinepark

We hebben verschillende machines om het boek in zijn geheel af te werken. Zo hebben we machines staan voor het snijden, overlijmen, aanbrengen van kapitaalband, banden maken, bandzetten etc. Allemaal gespecialiseerd in de kleinere oplages. Weinig stelwerk, maar wel de machinale verwerking. Zo kunnen we dus snel schakelen tussen de verschillende boeken vanaf oplage 1, maar wel honderden boeken per dag produceren.

High-tech naaimachine

In de spotlights zetten we graag onze high-tech naaimachine met cameraregistratie. De camera leest onze barcodes, waardoor er niets handmatig ingesteld hoeft te worden. Zo kunnen we enkele exemplaren snel achter elkaar naaien. Bij aangeleverd werk registreert de camera de vellen van het eerste boek om deze te vergelijken met alle opvolgende vellen. Wanneer de machine een dubbel vel pakt of er een vel ontbreekt, zal de machine afslaan.

high-tech naaimachine
Genaaid gebonden boekblok
bindwerk van aangeleverd werk

Zo printen wij

Als wederverkoper kun je jouw eigen printwerk aanleveren of je kunt het door ons laten printen. Wij hebben verschillende printers in eigen huis, waarmee we jouw boek kunnen produceren. We hebben drie Canon printers en een HP Indigo.

Canon

Voor zwart/wit-producties hebben we een Canon Océ, met de hoge snelheid van deze machine printen we met gemak een paar honderd romans. Daarnaast hebben we een Canon VP 10.000 en Canon 910, waarmee we tot 72 cm breedte kunnen printen. Zo kunnen we ook genaaid gebonden boeken maken met een geheel papieren band tot 300 x 300 mm. Onze boeken worden standaard op de printers van Canon geprint.

HP Indigo

Tevens hebben wij een HP Indigo 7eco, waarmee we prachtig digitaal drukwerk kunnen verzorgen. Deze vloeibare ElectroInk-technologie zorgt voor een afdruk van de hoogste kwaliteit en komt daarmee het meest in de buurt van het offset drukwerk. Wil je een productie op de HP Indigo? Geef dit dan specifiek aan bij het aanvragen van de offerte.

Offset

Heb je een grote oplage, dan kunnen we deze ook compleet voor je verzorgen. Wij wijken dan uit naar vaste partners die voor ons het traditionele offset werk verzorgen. Tevens hebben wij partners die over verschillende printers beschikken, dus ook bij speciale wensen kun je bij ons terecht!

Drukkerij boek - drukkerij boeken kleine oplage
boek printen in kleine oplage
printwerk voor boek aanleveren
Maak een wederverkopersaccount aan
Klik hier

Zij gingen je voor


 • review

  Voor het bestellen van mijn boek had ik nog een aantal vragen, hierop hebben ze snel kunnen antwoorden en mij verder geholpen. Mijn boek kwam in perfecte staat aan en de beeldkwaliteit ziet er zeer goed uit!

  Als ik opnieuw een boek ontwerp, zal ik zeker opnieuw hier bestellen.


  Colin Hallaert
  4 juni 2024 op Google

 • review

  Vorige week kreeg ik een setje boeken geleverd waar ik samen met de mensen van Probook aan heb gewerkt. Ik had de opmaakt gemaakt met Scribus, een opensource programma, dat niet door ProBook werd ondersteund. Desondanks mag het resultaat gezien worden. De samenwerking verliep plezierig en ik was blij met het geduld van hun kant.


  Marli Falize
  27 mei 2024 op Google

 • review

  Vandaag zijn de studiegidsen binnengekomen voor de komende WFA studiereis naar de Ardennen van 8-11 mei 2024. De gids van 240 pagina’s is digitaal gedrukt bij Probook in Utrecht en ziet er weer prachtig uit. Op de website van Probook kun je heel eenvoudig een offerte laten maken voor jouw boek met al je wensen wat betreft uitvoering.


  Marius van Leeuwen
  10 april 2024 op Google

 • review

  Probook maakt 100% waar wat in de naam is opgenomen: “PRO”. Heldere, eerlijke communicatie, goed advies, hands-on hulp bij bv omslag, leveren volgens afspraak, prijs die voor zoveel vakkennis zeer gunstig is. Kortom, al weer het volgende boek aan het bedenken zodat we weer zaken kunnen doen! Dank je wel boekliefhebbers!


  Jan Willem den Oudsten
  8 april 2024 op Google

 • review

  Samenwerking met Probook was fantastisch! Ze maken het voor iedereen mogelijk om zelf een mooi boek samen te stellen, aan de hand van duidelijke richtlijnen en templates. Ook organiseren ze leuke en leerzame workshops!
  Ik ben heel erg tevreden met het resultaat: een boek vol herinneringen om door te geven aan mijn kinderen en kleinkinderen.


  Marian Schalk
  18 maart 2024 op Google

 • review

   

   

  Wil je meer reviews bekijken of zelf een review achterlaten? Dat kan door op onderstaande links te klikken.

  Google

  Facebook


 • review

  Onlangs voor werk een aantal boekjes besteld. Contact met Probook was heel fijn, snelle levering en een super eindresultaat!


  Emilie Tielemans
  19 februari 2024 op Facebook

 • review

  …Een boek dat ik door Probook in een kleine oplage liet drukken. Omdat het eerste boek maar een deel van het archief behandelde, ben ik doorgegaan met onderzoek. Mede door de uitstekende kwaliteit van het eerste afgeleverde boek, heeft dit in drie jaar tijd geresulteerd in een viertal boeken. In z’n totaliteit bijna 1000 bladzijden. Steeds de omslag en het drukwerk door Probook laten doen. Het binnenwerk opgemaakt in Word leverde ik zelf aan in PDF-formaat; voor de omslag gaf Ik de specificaties door. De goede samenwerking met Probook een het uiteindelijke resultaat getuigt van uitstekende kwaliteit. Kortom: deskundig, professioneel, behulpzaam.


  Harri Wolkers
  12 februari 2024 op Google

 • review

  Probook heeft weer geweldig werk afgeleverd. Ook mijn 2de boek met vliegtuigtekeningen is erg mooi gedrukt. Daarnaast kon ik met vragen uiteraard bij ze terecht om het boek te maken zoals ik het graag wilde. Professioneel, vakkundig en altijd bereid om te helpen. Klasse.


  Paul Imhoff
  6 februari 2024 op Google

 • review

  Fijn bedrijf om mee samen te werken, denken met je mee, erg flexibel en goede service. Boekwerk “Herenstraat” zag er ook weer super uit Jubels – Smart printing, since 1902.


  Diana van Laarhoven
  23 januari 2024 op Facebook

Heb je een vraag over het maken van je eigen boek?
Veel- gestelde vragen