Vormgeving omslag uitbesteden

Wij hebben de expertise in huis om jouw omslag op te maken! Dit is voor ons vaak redelijk snel gedaan door onze ervaring, daarom kunnen we een standaard ontwerp aanbieden voor maar €44,95 incl. 21% btw. Wanneer je onderstaande formulier invult, maken wij een omslagontwerp voor je en deze sturen we je per mail toe. Mocht je dan nog niet helemaal tevreden zijn, kunnen we daarna nog aanpassingen doen.

 

 • Wanneer je geen voorbeeld upload, gebruiken we deze titel op het omslag.
 • Wanneer je geen voorbeeld upload, gebruiken we deze naam op het omslag.

 • Om ervoor te zorgen dat het een mooi geheel wordt, willen we graag weten welke lettertypes en kleuren er in het boek gebruikt zijn.

 • Plak hier jouw tekst voor op de achterkant van het boek. Mocht je geen tekst willen, kun je dit veld leeg laten.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 30 MB, Max. aantal bestanden: 10.
  • Hoe gedetaileerder de beschrijving, hoe beter we aan jouw wensen kunnen voldoen.

  • Het voorbeeld kan bijvoorbeeld een kladje zijn of een word-bestand.
   Sleep bestanden hierheen of
   Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 3.


   • De factuur ontvang je per mail


   • Mochten de kosten hoger zijn, dan nemen we vooraf contact met je op.
   • Space

    … Goede hulp en stand-by gekregen van de medewerkers. Als ik tegen problemen aanliep werd er met me meegedacht en er kwam altijd wel een oplossing. De proefdruk was ook erg fijn om de laatste foutjes er uit te kunnen halen. Uitstekende kwaliteit en daarnaast ook nog eens heel betaalbaar. Klasse dus en een regelrechte aanrader!


    Nely Hagen
    8 oktober 2021 op Google

   • Space

    Al drie boeken laten verzorgen door Probook. Zeer tevreden over het resultaat. Prima hulp en suggesties van o.a. Ruben en Michelle. Wim A. M. Kok


    Wim Kok
    2 oktober 2021 op Google

   • Space
    Ik heb nu een aantal prive boeken laten makn/ De kwaliteit is zeer goed en de service daarna werkelijk uitstekend.
    Wil je een boek maken, Probook vind ik de beste.

    D.j. van der Sluijs
    30 augustus 2021 op Facebook

   • Space

    Heb een poosje geleden de geschiedenis van ons gezin in woord en beeld vastgelegd. Kwam terecht bij Probook en heb nu drie fraaie exemplaren, mede door jullie professionele productie. Het proces was helder en doelgericht. Mijn vrouw, ik en onze zoons hebben een herinnering voor het leven! Dick Bosveld


    Dick Bosveld
    6 september 2021 op Facebook

   • Space

    Bij vrienden had ik een mooi boek bekeken dat door Probook gemaakt was. Daardoor heb ik Probook leren kennen. Toen ik zelf een boek wilde maken, heb ik de instructies op de website van Probook gevolgd. Deze instructies, in combinatie met twee telefoontjes, leidden tot een prachtig eindresultaat. De vaste levertijd van acht werkdagen maakt een strikte planning mogelijk. Ik ontving mijn boeken op de achtste dag, iets eerder dan ik had verwacht. Hulde!


    Cor Kruiswijk
    5 september 2021 op Google

   • Space

    De drie boeken die Probook heeft gemaakt zien er prachtig uit. Ik ben er erg blij mee. Vragen zijn altijd snel en correct beantwoord. Zo’n vlotte communicatie wekt vertrouwen. Nogmaals dank voor jullie mooie werk!


    Nenske Glasbergen
    2 september 2021 op Google

   • Space

    Al diverse keren een boek laten drukken bij Probook! Begeleiding: top! Uitvoering: top! Snelheid: top! Ook het bestellen via de website gaat gemakkelijk en snel. En wat de prijs betreft: alleszins redelijk. Probook is dus een aanrader!


    Annemarie Paalvast-Duyser
    1 september 2021 op Facebook

   • Space

    Door Probook werd het familieboek prachtig uitgegeven. Mooi kleur, harde kaft, zeer professioneel drukwerk. Top!


    Gorry Cleven
    30 augustus 2021 op Google

   • Space

    Wil je meer reviews bekijken of zelf een review achterlaten? Dat kan door op onderstaande links te klikken.

    Google

    Facebook   • Space

    … Ik had mijn eigen uitgeverij opgericht, OPAPOEA, en ging op zoek naar een drukker. Van de twintig die meedongen kwam PROBOOK boven drijven. Het geweldige hulpprogramma dat ik gratis kon gebruiken, het deskundige advies en ‘last-but-not least’ de prijs/kwaliteitsverhouding stak boven de anderen uit en ik ging met hen in zee. Geen moment spijt gehad, de 1e druk is schoon uitverkocht en gisteren opdracht gegeven voor de 2e druk, waarin Probook ook weer in de colofon is opgenomen als drukker. …


    Erik Becking
    24 augustus 2021 op Facebook

   • Space

    Probook is een prima bedrijf als het je erom gaat om op eigen houtje een boek te produceren, uit te geven en te laten drukken. Ze hebben gratis instructies en modellen waarmee je zo in Word aan de slag kan. Maar je kunt natuurlijk ook met Adobe In Design werken. Je kunt ze – dat wel tegen betaling – vragen of ze je werk controleren voor het gedrukt wordt, je krijgt een drukproef en zo’n boek ziet er uiteindelijk prima uit.


    Frank van den Dungen
    24 augustus 2021 op Google

   • Space

    Een echte aanrader om met Probook in zee te gaan. Altijd vriendelijk te woord gestaan en super begeleiding over dingen waar je niet helemaal zeker over bent. Heel spannend om af te wachten hoe het boek er dan uiteindelijk uit komt te zien. Maar het is een prachtig mooi familieboek geworden. Heb er 75 van laten maken. Iedereen is zeer enthousiast.


    Johan Van Tiel
    24 augustus 2021 op Google

   • Space
    Ik heb 2 keer een boek laten drukken bij Probook en beide keren tot volle tevredenheid. Wat een professionaliteit met ongekende mogelijkheden. Daarbij de grote mate van klantvriendelijkheid en lage kostprijs geeft een maximale tevredenheid. Ik heb Probook ook diverse keren aanbevolen bij vrienden en kennissen die een boek wilden laten drukken. … En alles ook op tijd klaar voor de reünie, doordat we ze zelf konden ophalen. Geweldige service.

    Geert Hoving
    22 augustus 2021 op Facebook

   • Space

    Toen ik een biografie over mijn vader wou publiceren, zocht ik naar een makkelijke manier om in beperkte oplage een een boekje van 100 pagina’s te laten drukken. Probook heeft me gedurende het hele traject geholpen. Bijzonder handig waren de proefdrukken die je kan laten maken, zo heb je echt meteen een idee van hoe het er zal uit zien, zonder dat je grote kosten maakt. Ik heb het ook heel erg geapprecieerd hoe ze telkens advies gaven en heel snel antwoorden telkens ik een vraag had. Echt topservice !


    José Delameilleure
    22 augustus 2021 op Google

   • Space

    Wil je meer reviews bekijken of zelf een review achterlaten? Dat kan door op onderstaande links te klikken.

    Google

    Facebook   • Space

    Goed geholpen bij de eerste bestelling en keurig uitgeleverd. Boek heeft een mooie uitstraling.


    Dirk van der Giessen
    22 augustus 2021 op Facebook

   • Space

    Vandaar….. Ik heb al een familieboek en een jubileumboek laten afwerken door Pro book. Waarom? Puur omdat ze topkwaliteit leveren en meedenken voor een goede prijs. Ik ben nu bezig met een uitgebreid nieuw boek over de geschiedenis en genealogie van mijn voorouders met zwartwit en kleurenillustraties. Een heel werk. Het duurt dus nog even. Maar nadenken over de afwerking hoef ik niet. Dat wordt ontegenzeglijk weer Pro book. Dat staat als een paal boven water.


    Frans van Son
    21 augustus 2021 op Google

   • Space

    Wat fijn is in deze tijden: dat je gewoon geholpen wordt als het niet helemaal lukt. En dan heb je dus ook een perfect resultaat en blijf ik mijn zakboekjes bestellen bij probook!


    Ella de Jong
    21 augustus 2021 op Google

   • Space

    Goede hulp gehad bij het vragen voor informatie voor het uitgeven van boeken. Erg handig geweest waardoor ik weer veel motivatie had gekregen om door te kunnen gaan. Zeker een aanrader!


    Ido Hoogeveen
    20 augustus 2021 op Google

   • Space

    Goede hulp ontvangen bij maken van een boekje. Het geheel zag er precies zo uit als ik het gemaakt had. Prima!!


    Ankie Kommer
    20 augustus 2021 op Google

   • Space

    Wil je meer reviews bekijken of zelf een review achterlaten? Dat kan door op onderstaande links te klikken.

    Google

    Facebook   • Space

    Met behulp van de geleverde software een prachtig familieboek gemaakt. Zeer eenvoudig in gebruik met als resultaat een boekje dat zo naar de boekhandel kan😀!


    Hans Luijten
    20 augustus 2021 op Google

   • Space

    Perfecte afwerking van mijn boekje. Betrokken service.


    Jim Smit
    20 augustus 2021 op Google

   • Space

    Als ik iets moet drukken doe ik dat hier


    Esther Geertsma
    20 augustus 2021 op Facebook

   • Space

    Voor de tweede keer een genealogie boek laten maken. Prima begeleiding en Mooie uitvoering. Heel tevreden!


    Jan Bijvank
    20 augustus 2021 op Google

   • Space
    Maak al jaren gebruik van Probook voor een soort Jaarverslag. Nog nooit problemen gehad. Ze nemen zelfs persoonlijk contact met je op als ze denken dat iets niet klopt, wat ik zelf gemist heb. Ik moest een project verhuizen naar een andere laptop, ook daar hebben ze me heel goed advies in gegeven.
    Boeken zijn goed stevig en zien er uit als degelijke boeken. En zijn dat ook! Printen ziet er keurig uit. Kortom gewoon Probook gebruiken.

    Sanna Hofstra
    20 augustus 2021 op Facebook

   • Space

    Wil je meer reviews bekijken of zelf een review achterlaten? Dat kan door op onderstaande links te klikken.

    Google

    Facebook   Heb je een vraag over het maken van je eigen boek?