Kan ik mijn bestelling nog wijzigen?

Op het moment dat je bij ons een bestelling plaatst, gaan wij direct voor je aan de slag. Daardoor is een wijziging niet altijd meer mogelijk, dit ligt aan het stadium waarin het boek zich bevindt en welke wijziging je wilt doen. De kleur van het leeslint wijzigen kan bijvoorbeeld tot een later stadium dan het wijzigen van het papiersoort. Het beste is om ons te bellen, dan kunnen we gelijk voor je kijken wat de mogelijkheden zijn. Voor het wijzigen van de bestelling brengen wij €7,50 excl. 9% btw in rekening (€8,18 incl. btw).

Wanneer jouw boek een duurdere uitvoering krijgt, zullen deze extra kosten in rekening worden gebracht. De hoogte van deze kosten zijn afhankelijk van de wijziging. Het verschil tussen de oude en de nieuwe prijs plus €7,50 wordt aan je gefactureerd.

Wanneer jouw boek een goedkopere uitvoering krijgt, zullen deze kosten in sommige gevallen aan je uitbetaald worden en in sommige gevallen niet. Terugbetalingen tot €12,50 worden namelijk in verband met de bijkomende administratieve kosten niet gedaan (nadat de kosten van €7,50 verrekend zijn). Was jouw boek bijvoorbeeld €160,- en zou deze nu €145,- kosten, dan ontvang je dus niets retour (€15,- minus €7,50 zit onder het minimale bedrag dat wij terugbetalen).

Dus wil je jouw bestelling wijzigen? Dan verzoeken wij je zo snel mogelijk contact met ons op te nemen door te bellen naar 030 – 303 95 98 of een e-mail te sturen naar bestelling@probook.nl (de beller is sneller).