Ik heb mijn ontwerp af en wil mijn uitvoering wijzigen, kan dat?

Je hebt jouw bestanden in de online designer gemaakt en je bedenkt je nu dat je een andere uitvoering wenst, dat is in sommige gevallen nog mogelijk. Allereerst kun je proberen de wijziging te doen, krijg je geen foutmelding dan is de wijziging geen probleem. Krijg je een foutmelding dat jouw design verloren gaat? Annuleer dit dan.

Als je het formaat van jouw binnenwerk wilt wijzigen waarbij je omslag wel verloren gaat, kan je het volgende doen… je opent jouw binnenwerk en klikt bovenaan op ‘verander product’. Je kiest vervolgens de andere maat waarnaar je wilt wijzigen.

Het prijsverschil staat in de software altijd op 0 euro, maar in werkelijkheid zit hier zeker wel verschil tussen. Je kunt dit na de wijziging zien in jouw calculatieoverzicht, deze wordt automatisch bijgewerkt. Wil je eerst het prijsverschil weten? Dan zou je even een nieuwe offerte aan kunnen vragen voordat je de wijziging doet.

Is dit ook niet mogelijk, dan is het niet mogelijk om eenvoudig te switchen. Je kunt ons wel altijd een berichtje doen om te kijken of er andere mogelijkheden zijn (zoals het schalen van de bestanden).