Probook voor wederverkopers!

Probook is er niet alleen voor de eindgebruiker, maar ook voor wederverkopers zoals drukkerijen en uitgeverijen. Heb jij zelf de mogelijkheid om te printen? Dan is het vaak veel aantrekkelijker om zelf te printen en dit printwerk bij ons aan te leveren. Je levert de vellen aan 4 pagina’s aan en wij verwerken het vervolgens tot een genaaid gebonden boek. Heb je geen software om het boek op inslag te kunnen zetten? Geen probleem, dan kunnen wij dit voor je doen.

Het is mogelijk om al het printwerk zelf aan te leveren of om bijvoorbeeld alleen het binnenwerk aan te leveren. Per productie kun je aangeven wat je wenst, elk boek is overigens weer helemaal anders. Zo kan het voorkomen dat je normaal altijd aanlevert, maar voor 1 exemplaar de productie even een keer helemaal bij ons neerlegt.

Bereken direct de prijs!
Klik hier

Vele afwerkingen mogelijk

Veelal maken we hardcover genaaid gebonden boeken met papieren, linnen of kunstleren band. Maar de keuze is reuze! We bieden standaard extra’s aan zoals leeslint, kapitaalband, foliedruk en insteekdriehoeken, maar er is altijd meer mogelijk. Ben je naar iets op zoek, informeer dan naar de mogelijkheden.

Speciale uitvoeringen

Van softcover tot luxe koffietafelboek met vele extra’s. Wij kunnen je boek afwerken op vele verschillende mogelijkheden. Van standaard softcover tot hardcover met ronde rug en van halflinnen boek met foliestempel tot bundel in een cassette. Juist doordat we ook met onze handen werken is er heel veel mogelijk.

Wil je bijvoorbeeld een afgelijmd boekblok met een open rug en gekleurd garen? Of wil je een gekartonneerd gelijk af (rongerat) met een linnen rug? Dat is allemaal mogelijk. Voor de aparte afwerkingen mag je ons een mailtje sturen met jouw wensen.

rollen binding
boek opmaken
leeslint geel
Lees hier hoe je jouw drukwerk aan dient te leveren
Klik hier

Zo binden wij

Wij hebben een unieke verzameling aan machines waarmee we boeken kunnen binden vanaf 1 exemplaar tot honderden exemplaren. We blijven continu investeren in nieuwe machines om zo een hoogwaardige kwaliteit en een ruim assortiment te leveren tegen een goede prijs.

Divers machinepark

We hebben verschillende machines om het boek in zijn geheel af te werken. Zo hebben we machines staan voor het snijden, overlijmen, aanbrengen van kapitaalband, banden maken, bandzetten etc. Allemaal gespecialiseerd in de kleinere oplages. Weinig stelwerk, maar wel de machinale verwerking. Zo kunnen we dus snel schakelen tussen de verschillende boeken vanaf oplage 1, maar wel honderden boeken per dag produceren.

High-tech naaimachine

In de spotlights zetten we graag onze high-tech naaimachine met cameraregistratie. De camera leest onze barcodes, waardoor er niets handmatig ingesteld hoeft te worden. Zo kunnen we enkele exemplaren snel achter elkaar naaien. Bij aangeleverd werk registreert de camera de vellen van het eerste boek om deze te vergelijken met alle opvolgende vellen. Wanneer de machine een dubbel vel pakt of er een vel ontbreekt, zal de machine afslaan.

high-tech naaimachine
Genaaid gebonden boekblok
bindwerk van aangeleverd werk

Zo printen wij

Als wederverkoper kun je jouw eigen printwerk aanleveren of je kunt het door ons laten printen. Wij hebben verschillende printers in eigen huis, waarmee we jouw boek kunnen produceren. We hebben drie Canon printers en een HP Indigo.

Canon

Voor zwart/wit-producties hebben we een Canon Océ, met de hoge snelheid van deze machine printen we met gemak een paar honderd romans. Daarnaast hebben we een Canon VP 10.000 en Canon 910, waarmee we tot 72 cm breedte kunnen printen. Zo kunnen we ook genaaid gebonden boeken maken met een geheel papieren band tot 300 x 300 mm. Onze boeken worden standaard op de printers van Canon geprint.

HP Indigo

Tevens hebben wij een HP Indigo 7eco, waarmee we prachtig digitaal drukwerk kunnen verzorgen. Deze vloeibare ElectroInk-technologie zorgt voor een afdruk van de hoogste kwaliteit en komt daarmee het meest in de buurt van het offset drukwerk. Wil je een productie op de HP Indigo? Geef dit dan specifiek aan bij het aanvragen van de offerte.

Offset

Heb je een grote oplage, dan kunnen we deze ook compleet voor je verzorgen. Wij wijken dan uit naar vaste partners die voor ons het traditionele offset werk verzorgen. Tevens hebben wij partners die over verschillende printers beschikken, dus ook bij speciale wensen kun je bij ons terecht!

Vakmanschap - Drukker
boek printen in kleine oplage
printwerk voor boek aanleveren
Maak een wederverkopersaccount aan
Klik hier

Zij gingen je voor


 • review

  Geweldige service. Probook heeft mij telefonisch top geholpen met het maken van de bestanden voor mijn Rockstar Design boek. Het resultaat is prachtig en helemaal volgens verwachting. Samen met een medewerker het exemplaar uitgepakt. Wat een feestje! Ik ga hier zeker weer heen!!


  Ymke Francois
  26 september 2023 op Google

 • review

  Ik heb hier 20 kleine gedichtenbundels laten drukken. De communicatie liep ontzettend fijn en snel, de prijs is zeker redelijk en het resultaat is erg mooi! Zeker aan te raden


  Britt Hogerheide
  31 augustus 2023 op Google

 • review

  Vanaf het begin een heel goed contact. Had helemaal geen ervaring met een (boek)drukker. Vakkundig bijgestaan op een hele fijne manier. Eind product een fantastisch mooi boek, mooie uitvoering, die iedereen hoog gewaardeerd. Beslist een adres die ik van harte kan aanbevelen. Wim Nagtegaal ~ Huizen


  Wim Nagtegaal
  16 augustus 2023 op Facebook

 • review

  Al twee keer een goed verzorgd boek van Probook ontvangen. De kwaliteit is uitstekend. De website staat wat vol dus het is even je weg zoeken maar er is dan ook heel veel mogelijk. In Word of in hun eigen software. Probook is prima bereikbaar en ze helpen je goed, in het eerste boek wilde ik 3 leeslintjes, die mogelijkheid kon ik niet op de site vinden maar een belletje was voldoende om ervoor te zorgen dat het wel kon.


  Gabriëlla van Leeuwen
  7 augustus 2023 op Google

 • review

  Recent heb ik wederom een boek laten drukken door Probook. Zij zorgen voor een boek in de hoogste kwaliteit tegen een gunstige prijs. Prachtig papier waar foto’s goed op uitkomen. Stevig ingebonden (genaaid!). Ik was apetrots met het resultaat en kreeg veel bewondering voor de mooie uitvoering. Zoek niet verder naar een andere drukker, misschien kun je ergens iets goedkoper uitkomen, maar dan lever je ook veel in wat kwaliteit betreft. Voor het vele werk dat je aan een boek hebt besteed wil je toch het beste resultaat !


  Marjo Hagemeijer
  27 juni 2023 op Facebook

 • review

   

   

  Wil je meer reviews bekijken of zelf een review achterlaten? Dat kan door op onderstaande links te klikken.

  Google

  Facebook


 • review

  Prachtig boek, de omslag die ik had ontworpen was niet correct, maar is goed opgelost door probook. Het boek is erg mooi geworden. Enig puntje is de working van de site is erg onoverzichtelijk. Verder is alles naar wens gegaan.


  Steffanie Huurman
  23 juni 2023 op Google

 • review

  Ik heb twee keer een boek laten drukken bij Probook. De kwaliteit van het product en de service van Probook scoren bij mij uitermate hoog.
  Ik kan een ieder aanraden zijn boek in welke oplage dan ook te laten verzorgen door de professionals van Probook.


  Yves Vermeulen
  14 juni 2023 op Google

 • review

  Fijne partij om mee samen te werken


  Ed Goselink
  10 mei 2023 op Google

 • review

  Probook is zeer hulpvaardig en heeft mijn boek vakkundig en op tijd gedrukt. Een goede prijs/kwaliteitverhouding maken compleet dat ik Probook aanbeveel. Dank jullie wel voor jullie ondersteuning.


  Wim Leenders
  28 maart 2023 op Google

Heb je een vraag over het maken van je eigen boek?
Veel- gestelde vragen