Klantervaringen

Wij hebben al duizenden boeken gemaakt, en al die boeken hebben hun eigen verhaal. Onderaan de pagina kan je de laatste reviews / recensies lezen die wij hebben gekregen via Google of Facebook. Wij zijn trots op de positieve reviews die wij krijgen en willen die uiteraard graag met jullie delen, hieronder lichten wij een paar ervaringen van de klant uit.

Ga je een boek bij ons laten maken of heb je dit al gedaan? Het wordt bijzonder gewaardeerd als je ook een review / recensie achter laat op Google of Facebook!

Wil je inspiratie opdoen? Neem dan eens een kijkje op onze inspiratiepagina, hier zie je de omslagen van vele boeken.

Drie jaar geleden heb ik met Probook mijn eerste boek gemaakt. Sindsdien zijn er ruim tien gevolgd en: werken met Probook bevalt me steeds beter! Vanaf het eerste moment kon ik terugvallen op deskundig advies, de mensen van de helpdesk zijn behulpzaam en vriendelijk – ook wanneer ik steeds opnieuw met (niet altijd even slimme) vragen kom. Het is ook fijn om te merken, dat er steeds meer mogelijk wordt, zoals nu de digitale bandstempel. Gelukkig blijft de basis onveranderd goed: de kwaliteit van het druk- en bindwerk is uitstekend. Het is een plezier om met Probook te werken en ik beschouw mezelf als een echte fan!

Cees Noordhoek

De samenwerking met Probook is ontzettend goed bevallen. Desondanks de kleine oplages waar zowel zij als ik mij op focus, is de kwaliteit verrassend hoog. Ze combineren slimme technologie met echt vakmanschap om voor een aantrekkelijke prijs hoogwaardige boeken in kleine oplages aan te bieden. Het contact is ook altijd erg prettig geweest en ze denken mee waar mogelijk. Ik kan iedereen Probook aanraden als je niet de hoofdprijs wil betalen, maar ook niet wil compenseren op kwaliteit en service.

Nicky Krete – Very Tales

Ik zeg altijd ‘doe nooit zelf wat een ander beter kan’ en onder dat motto heb ik mijn boek niet alleen laten drukken, maar ook op laten maken bij Probook. Het is een vak apart, maar bij Probook beheersen ze dit vak absoluut! Mijn boek ‘Two Aliens in Zambia’ is werkelijk prachtig geworden. Zowel de opmaak als het drukwerk is van een topkwaliteit!

Marisca Bruinooge

Toen mijn uitgeverij Lecturium failliet ging kon ik mijn boek niet meer bestellen. Gelukkig was daar Probook en kon ik snel weer een nieuwe stapel boeken in ontvangst nemen. En guess what? Het boek is er een stuk mooier op geworden. Gebonden waar het eerst geplakt was en op een veel mooier papier gedrukt. De foto’s zijn er een stuk briljanter van geworden. Bovendien is de prijs okay en wordt de bestelling snel geleverd. Ik ben blij met Probook!

Richard Vermeulen – Meubelmakerij Meubeluniek

Ik had goede ervaringen met de drukkerij en zo kwam ik voor een kleine oplage boeken bij Probook terecht. Waar het een kleine oplage zou worden, steeg de oplage onverwachts naar meer dan 900 exemplaren. Daarbij had ik de boeken ook nog eens snel nodig, maar ook daarin dacht Probook enkel in oplossingen en niet in moeilijkheden. Zo gaaf om je boek geboren te zien worden en het zijn boeken van een hoge kwaliteit, een eindresultaat om echt trots op te zijn. Ik wil tegen iedereen zeggen; verhalen, hoe groot of klein de oplage ook is, ze zijn de moeite waard om te publiceren! Probook biedt daar de mogelijkheid toe.

Manon Sprenkeler – Manon Sprenkeler Design

Als een droom zich het leven droomt, heb je iemand nodig om deze droom te laten uitkomen. Probook is voor mij deze ‘iemand’ en dat kan ik volmondig zeggen nu er 6 boeken door Probook tot leven zijn gewekt. Kundig, helder, snelle correctie, goede ondersteuning, mooie prijs-kwaliteit verhouding én ook nog eens vriendelijk. Meer kan een boekenmens zich niet wensen. 3 van deze boeken zijn ook te koop in de boekwinkel van Probook (Vleugels voor het Aquariustijdperk, De Diepere Betekenis van het Hart & De Kunst van Ware Genezing).

Marianne van Wijngaarden – Windroos

  • Space

    Vandaag boeken ontvangen en het ziet er, net als bij de voorgaande boekproducties bij Probook, helemaal goed uit. Heldere kleuren, goed drukwerk, mooi gebonden. En de hulp (het nakijken van de bestanden) was geweldig!


    Storm Stufkens
    15 november 2011 op Google

  • Space

    Na een aantal ‘gewone’ boeken heb ik dit keer gekozen voor een fotoboek van Probook voor mijn vakantie verslag. Perfecte kwaliteit ook van de foto’s op paginaformaat (30 x30) en vele malen goedkoper dan de grote aanbieders van de ‘echte’ fotoboeken. Voor het vullen de tekstblokken heb je wel een goede leesbril nodig. De tekst die je schrijft blijft wat klein in beeld. Misschien kan dat worden opgelost?


    Arie de Muij
    4 november 2021 op Google

  • Space

    Na hele tijd weer een vakantieverslag gemaakt te hebben weer eens laten afdrukken door probook Was weer op super mooi papier en exact zoals het mijn bedoeling was afgewerkt prima service.


    Twan Kusters
    4 november 2021 op Google

  • Space

    …We zijn heel blij met en trots op het resultaat: het is werkelijk een prachtig boek geworden!!! We krijgen er heel veel complimenten voor. Het is echt perfect. Niets op aan te merken. Een volgende keer zou ik wel de software van Probook gaan gebruiken. Dat maakt het denk ik wel makkelijker, maar dat wist ik nog niet toen we met het boek begonnen. Ik vind de site heel gebruiksvriendelijk en ook gericht op mensen met weinig of geen ervaring. Dat vind ik echt een sterk punt. Ook het boekje met papiersoorten en handige tips is heel fijn. …


    Tanja J. Otten-Tramper
    2 november 2021 op Google

  • Space

    Probook reageerde snel op mijn vraag naar de mogelijkheden voor een bescheiden boekje in een bescheiden oplaag: daarna werd ik vriendelijk en persoonlijk geholpen, en het idee om eerst een drukproef te doen voorkwam de nodige teleurstelling. Uiteindelijk een heel mooi uitgaafje geworden, niet perse heel goedkoop, maar de kwaliteit is uitmuntend, en als je het toch doet, doe het dan goed, en dan moet je vrijwel zeker bij deze mensen zijn


    lancholia
    21 oktober 2021 op Google

  • Space

    Het boek “De kinderen in de Pastorie in Losser” is met veel zorg en liefde samengesteld. Da familie is er bijzonder enthousiast over. Het produceren van het boek door Probook is met zeer veel aandacht en zorg gedaan. We zijn bijzonder tevreden met het eindresultaat.


    Pim Kuipéri
    21 oktober 2021 op Google

  • Space

    Wil je meer reviews bekijken of zelf een review achterlaten? Dat kan door op onderstaande links te klikken.

    Google

    Facebook



  • Space

    Al meerdere boeken van allerlei aard heb ik laten drukken bij Probook. Ik word fantastisch geholpen en het resultaat is mij nog nooit tegengevallen. Prachtige boeken van mooie kwaliteit leveren ze.


    Roelie Lubbers-Hilbrands
    14 oktober 2021 op Facebook

  • Space

    … Goede hulp en stand-by gekregen van de medewerkers. Als ik tegen problemen aanliep werd er met me meegedacht en er kwam altijd wel een oplossing. De proefdruk was ook erg fijn om de laatste foutjes er uit te kunnen halen. Uitstekende kwaliteit en daarnaast ook nog eens heel betaalbaar. Klasse dus en een regelrechte aanrader!


    Nely Hagen
    8 oktober 2021 op Google

  • Space

    Voor ons levensboekenproject De Liemers laat ik al jaren de boeken bij Probook maken. Vandaag kwam er weer een boek binnen en het ziet er steeds weer goed uit. Als vormgever ben ik zeer tevreden over het eindresultaat, maar wat nog belangrijker is, onze vertellers zijn ook altijd enthousiast en vaak ontroerd als zij hun eigen levensverhaal in een prachtig boek in handen hebben.


    Joke Van Den Berg-Breederveld
    5 oktober 2021 op Facebook

  • Space

    Al drie boeken laten verzorgen door Probook. Zeer tevreden over het resultaat. Prima hulp en suggesties van o.a. Ruben en Michelle. Wim A. M. Kok


    Wim Kok
    2 oktober 2021 op Google

  • Space
    Ik heb nu een aantal prive boeken laten makn/ De kwaliteit is zeer goed en de service daarna werkelijk uitstekend.
    Wil je een boek maken, Probook vind ik de beste.

    D.j. van der Sluijs
    30 augustus 2021 op Facebook

  • Space

    Wil je meer reviews bekijken of zelf een review achterlaten? Dat kan door op onderstaande links te klikken.

    Google

    Facebook



  • Space

    Heb een poosje geleden de geschiedenis van ons gezin in woord en beeld vastgelegd. Kwam terecht bij Probook en heb nu drie fraaie exemplaren, mede door jullie professionele productie. Het proces was helder en doelgericht. Mijn vrouw, ik en onze zoons hebben een herinnering voor het leven! Dick Bosveld


    Dick Bosveld
    6 september 2021 op Facebook

  • Space

    Bij vrienden had ik een mooi boek bekeken dat door Probook gemaakt was. Daardoor heb ik Probook leren kennen. Toen ik zelf een boek wilde maken, heb ik de instructies op de website van Probook gevolgd. Deze instructies, in combinatie met twee telefoontjes, leidden tot een prachtig eindresultaat. De vaste levertijd van acht werkdagen maakt een strikte planning mogelijk. Ik ontving mijn boeken op de achtste dag, iets eerder dan ik had verwacht. Hulde!


    Cor Kruiswijk
    5 september 2021 op Google

  • Space

    De drie boeken die Probook heeft gemaakt zien er prachtig uit. Ik ben er erg blij mee. Vragen zijn altijd snel en correct beantwoord. Zo’n vlotte communicatie wekt vertrouwen. Nogmaals dank voor jullie mooie werk!


    Nenske Glasbergen
    2 september 2021 op Google

  • Space

    Al diverse keren een boek laten drukken bij Probook! Begeleiding: top! Uitvoering: top! Snelheid: top! Ook het bestellen via de website gaat gemakkelijk en snel. En wat de prijs betreft: alleszins redelijk. Probook is dus een aanrader!


    Annemarie Paalvast-Duyser
    1 september 2021 op Facebook

  • Space

    Door Probook werd het familieboek prachtig uitgegeven. Mooi kleur, harde kaft, zeer professioneel drukwerk. Top!


    Gorry Cleven
    30 augustus 2021 op Google

  • Space

    Wil je meer reviews bekijken of zelf een review achterlaten? Dat kan door op onderstaande links te klikken.

    Google

    Facebook



  • Space

    … Ik had mijn eigen uitgeverij opgericht, OPAPOEA, en ging op zoek naar een drukker. Van de twintig die meedongen kwam PROBOOK boven drijven. Het geweldige hulpprogramma dat ik gratis kon gebruiken, het deskundige advies en ‘last-but-not least’ de prijs/kwaliteitsverhouding stak boven de anderen uit en ik ging met hen in zee. Geen moment spijt gehad, de 1e druk is schoon uitverkocht en gisteren opdracht gegeven voor de 2e druk, waarin Probook ook weer in de colofon is opgenomen als drukker. …


    Erik Becking
    24 augustus 2021 op Facebook

  • Space

    Probook is een prima bedrijf als het je erom gaat om op eigen houtje een boek te produceren, uit te geven en te laten drukken. Ze hebben gratis instructies en modellen waarmee je zo in Word aan de slag kan. Maar je kunt natuurlijk ook met Adobe In Design werken. Je kunt ze – dat wel tegen betaling – vragen of ze je werk controleren voor het gedrukt wordt, je krijgt een drukproef en zo’n boek ziet er uiteindelijk prima uit.


    Frank van den Dungen
    24 augustus 2021 op Google

  • Space

    Een echte aanrader om met Probook in zee te gaan. Altijd vriendelijk te woord gestaan en super begeleiding over dingen waar je niet helemaal zeker over bent. Heel spannend om af te wachten hoe het boek er dan uiteindelijk uit komt te zien. Maar het is een prachtig mooi familieboek geworden. Heb er 75 van laten maken. Iedereen is zeer enthousiast.


    Johan Van Tiel
    24 augustus 2021 op Google

  • Space
    Ik heb 2 keer een boek laten drukken bij Probook en beide keren tot volle tevredenheid. Wat een professionaliteit met ongekende mogelijkheden. Daarbij de grote mate van klantvriendelijkheid en lage kostprijs geeft een maximale tevredenheid. Ik heb Probook ook diverse keren aanbevolen bij vrienden en kennissen die een boek wilden laten drukken. … En alles ook op tijd klaar voor de reünie, doordat we ze zelf konden ophalen. Geweldige service.

    Geert Hoving
    22 augustus 2021 op Facebook

Heb je een vraag over het maken van je eigen boek?