Klantervaringen

Wij hebben al duizenden boeken gemaakt, en al die boeken hebben hun eigen verhaal. Onderaan de pagina kan je de laatste reviews / recensies lezen die wij hebben gekregen via Google of Facebook. Wij zijn trots op de positieve reviews die wij krijgen en willen die uiteraard graag met jullie delen, hieronder lichten wij een paar ervaringen van de klant uit.

Ga je een boek bij ons laten maken of heb je dit al gedaan? Het wordt bijzonder gewaardeerd als je ook een review / recensie achter laat op Google of Facebook!

De samenwerking met Probook is ontzettend goed bevallen. Desondanks de kleine oplages waar zowel zij als ik mij op focus, is de kwaliteit verrassend hoog. Ze combineren slimme technologie met echt vakmanschap om voor een aantrekkelijke prijs hoogwaardige boeken in kleine oplages aan te bieden. Het contact is ook altijd erg prettig geweest en ze denken mee waar mogelijk. Ik kan iedereen Probook aanraden als je niet de hoofdprijs wil betalen, maar ook niet wil compenseren op kwaliteit en service.

Nicky Krete – Very Tales

Ik zeg altijd ‘doe nooit zelf wat een ander beter kan’ en onder dat motto heb ik mijn boek niet alleen laten drukken, maar ook op laten maken bij Probook. Het is een vak apart, maar bij Probook beheersen ze dit vak absoluut! Mijn boek ‘Two Aliens in Zambia’ is werkelijk prachtig geworden. Zowel de opmaak als het drukwerk is van een topkwaliteit!
 

Marisca Bruinooge

Toen mijn uitgeverij Lecturium failliet ging kon ik mijn boek niet meer bestellen. Gelukkig was daar Probook en kon ik snel weer een nieuwe stapel boeken in ontvangst nemen. En guess what? Het boek is er een stuk mooier op geworden. Gebonden waar het eerst geplakt was en op een veel mooier papier gedrukt. De foto’s zijn er een stuk briljanter van geworden. Bovendien is de prijs okay en wordt de bestelling snel geleverd. Ik ben blij met Probook!

Richard Vermeulen – Meubelmakerij Meubeluniek

Ik had goede ervaringen met de drukkerij en zo kwam ik voor een kleine oplage boeken bij Probook terecht. Waar het een kleine oplage zou worden, steeg de oplage onverwachts naar meer dan 900 exemplaren. Daarbij had ik de boeken ook nog eens snel nodig, maar ook daarin dacht Probook enkel in oplossingen en niet in moeilijkheden. Zo gaaf om je boek geboren te zien worden en het zijn boeken van een hoge kwaliteit, een eindresultaat om echt trots op te zijn. Ik wil tegen iedereen zeggen; verhalen, hoe groot of klein de oplage ook is, ze zijn de moeite waard om te publiceren! Probook biedt daar de mogelijkheid toe.

Manon Sprenkeler – Manon Sprenkeler Design

Als een droom zich het leven droomt, heb je iemand nodig om deze droom te laten uitkomen. Probook is voor mij deze ‘iemand’ en dat kan ik volmondig zeggen nu er 6 boeken door Probook tot leven zijn gewekt. Kundig, helder, snelle correctie, goede ondersteuning, mooie prijs-kwaliteit verhouding én ook nog eens vriendelijk. Meer kan een boekenmens zich niet wensen. 3 van deze boeken zijn ook te koop in de boekwinkel van Probook (Vleugels voor het Aquariustijdperk, De Diepere Betekenis van het Hart & De Kunst van Ware Genezing).

Marianne van Wijngaarden – Windroos

  • Space

    Beide dichtbundel bestellingen zijn geheel naar verwachting geproduceerd! Een volgend boekwerk laat ik zeker opnieuw produceren bij Probook!


    Joke Mulder
    26 juli 2020 op Google

  • Space

    …Prachtige uitvoering, schitterend drukwerk, mooi ingebonden en heel mooi foto werk. Voor iemand die nog nooit een boek gemaakt heeft en er dan een thuis gestuurd krijgt is dat echt een hele belevenis. Probook heeft mij geholpen met hun duidelijke handleiding voor Microsoft-Word en verder met hun antwoorden op mijn telefonische vragen. Nu nog twee en dan hebben al mijn kinderen een boek van hun vader, waarmee ze voor hun verdere leven een naslagwerk hebben…


    Peter Impens
    18 juli 2020 op Google

  • Space

    Mijn moeder van bijna 90 wilde graag voor een redelijke prijs haar boek over de tweede Wereldoorlog uitgeven zodat haar herinneringen niet verloren gaan. Probook heeft er een prachtig boekje van gemaakt voor een heel mooie prijs. Hartelijk dank! Namens mijn moeder, E.M.A. Tukker-Geurtsen


    Chantal Tukker
    11 juli 2020 op Google

  • Space

    Zeer tevreden met de kwaliteit en eindresultaat van de boeken die door Probook zijn gedrukt voor mijn opdrachtgever. De boeken worden ook heel netjes ingepakt wanneer ze verzonden worden, niks op aan te merken! 🙂


    Studio de Leeuw
    2 juli 2020 op Google

  • Space

    Ik heb nu twee keer een boek laten maken door Probook. De instructies op hun site zijn duidelijk en het resultaat is een prachtig boek.


    Sietze Stob
    2 juli 2020 op Facebook

  • Space

    Prima drukwerk, vakkundig, snel en ook goed advies geleverd. Ik ben er blij mee! Zo kun je eenvoudig je boeken in eigen beheer uitgeven. Hartelijk dank!


    Froucke van der Lijn
    1 juli 2020 op Google & Facebook

  • Space

    Vandaag mijn boeken ontvangen die ik bij Probook heb laten drukken. Ben er enorm blij mee. Ziet er mooi uit , service is goed en de levering is precies zoals is afgesproken.


    Gea Groothuis
    25 juni 2020 op Google

  • Space

    Ik moest op korte termijn een nieuwe drukker vinden voor een gebonden levensboek dat ik in opdracht had geschreven. En die vond ik bij Probook! Ik werd zeer snel, vriendelijk en professioneel geholpen.
    De ontvangers van het boek zijn zéér blij met het resultaat. Het is prachtig geworden. Een kostbaar kleinood dat generaties zal plezieren.


    Igor Wijnker
    17 juni 2020 op Google

  • Space

    Mijn eerste ervaring met Probook was uiterst positief. De medewerkers staan je vriendelijk te woord en geven goed advies aangaande bijvoorbeeld afmetingen en papiersoortkeuze. De handleiding op de website voor het werken in de templates en voor het berekenen van de rugdikte, middels de omslagcalculator, is duidelijk. Als je doet wat er staat kan er eigenlijk niets misgaan. Probook stelt je daadwerkelijk in staat zèlf je boek te maken – ook wanneer het een kleine oplage betreft – met een eindresultaat dat gezien mag worden!


    Veronica van der Knaap
    15 juni 2020 op Google

  • Space

    Gedurende het hele proces van de opmaak van het boek tot en met het drukken en de levering ervan, heb ik alleen maar goede ervaringen met Probook. Deze mensen houden van hun werk en dat merk je in de manier waarop ze met je omgaan en dat zie je terug in de kwaliteit. Alles wordt met de hand gebonden. Ik zou mensen Probook zeker aanraden. Ook de website is prettig: rustig en overzichtelijk.


    Lucas Ludens
    12 juni 2020 op Google

  • Space

    Weer een prachtig boek gekregen door vakwerk van Probook! De kwaliteit is dik voor mekaar, en service en kontakt zijn heel plezierig. Een echte aanrader!


    Clemens Raaijmakers
    6 juni 2020 op Google

  • Space

    mooie kwaliteit, werd goed geholpen en de boeken zien er zeer professioneel uit


    Bianca Commandeur
    12 mei 2020 op Facebook

  • Space

    Ik heb al diverse boeken door Probook laten maken en ben nog nooit teleurgesteld. Dit keer een boek dat ik 17 jaar geleden schreef. Het ziet er telkens geweldig uit, heel verzorgd en professioneel, mede door de hulp van de medewerkers, die altijd klaarstaan om je bij te staan. Ik vind het toppers!!


    Connie Sterkenburg
    12 mei 2020 op Google

  • Space

    Ik heb al 2x een boek besteld bij Probook. Bij mijn laatste boek heb ik 2x telefonisch contact gehad over de indeling van de eerste paar bladzijden; ik ben erg goed geholpen! Bij de bestelling heb ik gekozen voor het checken van mijn bestanden. Daar kwamen een aantal dingen uit naar voren die ik kon aanpassen. Eén ding lukte niet, dat heeft de medewerker voor me in orde gemaakt. Super fijne mensen daar en mijn boeken zijn prachtig geworden!


    Lisette Wesselman
    5 mei 2020 op Facebook

  • Space

    Perfecte en persoonlijke service, die leidt tot een prachtig afgewerkt product. Ik heb net mijn eerste exemplaar ontvangen en het lost alle verwachtingen integraal in. Kan ik ten zeerste aanraden voor wie zijn schrijfsels tot een “echt boek” wil omtoveren. Een nieuwe wereld gaat open voor mij! Ik ga nu meteen werk maken van mijn tweede boek!


    Hubert Fiers
    4 mei op Facebook

  • Space

    Een mooi magazine gemaakt. Dat kan ook bij Probook! tijdens het bestelproces een kleine hapering, maar heel snel opgelost door een aardige meneer. Ik ben erg blij met het resultaat.


    Marlize Doedens van Scherpenzeel
    26 april 2020 op Facebook

  • Space

    Ik ben heel blij met de boeken die ik vorige week van Probook kreeg toegestuurd. Ze hebben me geweldig geholpen met de opmaak, de omslag en al mijn vragen! Ruben, heel erg bedankt voor al je geduld, meedenken en hulp!! De boeken zien er prachtig uit!


    Els Bosch
    23 april 2020 op Google

  • Space

    Zeer professioneel en snelle levering. Cadeau voor mijn 50 jarige man, zijn facebookverhalen gebundeld. Hij was blij verrast alsof ik het in de winkel gekocht had.


    Bianca Commandeur
    22 april 2020 op Google

  • Space

    Ben verrast op mijn verjaardag met een prachtig boek,vol met herinneringen aan Nieuw Zeeland.
    Het is heel mooi geworden,van hoge kwaliteit!


    Karin Lustig-Huussen
    20 april 2020 op Facebook

  • Space

    Vandaag hebben we onze familieboeken ontvangen. Hartelijk dank Probook voor de geweldige support en kwaliteit. We zijn er erg blij mee en trots op. Fantastische samenwerking!


    Ans op de Weegh
    16 april 2020 op Google

  • Space

    Altijd hartstikke leuk als een boek aan een nieuwe editie toe is. En dan is het heel fijn als er weer zo’n stapeltje nieuwe, glanzende boeken verschijnt! Dank jullie wel, Probook! Het is een plezier om dit met jullie te kunnen doen!


    Frank van Dien
    14 april 2020 op Google

  • Space

    Het boek “Pieter Hindriks Fekkes – een zeeman en zijn gezin” is het vijfde boek dat we in eigen beheer via Probook hebben laten drukken. De boeken zien er uitstekend verzorgd uit, zowel aan de buiten- als aan de binnenkant. Ook de contacten met het Probook-team verlopen prima. De website geeft veel steun bij de voorbereiding.


    Daan Vossebeld
    9 april 2020 op Google

  • Space

    Voor de derde keer een boekje laten drukken, weer heel tevreden!


    Nicole Sillekens
    8 april 2020 op Facebook

  • Space

    Probook bindt voor onze drukkerij soms kleine oplagen geprinte boeken. Dat doen ze echt fantastisch. Het resultaat is altijd erg mooi en geleverd volgens de gemaakte afspraken. Wij blij én onze opdrachtgevers blij!


    M & M Lensink
    7 april 2020 op Google

  • Space

    Wil je meer reviews bekijken of zelf een review achterlaten? Dat kan door op onderstaande links te klikken.

    Google

    Facebook



Heb je een vraag over het maken van je eigen boek?