Prijzen en bestellen

Ga je voor de hoogste kwaliteit tegen een goede prijs, dan ben je bij Probook aan het juiste adres. Bij Probook kun je een boek laten maken in kleine of grote oplages; zelfs al vanaf 1 exemplaar. Hoe hoger de oplage, hoe lager de prijs.

Direct jouw prijs berekenen of bestellen

Grote oplage / speciale wensen

Onderstaand bereken je heel eenvoudig de prijs van je boek voor reguliere producties t/m 250 exemplaren. Wil je een prijs aanvragen voor een oplage boven de 250 boeken of heb je andere speciale wensen welke je niet in het formulier kwijt kan? Neem dan contact met ons op voor een offerte op maat.

Stuur een mailtje naar verkoop@probook.nl en vermeld daarin de volgende specificaties, wij sturen je vervolgens een offerte toe per mail.

  • oplage
  • uitvoering
  • bindwijze
  • formaat
  • soort omslag
  • aantal pagina’s kleur
  • aantal pagina’s zwart-wit
  • papiersoort
  • eventuele extra wensen

Verzendtijd en levertijd

Productietijd: verzendklaar in 8 werkdagen*. Onze werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag, uitgezonderd de feestdagen.

*Let op! Een eventuele bestandscontrole of ongebonden proef vallen niet binnen deze 8 werkdagen. Wij starten met de bestelling als de bestanden compleet en correct zijn aangeleverd. Zijn de bestanden niet in orde, dan beginnen wij pas met tellen van de 8 werkdagen als alles correct – en voor 7:00 uur – bij ons binnen is. Onze levertijden gelden te allen tijden als indicatie en niet als absolute termijn.

*Bestel je meer dan 100 boeken, dan kan het soms zijn dat wij een iets langere levertijd hanteren. Dit is afhankelijk van jouw oplage en uitvoering, maar ook van de drukte op dat moment. Je kunt altijd contact met ons opnemen om dit te bespreken.

Verzenden of afhalen

Tijdens het bestellen geef je aan of de boeken bezorgd moeten worden of dat je ze komt afhalen. Als je voor bezorging kiest, dan duurt het na het verzenden per post een dag of twee dagen voordat de bestelling in huis is. Kies je ervoor om je boek bij ons af te halen in Utrecht, dan scheelt dat tijd. Je krijgt een mail met datum wanneer je de boeken kan afhalen.

Spoedprocedure

Heb je jouw boeken sneller nodig? Ook dan kunnen we je vaak wel helpen. Aan een spoedbestelling zitten alleen wel altijd extra kosten. Wil je de mogelijkheden weten? Neem dan even contact met ons op. Zorg dat je aan ons door kan geven wat de specificaties en oplage zijn (een offertenummer is ook voldoende), wanneer je aan kunt leveren en wanneer je het nodig hebt… dan kijken wij voor je wat er mogelijk is en wat dan de aanvullende kosten zijn.

Betaalwijzen

Je dient bij het bestellen van jouw boek direct middels iDEAL of Bancontant (voor België) te betalen. Met iDEAL of Bancontant kun je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met de eigen bank. Je betaalt in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. IDEAL is geschikt voor klanten die telebankieren bij ABN Amro, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers.

Voor bedrijven kan er een aanvraag gedaan worden om een account op factuur te krijgen. Stuur hiervoor een mail naar info@probook.nl, en vermeld hierin jouw accountgegevens en meer informatie over de boeken die je wenst te bestellen.

Om te bestellen of om jouw prijs te kunnen berekenen moet je ingelogd zijn

Inloggen

  • Space

    Probook is zeer behulpzaam en professioneel. Ze helpen je keuzes maken. De boekjes zien er top uit. Echt een aanwinst!


    Ellen Draaijer
    21 september 2020 op Google

  • Space
    En weer een perfect stukje vakwerk van Probook. Mijn boek ‘Een boekje open over Adrie’ was weer dik in orde. Het oogstte veel lof. Dankzij het professionele vakwerk en de service van Probook zag het er weer gelikt uit. Dat was niet de eerste keer. Mijn familieboek ‘Negen eeuwen leven en werken’ over mijn familie, was eveneens een groot succes. Ik zou niet weten waarom ik voor mijn volgende boek verder zou zoeken. Ik ben dik tevreden over Probook. Ik ben al bezig met weer een nieuw familieboek.

    Frans van Son
    13 september 2020 op Google

  • Space

    Goede kwaliteit, efficiënte communicatie


    Robin Pater
    5 september 2020 op Google

  • Space

    Voor de tweede keer een boek laten drukken bij Probook. Uitstekende service, heel bruikbare tips over de opmaak, snelle reactie. De boeken zijn van een hele goede kwaliteit. Hulde!


    Dick Aarts
    22 augustus 2020 op Google

  • Space

    Een nieuwe partner voor mij maar prima bevallen! Goede ondersteuning om tot een puike uitvoering te komen. Geduldig tot beide partijen helemaal tevreden zijn. Ook voor romans prima te doen vanuit een zeer schappelijke eigen beheer-optie! De volgende delen van mijn historische reeks zullen hier ook een plekje krijgen.


    Arie Bouwmeester
    17 augustus 2020 op Google

  • Space

    Probook heeft mijn afstudeer scriptie omgetoverd tot een boek. De maker heeft zich perfect aangesloten bij mijn wensen en creatieve ideeën toegevoegd. Dank hiervoor!


    Nicole Petegem
    17 augustus 2020 op Facebook

  • Space

    Wil je meer reviews bekijken of zelf een review achterlaten? Dat kan door op onderstaande links te klikken.

    Google

    Facebook  • Space

    Beide dichtbundel bestellingen zijn geheel naar verwachting geproduceerd! Een volgend boekwerk laat ik zeker opnieuw produceren bij Probook!


    Joke Mulder
    26 juli 2020 op Google

  • Space

    …Prachtige uitvoering, schitterend drukwerk, mooi ingebonden en heel mooi foto werk. Voor iemand die nog nooit een boek gemaakt heeft en er dan een thuis gestuurd krijgt is dat echt een hele belevenis. Probook heeft mij geholpen met hun duidelijke handleiding voor Microsoft-Word en verder met hun antwoorden op mijn telefonische vragen. Nu nog twee en dan hebben al mijn kinderen een boek van hun vader, waarmee ze voor hun verdere leven een naslagwerk hebben…


    Peter Impens
    18 juli 2020 op Google

  • Space

    Mijn moeder van bijna 90 wilde graag voor een redelijke prijs haar boek over de tweede Wereldoorlog uitgeven zodat haar herinneringen niet verloren gaan. Probook heeft er een prachtig boekje van gemaakt voor een heel mooie prijs. Hartelijk dank! Namens mijn moeder, E.M.A. Tukker-Geurtsen


    Chantal Tukker
    11 juli 2020 op Google

  • Space

    Zeer tevreden met de kwaliteit en eindresultaat van de boeken die door Probook zijn gedrukt voor mijn opdrachtgever. De boeken worden ook heel netjes ingepakt wanneer ze verzonden worden, niks op aan te merken! 🙂


    Studio de Leeuw
    2 juli 2020 op Google

  • Space

    Ik heb nu twee keer een boek laten maken door Probook. De instructies op hun site zijn duidelijk en het resultaat is een prachtig boek.


    Sietze Stob
    2 juli 2020 op Facebook

  • Space

    Wil je meer reviews bekijken of zelf een review achterlaten? Dat kan door op onderstaande links te klikken.

    Google

    Facebook  • Space

    Prima drukwerk, vakkundig, snel en ook goed advies geleverd. Ik ben er blij mee! Zo kun je eenvoudig je boeken in eigen beheer uitgeven. Hartelijk dank!


    Froucke van der Lijn
    1 juli 2020 op Google & Facebook

  • Space

    Vandaag mijn boeken ontvangen die ik bij Probook heb laten drukken. Ben er enorm blij mee. Ziet er mooi uit , service is goed en de levering is precies zoals is afgesproken.


    Gea Groothuis
    25 juni 2020 op Google

  • Space

    Ik moest op korte termijn een nieuwe drukker vinden voor een gebonden levensboek dat ik in opdracht had geschreven. En die vond ik bij Probook! Ik werd zeer snel, vriendelijk en professioneel geholpen.
    De ontvangers van het boek zijn zéér blij met het resultaat. Het is prachtig geworden. Een kostbaar kleinood dat generaties zal plezieren.


    Igor Wijnker
    17 juni 2020 op Google

  • Space

    Mijn eerste ervaring met Probook was uiterst positief. De medewerkers staan je vriendelijk te woord en geven goed advies aangaande bijvoorbeeld afmetingen en papiersoortkeuze. De handleiding op de website voor het werken in de templates en voor het berekenen van de rugdikte, middels de omslagcalculator, is duidelijk. Als je doet wat er staat kan er eigenlijk niets misgaan. Probook stelt je daadwerkelijk in staat zèlf je boek te maken – ook wanneer het een kleine oplage betreft – met een eindresultaat dat gezien mag worden!


    Veronica van der Knaap
    15 juni 2020 op Google

  • Space

    Gedurende het hele proces van de opmaak van het boek tot en met het drukken en de levering ervan, heb ik alleen maar goede ervaringen met Probook. Deze mensen houden van hun werk en dat merk je in de manier waarop ze met je omgaan en dat zie je terug in de kwaliteit. Alles wordt met de hand gebonden. Ik zou mensen Probook zeker aanraden. Ook de website is prettig: rustig en overzichtelijk.


    Lucas Ludens
    12 juni 2020 op Google

  • Space

    Wil je meer reviews bekijken of zelf een review achterlaten? Dat kan door op onderstaande links te klikken.

    Google

    Facebook  • Space

    Weer een prachtig boek gekregen door vakwerk van Probook! De kwaliteit is dik voor mekaar, en service en kontakt zijn heel plezierig. Een echte aanrader!


    Clemens Raaijmakers
    6 juni 2020 op Google

  • Space

    mooie kwaliteit, werd goed geholpen en de boeken zien er zeer professioneel uit


    Bianca Commandeur
    12 mei 2020 op Facebook

  • Space

    Ik heb al diverse boeken door Probook laten maken en ben nog nooit teleurgesteld. Dit keer een boek dat ik 17 jaar geleden schreef. Het ziet er telkens geweldig uit, heel verzorgd en professioneel, mede door de hulp van de medewerkers, die altijd klaarstaan om je bij te staan. Ik vind het toppers!!


    Connie Sterkenburg
    12 mei 2020 op Google

  • Space

    Ik heb al 2x een boek besteld bij Probook. Bij mijn laatste boek heb ik 2x telefonisch contact gehad over de indeling van de eerste paar bladzijden; ik ben erg goed geholpen! Bij de bestelling heb ik gekozen voor het checken van mijn bestanden. Daar kwamen een aantal dingen uit naar voren die ik kon aanpassen. Eén ding lukte niet, dat heeft de medewerker voor me in orde gemaakt. Super fijne mensen daar en mijn boeken zijn prachtig geworden!


    Lisette Wesselman
    5 mei 2020 op Facebook

  • Space

    Wil je meer reviews bekijken of zelf een review achterlaten? Dat kan door op onderstaande links te klikken.

    Google

    Facebook  • Space

    Perfecte en persoonlijke service, die leidt tot een prachtig afgewerkt product. Ik heb net mijn eerste exemplaar ontvangen en het lost alle verwachtingen integraal in. Kan ik ten zeerste aanraden voor wie zijn schrijfsels tot een “echt boek” wil omtoveren. Een nieuwe wereld gaat open voor mij! Ik ga nu meteen werk maken van mijn tweede boek!


    Hubert Fiers
    4 mei op Facebook

  • Space

    Een mooi magazine gemaakt. Dat kan ook bij Probook! tijdens het bestelproces een kleine hapering, maar heel snel opgelost door een aardige meneer. Ik ben erg blij met het resultaat.


    Marlize Doedens van Scherpenzeel
    26 april 2020 op Facebook

  • Space

    Ik ben heel blij met de boeken die ik vorige week van Probook kreeg toegestuurd. Ze hebben me geweldig geholpen met de opmaak, de omslag en al mijn vragen! Ruben, heel erg bedankt voor al je geduld, meedenken en hulp!! De boeken zien er prachtig uit!


    Els Bosch
    23 april 2020 op Google

  • Space

    Zeer professioneel en snelle levering. Cadeau voor mijn 50 jarige man, zijn facebookverhalen gebundeld. Hij was blij verrast alsof ik het in de winkel gekocht had.


    Bianca Commandeur
    22 april 2020 op Google

  • Space

    Ben verrast op mijn verjaardag met een prachtig boek,vol met herinneringen aan Nieuw Zeeland.
    Het is heel mooi geworden,van hoge kwaliteit!


    Karin Lustig-Huussen
    20 april 2020 op Facebook

  • Space

    Wil je meer reviews bekijken of zelf een review achterlaten? Dat kan door op onderstaande links te klikken.

    Google

    Facebook  • Space

    Vandaag hebben we onze familieboeken ontvangen. Hartelijk dank Probook voor de geweldige support en kwaliteit. We zijn er erg blij mee en trots op. Fantastische samenwerking!


    Ans op de Weegh
    16 april 2020 op Google

  • Space

    Altijd hartstikke leuk als een boek aan een nieuwe editie toe is. En dan is het heel fijn als er weer zo’n stapeltje nieuwe, glanzende boeken verschijnt! Dank jullie wel, Probook! Het is een plezier om dit met jullie te kunnen doen!


    Frank van Dien
    14 april 2020 op Google

  • Space

    Het boek “Pieter Hindriks Fekkes – een zeeman en zijn gezin” is het vijfde boek dat we in eigen beheer via Probook hebben laten drukken. De boeken zien er uitstekend verzorgd uit, zowel aan de buiten- als aan de binnenkant. Ook de contacten met het Probook-team verlopen prima. De website geeft veel steun bij de voorbereiding.


    Daan Vossebeld
    9 april 2020 op Google

  • Space

    Voor de derde keer een boekje laten drukken, weer heel tevreden!


    Nicole Sillekens
    8 april 2020 op Facebook

  • Space

    Probook bindt voor onze drukkerij soms kleine oplagen geprinte boeken. Dat doen ze echt fantastisch. Het resultaat is altijd erg mooi en geleverd volgens de gemaakte afspraken. Wij blij én onze opdrachtgevers blij!


    M & M Lensink
    7 april 2020 op Google

  • Space

    Wil je meer reviews bekijken of zelf een review achterlaten? Dat kan door op onderstaande links te klikken.

    Google

    FacebookHeb je een vraag over het maken van je eigen boek?