Klantervaringen

Wij hebben al duizenden boeken gemaakt, en al die boeken hebben hun eigen verhaal. Onderaan de pagina kan je de laatste reviews / recensies lezen die wij hebben gekregen via Google of Facebook. Wij zijn trots op de positieve reviews die wij krijgen en willen die uiteraard graag met jullie delen, hieronder lichten wij een paar ervaringen van de klant uit.

Ga je een boek bij ons laten maken of heb je dit al gedaan? Het wordt bijzonder gewaardeerd als je ook een review / recensie achter laat op Google of Facebook!

Wil je inspiratie opdoen? Neem dan eens een kijkje op onze inspiratiepagina, hier zie je de omslagen van vele boeken.

Ik ben met twee bekende bedrijven, waaronder Probook, gaan mailen en bij Probook had ik het beste gevoel. De medewerker reageerde snel, was duidelijk en geen vraag was te veel. Ik voelde me een gewaardeerd persoon, ik ben een klein bedrijf maar doe er toe. Het was gelijk heel persoonlijk bij Probook, vandaar dat ik voor Probook gekozen heb.

Leidy Zijlstra – Life Coach Leidy

Drie jaar geleden heb ik met Probook mijn eerste boek gemaakt. Sindsdien zijn er ruim tien gevolgd en: werken met Probook bevalt me steeds beter! Vanaf het eerste moment kon ik terugvallen op deskundig advies, de mensen van de helpdesk zijn behulpzaam en vriendelijk – ook wanneer ik steeds opnieuw met (niet altijd even slimme) vragen kom. Het is ook fijn om te merken, dat er steeds meer mogelijk wordt, zoals nu de digitale bandstempel. Gelukkig blijft de basis onveranderd goed: de kwaliteit van het druk- en bindwerk is uitstekend. Het is een plezier om met Probook te werken en ik beschouw mezelf als een echte fan!

Cees Noordhoek

De samenwerking met Probook is ontzettend goed bevallen. Desondanks de kleine oplages waar zowel zij als ik mij op focus, is de kwaliteit verrassend hoog. Ze combineren slimme technologie met echt vakmanschap om voor een aantrekkelijke prijs hoogwaardige boeken in kleine oplages aan te bieden. Het contact is ook altijd erg prettig geweest en ze denken mee waar mogelijk. Ik kan iedereen Probook aanraden als je niet de hoofdprijs wil betalen, maar ook niet wil compenseren op kwaliteit en service.

Nicky Krete – Very Tales

Ik zeg altijd ‘doe nooit zelf wat een ander beter kan’ en onder dat motto heb ik mijn boek niet alleen laten drukken, maar ook op laten maken bij Probook. Het is een vak apart, maar bij Probook beheersen ze dit vak absoluut! Mijn boek ‘Two Aliens in Zambia’ is werkelijk prachtig geworden. Zowel de opmaak als het drukwerk is van een topkwaliteit!

Marisca Bruinooge

Toen mijn uitgeverij Lecturium failliet ging kon ik mijn boek niet meer bestellen. Gelukkig was daar Probook en kon ik snel weer een nieuwe stapel boeken in ontvangst nemen. En guess what? Het boek is er een stuk mooier op geworden. Gebonden waar het eerst geplakt was en op een veel mooier papier gedrukt. De foto’s zijn er een stuk briljanter van geworden. Bovendien is de prijs okay en wordt de bestelling snel geleverd. Ik ben blij met Probook!

Richard Vermeulen – Meubelmakerij Meubeluniek

Ik had goede ervaringen met de drukkerij en zo kwam ik voor een kleine oplage boeken bij Probook terecht. Waar het een kleine oplage zou worden, steeg de oplage onverwachts naar meer dan 900 exemplaren. Daarbij had ik de boeken ook nog eens snel nodig, maar ook daarin dacht Probook enkel in oplossingen en niet in moeilijkheden. Zo gaaf om je boek geboren te zien worden en het zijn boeken van een hoge kwaliteit, een eindresultaat om echt trots op te zijn. Ik wil tegen iedereen zeggen; verhalen, hoe groot of klein de oplage ook is, ze zijn de moeite waard om te publiceren! Probook biedt daar de mogelijkheid toe.

Manon Sprenkeler – Manon Sprenkeler Design

Als een droom zich het leven droomt, heb je iemand nodig om deze droom te laten uitkomen. Probook is voor mij deze ‘iemand’ en dat kan ik volmondig zeggen nu er 6 boeken door Probook tot leven zijn gewekt. Kundig, helder, snelle correctie, goede ondersteuning, mooie prijs-kwaliteit verhouding én ook nog eens vriendelijk. Meer kan een boekenmens zich niet wensen. 3 van deze boeken zijn ook te koop in de boekwinkel van Probook (Vleugels voor het Aquariustijdperk, De Diepere Betekenis van het Hart & De Kunst van Ware Genezing).

Marianne van Wijngaarden – Windroos

  • Space

    Probook heeft mijn verwachting overtroffen. Wat een mooie kwaliteit terwijl de gebruikte illustraties eigenlijk niet zo geweldig waren is het eindresultaat toch prachtig geworden.


    Ben Verleg
    17 mei 2022 op Google

  • Space

    Wederom het zoveelste boek bij Probook laten drukken. Fijn dat ze over je schouder meekijken en de kwaliteit is subliem.


    Mark van den Broek
    16 mei 2022 op Google

  • Space

    Ik heb nu 3 boeken besteld bij probook. De laatste twee zijn dagboeken van mijn zwangerschappen en kraamtijd. Ik ben er zo ontzettend blij mee, het zich prachtige herinneringen! Probook is heel welwillend om te helpen als je ergens niet uitkomt en ik raad iedereen de bestandscontrole aan. Voor die paar euro halen ze er belangrijke fouten uit.


    Lisette Wesselman
    9 april 2022 op Google

  • Space

    Vriendelijke klantenservice, het boek dat ik besteld was kwam niet goed binnen. Kosteloos hermaakt


    Ciska de hoop
    6 april 2022 op Google

  • Space

    Voor de tweede keer een boekje laten drukken bij Probook en naar volle tevredenheid! Ditmaal gekozen voor een A5 formaat met linnen kaft en met heel mooi resultaat! Het overzichtelijke keuzemenu en uploaden maakt de keuze Probook aantrekkelijk. Dank!


    Derk Jordaan
    20 maart 2022 op Google

  • Space

    Probook heeft vakwerk geleverd bij de productie van een herinneringsboek voor mijn echtgenote die recent 25 jaar tekenlerares was. Het boek bevat niet alleen anekdotes van leerlingen maar ook foto’s van werk van haar leerlingen en haar zelf. Het geheel is prachtig geworden en een feest om in te kijken.


    Ton van der Pijl
    15 maart 2022 op Google

  • Space

    Wil je meer reviews bekijken of zelf een review achterlaten? Dat kan door op onderstaande links te klikken.

    Google

    Facebook



  • Space

    … Op de website van ProBook staat duidelijke informatie over alle drukopties en het aanleveren van bestanden. Dat ging erg makkelijk. Maar ProBook denkt waar nodig met je mee. Zo wezen ze mij op twee foutjes die ik over het hoofd had gezien. Ik heb meerdere exemplaren laten drukken waardoor het goed betaalbaar was. Het is een prachtig boek geworden van zeer goede kwaliteit. Mijn opa en de rest van de familie zijn jullie erg dankbaar. En ik natuurlijk ook. 🙂


    Iris
    6 maart 2022 op Google

  • Space

    Expressions of a lifetime’ is het derde boek dat ik door Probook heb laten drukken. En ook nu weer werd een prima service geboden en is het drukwerk van topkwaliteit. De foto’s van mijn schilderijen en tekeningen zijn prachtig afgedrukt. Kortom deze catalogus van mijn werk is schitterend uitgevoerd. Chapeau! Ik kan Probook van harte aanbevelen aan iedereen die een boek wil publiceren.


    Marisca Bruinooge
    1 maart 2022 op Google

  • Space

    Werkboeken voor mijn online cursus bij Probook besteld. De kwaliteit is prachtig en de bestelling was prima afgehandeld. En ook nog tegen een mooie prijs. Aanrader dus.


    Nel Kes
    19 februari 2022 op Google

  • Space

    Al jaren is PROBOOK mijn vaste boekdrukker. Zij maken heel mooie boeken. Heel belangrijk voor mij als boekenmaker en uitgever is dat PROBOOK een van de weinige drukkers is die gewoon terugpraten en waar je mee kan overleggen.


    Willem Giezeman
    14 februari 2022 op Google

  • Space

    Voor de eerste keer een boek geschreven. Na het eerste boek was ik zo enthousiast over de kwaliteit van het boek, de mooie foto’s dat ik heb besloten om meerdere boeken bij Probook te laten drukken. We hadden wat problemen met het maken van de kaft. Gelukkig heeft probook mij daarbij uitstekend geholpen. Van mij krijgen zij een dikke pluim!! Top gedaan. Ella Belt


    Jos Belt
    23 januari 2022 op Google

  • Space

    Wil je meer reviews bekijken of zelf een review achterlaten? Dat kan door op onderstaande links te klikken.

    Google

    Facebook



  • Space

    Alweer super snel geleverd en prima kwaliteit! Heel blij mee.


    Nicole Dus
    19 januari 2022 op Google

  • Space

    Ik heb tot nu toe drie maal boeken besteld bij Probook. De laatste keer sloeg mr Murphy, je weet wel van die wet, toe. Ik moet zeggen dat Probook zich heeft ingespannen om de zaak weer in orde te krijgen. Over de kwaliteit kan ik niet anders dan lovend zijn. Het bedrijf komt bij mij over als professioneel, trots om een ambachtelijk goed product te leveren, en daarvoor zo nodig die extra mijl te gaan. Een volgende bestelling plaats ik zonder aarzelen weer bij dit bedrijf.


    Jan van Bolhuis
    17 januari 2022 op Facebook

  • Space

    vorige week de bestelde boeken van Probook binnen gekregen. De boeken zien er prima uit, alleen zijn de foto’s iets fletser dan ik gewend was bij de vorige druk van een drukkerij in Meppel. Maar als je de verschillende drukken niet naast elkaar legt zie je het niet. De uitvoering is perfect en het rode leeslint maakt het een mooie uitgave omdat de steunkleur op de omslag ook rood is. Als ik weer iets maak dan is Probook een uitstekende partner om het te drukken.


    Elly Visser-Smit
    13 januari 2022 op Facebook

  • Space

    Net een nabestelling ontvangen van de door mij geschreven familiegeschiedenis: reis door het verleden. Ik ben zeer tevreden, probook helpt je snel als je even iets niet weet en levert snel en goed verpakt de bestelling af! Ik ben al bezig met mijn volgende boek! Alle lof voor probook!


    Marlies Landman
    11 januari 2022 op Google

  • Space

    Onlangs mijn derde vakantieverslag bij Probook laten drukken. Ondanks de Kerstdrukte en IT-problemen bij Probook is het ze gelukt in korte tijd het boek te drukken. Daarnaast ook nog tijd voor prima persoonlijke service en het bieden van hulp om de omslag te verbeteren. Op naar het volgende boek!


    Ed Vos
    21 december 2021 op Google

  • Space

    Wil je meer reviews bekijken of zelf een review achterlaten? Dat kan door op onderstaande links te klikken.

    Google

    Facebook



  • Space

    Net de boeken binnengekregen en het is boven verwachting, ziet er heel mooi uit. Ook de kwaliteit van de foto’s is prima. Was wel spannend want ik had geen tijd meer om een proefboek te laten maken. Ziet er zeer professioneel uit, ben er blij mee. Ik hoop mijn familie ook.


    Gerard Boerkamp
    20 december 2021 op Facebook

  • Space

    Net de boeken binnengekregen en het is boven verwachting, ziet er heel mooi uit. Ook de kwaliteit van de foto’s is prima. Was wel spannend want ik had geen tijd meer om een proefboek te laten maken. Ziet er zeer professioneel uit, ben er blij mee. Ik hoop mijn familie ook.


    GMB13847
    18 december 2021 op Google

  • Space

    Ondanks wat problemen met de communicatie wederzijds, heeft Probook me weer 5 boeken geleverd van uitstekende kwaliteit. In totaal heb ik nu 22 boeken bij Probook laten drukken en de prijs / kwaliteitsverhouding is prima. Een aanrader voor iedereen die een eigen boek, een reisverhaal of een genealogie voor klein of groot publiek wil maken.


    Norbert Lammers
    1 december 2021 op Google

  • Space

    Mooi boek ontvangen voor onze winkel Crea-Fleur Groenwereld van Afscheid met Bloemen gedrukt door Probooks. Zit er top uit.


    Jeroen van den Berg
    23 november 2021 op Google

  • Space

    Vandaag boeken ontvangen en het ziet er, net als bij de voorgaande boekproducties bij Probook, helemaal goed uit. Heldere kleuren, goed drukwerk, mooi gebonden. En de hulp (het nakijken van de bestanden) was geweldig!


    Storm Stufkens
    15 november 2021 op Google

  • Space

    Wil je meer reviews bekijken of zelf een review achterlaten? Dat kan door op onderstaande links te klikken.

    Google

    Facebook



  • Space

    Na een aantal ‘gewone’ boeken heb ik dit keer gekozen voor een fotoboek van Probook voor mijn vakantie verslag. Perfecte kwaliteit ook van de foto’s op paginaformaat (30 x30) en vele malen goedkoper dan de grote aanbieders van de ‘echte’ fotoboeken. Voor het vullen de tekstblokken heb je wel een goede leesbril nodig. De tekst die je schrijft blijft wat klein in beeld. Misschien kan dat worden opgelost?


    Arie de Muij
    4 november 2021 op Google

  • Space

    Na hele tijd weer een vakantieverslag gemaakt te hebben weer eens laten afdrukken door probook Was weer op super mooi papier en exact zoals het mijn bedoeling was afgewerkt prima service.


    Twan Kusters
    4 november 2021 op Google

  • Space

    …We zijn heel blij met en trots op het resultaat: het is werkelijk een prachtig boek geworden!!! We krijgen er heel veel complimenten voor. Het is echt perfect. Niets op aan te merken. Een volgende keer zou ik wel de software van Probook gaan gebruiken. Dat maakt het denk ik wel makkelijker, maar dat wist ik nog niet toen we met het boek begonnen. Ik vind de site heel gebruiksvriendelijk en ook gericht op mensen met weinig of geen ervaring. Dat vind ik echt een sterk punt. Ook het boekje met papiersoorten en handige tips is heel fijn. …


    Tanja J. Otten-Tramper
    2 november 2021 op Google

  • Space

    Probook reageerde snel op mijn vraag naar de mogelijkheden voor een bescheiden boekje in een bescheiden oplaag: daarna werd ik vriendelijk en persoonlijk geholpen, en het idee om eerst een drukproef te doen voorkwam de nodige teleurstelling. Uiteindelijk een heel mooi uitgaafje geworden, niet perse heel goedkoop, maar de kwaliteit is uitmuntend, en als je het toch doet, doe het dan goed, en dan moet je vrijwel zeker bij deze mensen zijn


    lancholia
    21 oktober 2021 op Google

  • Space

    Het boek “De kinderen in de Pastorie in Losser” is met veel zorg en liefde samengesteld. Da familie is er bijzonder enthousiast over. Het produceren van het boek door Probook is met zeer veel aandacht en zorg gedaan. We zijn bijzonder tevreden met het eindresultaat.


    Pim Kuipéri
    21 oktober 2021 op Google

  • Space

    Wil je meer reviews bekijken of zelf een review achterlaten? Dat kan door op onderstaande links te klikken.

    Google

    Facebook



Heb je een vraag over het maken van je eigen boek?