Klantervaringen

Wij hebben al duizenden boeken gemaakt, en al die boeken hebben hun eigen verhaal. Onderaan de pagina kan je de laatste reviews / recensies lezen die wij hebben gekregen via Google of Facebook. Wij zijn trots op de positieve reviews die wij krijgen en willen die uiteraard graag met jullie delen, hieronder lichten wij een paar ervaringen van de klant uit.

Ga je een boek bij ons laten maken of heb je dit al gedaan? Het wordt bijzonder gewaardeerd als je ook een review / recensie achter laat op Google of Facebook!

De samenwerking met Probook is ontzettend goed bevallen. Desondanks de kleine oplages waar zowel zij als ik mij op focus, is de kwaliteit verrassend hoog. Ze combineren slimme technologie met echt vakmanschap om voor een aantrekkelijke prijs hoogwaardige boeken in kleine oplages aan te bieden. Het contact is ook altijd erg prettig geweest en ze denken mee waar mogelijk. Ik kan iedereen Probook aanraden als je niet de hoofdprijs wil betalen, maar ook niet wil compenseren op kwaliteit en service.

Nicky Krete – Very Tales

Ik zeg altijd ‘doe nooit zelf wat een ander beter kan’ en onder dat motto heb ik mijn boek niet alleen laten drukken, maar ook op laten maken bij Probook. Het is een vak apart, maar bij Probook beheersen ze dit vak absoluut! Mijn boek ‘Two Aliens in Zambia’ is werkelijk prachtig geworden. Zowel de opmaak als het drukwerk is van een topkwaliteit!

Marisca Bruinooge

Toen mijn uitgeverij Lecturium failliet ging kon ik mijn boek niet meer bestellen. Gelukkig was daar Probook en kon ik snel weer een nieuwe stapel boeken in ontvangst nemen. En guess what? Het boek is er een stuk mooier op geworden. Gebonden waar het eerst geplakt was en op een veel mooier papier gedrukt. De foto’s zijn er een stuk briljanter van geworden. Bovendien is de prijs okay en wordt de bestelling snel geleverd. Ik ben blij met Probook!

Richard Vermeulen – Meubelmakerij Meubeluniek

Ik had goede ervaringen met de drukkerij en zo kwam ik voor een kleine oplage boeken bij Probook terecht. Waar het een kleine oplage zou worden, steeg de oplage onverwachts naar meer dan 900 exemplaren. Daarbij had ik de boeken ook nog eens snel nodig, maar ook daarin dacht Probook enkel in oplossingen en niet in moeilijkheden. Zo gaaf om je boek geboren te zien worden en het zijn boeken van een hoge kwaliteit, een eindresultaat om echt trots op te zijn. Ik wil tegen iedereen zeggen; verhalen, hoe groot of klein de oplage ook is, ze zijn de moeite waard om te publiceren! Probook biedt daar de mogelijkheid toe.

Manon Sprenkeler – Manon Sprenkeler Design

Als een droom zich het leven droomt, heb je iemand nodig om deze droom te laten uitkomen. Probook is voor mij deze ‘iemand’ en dat kan ik volmondig zeggen nu er 6 boeken door Probook tot leven zijn gewekt. Kundig, helder, snelle correctie, goede ondersteuning, mooie prijs-kwaliteit verhouding én ook nog eens vriendelijk. Meer kan een boekenmens zich niet wensen. 3 van deze boeken zijn ook te koop in de boekwinkel van Probook (Vleugels voor het Aquariustijdperk, De Diepere Betekenis van het Hart & De Kunst van Ware Genezing).

Marianne van Wijngaarden – Windroos

  • Space

    Heb een poosje geleden de geschiedenis van ons gezin in woord en beeld vastgelegd. Kwam terecht bij Probook en heb nu drie fraaie exemplaren, mede door jullie professionele productie. Het proces was helder en doelgericht. Mijn vrouw, ik en onze zoons hebben een herinnering voor het leven! Dick Bosveld


    Dick Bosveld
    6 september 2021 op Facebook

  • Space
    Bij vrienden had ik een mooi boek bekeken dat door Probook gemaakt was. Daardoor heb ik Probook leren kennen. Toen ik zelf een boek wilde maken, heb ik de instructies op de website van Probook gevolgd. Deze instructies, in combinatie met twee telefoontjes, leidden tot een prachtig eindresultaat. De vaste levertijd van acht werkdagen maakt een strikte planning mogelijk. Ik ontving mijn boeken op de achtste dag, iets eerder dan ik had verwacht. Hulde!

    Cor Kruiswijk
    5 september 2021 op Google

  • Space

    De drie boeken die Probook heeft gemaakt zien er prachtig uit. Ik ben er erg blij mee. Vragen zijn altijd snel en correct beantwoord. Zo’n vlotte communicatie wekt vertrouwen. Nogmaals dank voor jullie mooie werk!


    Nenske Glasbergen
    2 september 2021 op Google

  • Space

    Al diverse keren een boek laten drukken bij Probook! Begeleiding: top! Uitvoering: top! Snelheid: top! Ook het bestellen via de website gaat gemakkelijk en snel. En wat de prijs betreft: alleszins redelijk. Probook is dus een aanrader!


    Annemarie Paalvast-Duyser
    1 september 2021 op Facebook

  • Space

    Door Probook werd het familieboek prachtig uitgegeven. Mooi kleur, harde kaft, zeer professioneel drukwerk. Top!


    Gorry Cleven
    30 augustus 2021 op Google

  • Space

    … Ik had mijn eigen uitgeverij opgericht, OPAPOEA, en ging op zoek naar een drukker. Van de twintig die meedongen kwam PROBOOK boven drijven. Het geweldige hulpprogramma dat ik gratis kon gebruiken, het deskundige advies en ‘last-but-not least’ de prijs/kwaliteitsverhouding stak boven de anderen uit en ik ging met hen in zee. Geen moment spijt gehad, de 1e druk is schoon uitverkocht en gisteren opdracht gegeven voor de 2e druk, waarin Probook ook weer in de colofon is opgenomen als drukker. …


    Erik Becking
    24 augustus 2021 op Facebook

  • Space

    Probook is een prima bedrijf als het je erom gaat om op eigen houtje een boek te produceren, uit te geven en te laten drukken. Ze hebben gratis instructies en modellen waarmee je zo in Word aan de slag kan. Maar je kunt natuurlijk ook met Adobe In Design werken. Je kunt ze – dat wel tegen betaling – vragen of ze je werk controleren voor het gedrukt wordt, je krijgt een drukproef en zo’n boek ziet er uiteindelijk prima uit.


    Frank van den Dungen
    24 augustus 2021 op Google

  • Space

    Een echte aanrader om met Probook in zee te gaan. Altijd vriendelijk te woord gestaan en super begeleiding over dingen waar je niet helemaal zeker over bent. Heel spannend om af te wachten hoe het boek er dan uiteindelijk uit komt te zien. Maar het is een prachtig mooi familieboek geworden. Heb er 75 van laten maken. Iedereen is zeer enthousiast.


    Johan Van Tiel
    24 augustus 2021 op Google

  • Space
    Ik heb 2 keer een boek laten drukken bij Probook en beide keren tot volle tevredenheid. Wat een professionaliteit met ongekende mogelijkheden. Daarbij de grote mate van klantvriendelijkheid en lage kostprijs geeft een maximale tevredenheid. Ik heb Probook ook diverse keren aanbevolen bij vrienden en kennissen die een boek wilden laten drukken. … En alles ook op tijd klaar voor de reünie, doordat we ze zelf konden ophalen. Geweldige service.

    Geert Hoving
    22 augustus 2021 op Facebook

  • Space

    Toen ik een biografie over mijn vader wou publiceren, zocht ik naar een makkelijke manier om in beperkte oplage een een boekje van 100 pagina’s te laten drukken. Probook heeft me gedurende het hele traject geholpen. Bijzonder handig waren de proefdrukken die je kan laten maken, zo heb je echt meteen een idee van hoe het er zal uit zien, zonder dat je grote kosten maakt. Ik heb het ook heel erg geapprecieerd hoe ze telkens advies gaven en heel snel antwoorden telkens ik een vraag had. Echt topservice !


    José Delameilleure
    22 augustus 2021 op Google

  • Space

    Wil je meer reviews bekijken of zelf een review achterlaten? Dat kan door op onderstaande links te klikken.

    Google

    Facebook



  • Space

    Goed geholpen bij de eerste bestelling en keurig uitgeleverd. Boek heeft een mooie uitstraling.


    Dirk van der Giessen
    22 augustus 2021 op Facebook

  • Space

    Vandaar….. Ik heb al een familieboek en een jubileumboek laten afwerken door Pro book. Waarom? Puur omdat ze topkwaliteit leveren en meedenken voor een goede prijs. Ik ben nu bezig met een uitgebreid nieuw boek over de geschiedenis en genealogie van mijn voorouders met zwartwit en kleurenillustraties. Een heel werk. Het duurt dus nog even. Maar nadenken over de afwerking hoef ik niet. Dat wordt ontegenzeglijk weer Pro book. Dat staat als een paal boven water.


    Frans van Son
    21 augustus 2021 op Google

  • Space

    Wat fijn is in deze tijden: dat je gewoon geholpen wordt als het niet helemaal lukt. En dan heb je dus ook een perfect resultaat en blijf ik mijn zakboekjes bestellen bij probook!


    Ella de Jong
    21 augustus 2021 op Google

  • Space

    Goede hulp gehad bij het vragen voor informatie voor het uitgeven van boeken. Erg handig geweest waardoor ik weer veel motivatie had gekregen om door te kunnen gaan. Zeker een aanrader!


    Ido Hoogeveen
    20 augustus 2021 op Google

  • Space

    Goede hulp ontvangen bij maken van een boekje. Het geheel zag er precies zo uit als ik het gemaakt had. Prima!!


    Ankie Kommer
    20 augustus 2021 op Google

  • Space

    Wil je meer reviews bekijken of zelf een review achterlaten? Dat kan door op onderstaande links te klikken.

    Google

    Facebook



  • Space

    Met behulp van de geleverde software een prachtig familieboek gemaakt. Zeer eenvoudig in gebruik met als resultaat een boekje dat zo naar de boekhandel kan😀!


    Hans Luijten
    20 augustus 2021 op Google

  • Space

    Perfecte afwerking van mijn boekje. Betrokken service.


    Jim Smit
    20 augustus 2021 op Google

  • Space

    Als ik iets moet drukken doe ik dat hier


    Esther Geertsma
    20 augustus 2021 op Facebook

  • Space

    Voor de tweede keer een genealogie boek laten maken. Prima begeleiding en Mooie uitvoering. Heel tevreden!


    Jan Bijvank
    20 augustus 2021 op Google

  • Space
    Maak al jaren gebruik van Probook voor een soort Jaarverslag. Nog nooit problemen gehad. Ze nemen zelfs persoonlijk contact met je op als ze denken dat iets niet klopt, wat ik zelf gemist heb. Ik moest een project verhuizen naar een andere laptop, ook daar hebben ze me heel goed advies in gegeven.
    Boeken zijn goed stevig en zien er uit als degelijke boeken. En zijn dat ook! Printen ziet er keurig uit. Kortom gewoon Probook gebruiken.

    Sanna Hofstra
    20 augustus 2021 op Facebook

  • Space

    Wil je meer reviews bekijken of zelf een review achterlaten? Dat kan door op onderstaande links te klikken.

    Google

    Facebook



  • Space

    Probook is top! Ideaal voor je eigen uitgaves en dummies.


    Else Boekema
    20 augustus 2021 op Google

  • Space

    Vandaag mijn eerste boek ontvangen van Probook. Het is van hoge kwaliteit geworden en ik ben hoogst tevreden. Ook de hulp en service bij het samenstellen van het boek, het maken van de omslag heb ik als zeer clientvriendelijk ervaren. Petje af voor Probook.


    Leo Peeters
    20 augustus 2021 op Google

  • Space

    Als je een boek wilt maken over de familiehistorie, dan wil je niet alleen een mooi verhaal, maar ook dat het er mooi uitziet en naar wens gedrukt wordt. Dat is bij Probook prima gelukt! En wat fijn dat hun medewerkers actief met je meedenken!


    Niek v d B
    21 juli 2021 op Google

  • Space

    Zojuist een nadruk ontvangen van “Het Geslacht Aalders” en ontzettend blij met het resultaat (van zowel de eerste als tweede druk)! De uitvoering in linnen kaft met traditionele foliedruk is uitmuntend! Op verzoek ook de door hen vervaardigde stempel thuis ontvangen. Dank voor de welwillende medewerking en het mooie resultaat! 👍


    Derk Jordaan
    13 juli 2021 op Facebook

  • Space

    Wát een vakmensen en wát een kwaliteit. Ik maak al jaren boeken maar dit is echt TOP EEN AANRADER! Martin


    Bijzonderdruk
    24 juni 2021 op Google

  • Space

    Wil je meer reviews bekijken of zelf een review achterlaten? Dat kan door op onderstaande links te klikken.

    Google

    Facebook



Heb je een vraag over het maken van je eigen boek?