Instructiefilmpjes boek opmaken met Word

Word is het meest gebruikte programma voor het schrijven van teksten. Het opmaken van teksten in Word, zeker van een boek, is soms best lastig. Probook heeft daarom een aantal filmpjes gemaakt om jou hierbij te helpen.

Boek maken in Word: 1 Binnenwerk opmaken

Boek maken in Word: 2 Paginanummering

Boek maken in Word: 3 Afbeeldingen invoegen

Boek maken in Word: 4 Opslaan als pdf Probook

Boek maken in Word: 5 Omslag opmaken

 • Space

  Al 4 jaar klant bij probook en zeer tevreden! Mooie boeken als resultaat en ze denken en kijken met je mee wanneer ze toch een foutje vinden in Mn zelf ontworpen boeken. Daarnaast ook heel fijn om met mijn eigen software te werken!


  Joyce Roodvoets - van Oosterhout
  Op 28 augstus 2019

 • Space

  Prachtig uitgevoerd boek, goede ondersteuning.


  Wim Luyten
  Op 22 augustus 2019

 • Space

  Na een kleine oriëntatie bij Probook uitgekomen en heel blij met deze keuze.  Gewoon een degelijk Hollands bedrijf en top service van begin tot het einde. Meedenken, scherp, snelle reacties en afspraak = afspraak. Zelf bij het inladen van je boeken helpen ze nog. Zou het iedereen aanraden; prijs/kwaliteit is perfect!


  Ton Janssen
  Op 19 augustus 2019

 • Space

  Probook maakt de voorbereiding van je boek heel makkelijk met de duidelijke handleiding, hun templates voor zowel binnenwerk als omslag, en toezending van papierstalen maken de keuze van het gewenste papier een stuk fijner. Toen de achtergrondkleur van de omslag bij het omzetten naar pdf onvolledig was, zorgde Probook direct dat de achtergrondkleur wel volledig werd omgezet. Ik kan iedereen Probook aanbevelen.


  Rob Telkamp
  Op 8 augustus 2019

 • Space

  Voor de 3e keer iets laten drukken bij Probook. Razendsnelle levering met goede kwaliteit. Telefonische service is ook goed. Nemen de tijd voor al je vragen.


  Tim Zomer
  Op 26 juli 2019

 • Space

  Tot grote tevredenheid al meerdere boeken laten drukken door Probook. Deze keer was ik zeer aangenaam verrast door de geweldige service en snelle levering. Hartelijk dank.


  Annie Duijf
  Op 26 juni 2019

 • Space

  De samenwerking met Probook heeft een prachtig boek opgeleverd. Afspraken, zoals levertijd, werden keurig nagekomen. Perfecte service en begeleiding en bovendien zeer betaalbaar. Kortom een aanrader voor iedereen die een boek wil uitbrengen!


  Rob Plijnaar
  Op 11 juni 2019

 • Space

  Vandaag mijn eerste ontwerp ontvangen en fantastisch. Van de eerste keer goed dank zij de gratis handleiding. Probook zeker een keer proberen.


  Jos Snoeys
  Op 18 mei 2019

 • Space

  Het levensboek “Angenis” deze week ontvangen. Het ziet er prachtig uit! Ook wil ik melden dat ik bij het proces heel goed begeleid ben door Michelle en Izo. Hartelijk dank daarvoor. Dit was de eerste keer dat ik met het team van Probook heb gewerkt, maar een volgende keer kom ik zeker terug!


  M. de Zwart-Meijerhof
  Op 17 mei 2019

 • Space

  Ik tekende het levensverhaal op van een man die op zijn achtste blind werd door een hersentumor. Eenmaal in boekvorm – met dank aan het zeer professionele druk- en bindwerk van Probook! – kan zijn verhaal gelezen worden door de vele begeleiders en vrijwilligers die bij hem over de vloer komen.

  De gratis software die Probook beschikbaar stelt, maken de opmaak van het boek een stuk eenvoudiger. Een aanrader!


  Aneemieke Rijneke
  Op 9 mei 2019

 • Space

  Super blij met mijn boek! Hij is prachtig geworden. Ook goede service ontvangen vooraf. Probook is zeker een aanrader!


  Janneke Widlak
  Op 11 maart 2019

 • Space

  De bestelde boeken weer zoals altijd goed verzorgd en niet onbelangrijk van een uitstekende kwaliteit prijs verhouding ontvangen.


  Jan Krol
  Op 5 maart 2019

 • Space

  zeer sympathieke wijze van helpen


  Jan Overduin
  Op 31 januari 2019

 • Space

  Vandaag was mijn boekje klaar, en het is weer zó mooi geworden! En net als vorige keren dachten de mensen van Probook goed mee, met dit resultaat! Zo blij mee!


  Sineke Koorn
  Op 28 februari 2019

 • Space

  Een boek laten maken voor mijn man die 50 werd.
  Het is werkelijk prachtig geworden.
  Wat een leuk bedrijf en enthousiaste medewerkers, kan iedereen Probook aanraden.


  Cindy Notenboom
  Op 27 februari 2019

 • Space

  Zoals afgesproken heb ik afgelopen vrijdag de boeken ontvangen. Ik was erg nieuwsgierig want ik ben een lange tijd bezig geweest ( 12 jaar) om de inhoud van dit boek te verzamelen en samen te stellen. Met het resultaat hebt u mij erg blij gemaakt. Een prima kwaliteit met een uitstekende hulp vooraf en dat voor een kleine oplage van maar 5 stuks. Daarvoor mijn hartelijke dank.


  L. van Elp
  Op 18 februari 2019

 • Space

  Al jaren ben ik klant bij Probook en ik blijf me elke keer weer verbazen over de kwaliteit van hun boeken. In gedachten stel je jezelf de ideale uitvoering voor van je manuscript en steeds slagen ze erin die nog te overtreffen. Uiteraard is wat je aanlevert bepalend, maar vervolgens beleef je de ervaring van de ‘superlativus’ van What You See Is What You Get.

  Lang leve Probook!


  Marcel van den Driest
  Op 13 februari 2019

 • Space

  Inmiddels al mijn derde boek bij Probook laten drukken. Het gaat over Matthias die met zijn beste vriend een rondreis maakt door Azië en na een heftig avontuur zijn leven op de kop zet. Heel tevreden over de levering! Mooie kleuren van de kaft, maar ook de tekst en de zwart-wit tekeningen perfect gedrukt.


  Carolien van den Bosch
  Op 13 februari 2019

 • Space

  Al vele jaren achter elkaar bestel ik een keer in het jaar een boek van probook. Tot nu toe nooit problemen gehad. Het boek ziet er altijd prachtig uit. Deze ziet er mooi, maar zeker ook stevig uit. Foto’s worden mooi in de juiste kleuren afgedrukt en ook tekst is duidelijk leesbaar in het door mij zelf gekozen lettertype. Het boek is stevig ingebonden en voelt ook stevig als je er in bladert. Kortom, een prima boek. En ook de prijs voor 1 boek vindt ik prima te doen!


  Sanna Hofstra
  Op 11 februari 2019

 • Space

  Wat een geweldig contact heb ik gehad tijdens het maken van mijn boek. Professionele en vriendelijke begeleiding. Uiteindelijk heb ik 5 jaar lang aan mijn boek gewerkt, voor deze kon worden gedrukt. Het resultaat is nog mooier dan ik had durven dromen. Mooie afwerking, stevig en duurzaam. Ook mijn tweede boek is, net als de eerste, fantastisch! De eerste levensjaren van mijn zoon zijn, mede dankzij Probook, prachtig vereeuwigd. Hartelijk dank voor alles!


  Linda Hilkhuijsen
  Op 8 februari 2019

 • Space

  Mijn eerste gedichtenbundel uitbrengen en helemaal niet weten wat en hoe dat moet  Bij Probook op de site gekomen en via 1 telefoontje en een super ondersteuning van het hele team is het gelukt. Een fantastisch bedrijf die er alles voor doet om, jou kindje wat zo mag je het gerust noemen, op de boekenwereld te zetten. Geen vraag is te stom of te gek je krijgt bij alles hulp. Ik weet nu al dat wanneer er een 2e Leeg geschreven komt waar ik dat laat drukken.


  Marcel Lubbers
  Op 9 februari 2019

 • Space

  Hartelijk dank voor het toesturen van de boeken. Het resultaat is heel mooi. Zoals steeds vakkundig gemaakt, prima kwaliteit, verzorgde afwerking, een plezier om te bekijken. En ook zoals altijd met een vlotte service en levering. Probook is een prima firma waar ik graag mee werk.


  Marijke Deweerdt
  Op 31 januari 2019

 • Space

  Ik heb een paar dagen geleden de 50 bestelde exemplaren van mijn boekje ‘vergezichten’ ontvangen. Ze zien er voortreffelijk uit. Vooral het omslag is heel aantrekkelijk geworden. Bedankt voor de uitstekende kwaliteit die jullie geboden hebben.


  Jan François
  Op 28 januari 2019

 • Space

  Al jaren bestellen we via Probook met plezier boeken. Prachtig is het dat je bij Probook zelf kunt kiezen hoe het boek wordt uitgevoerd. Mede doordat je zelf ook de papierdikte kan bepalen, kleuren- of zwart-wit foto’s in het boek kan plaatsen, maakt het tot een professioneel boek. Natuurlijk is Probook degene die de afwerking verzorgt en ik moet zeggen dat dit iedere keer weer voor honderd procent in orde is. Daarom is het een prachtig boek geworden, waar ik heel erg blij mee ben!


  Albert Vuijk
  Op 24 januari 2019

 • Space

  Vandaag heb ik het boek ontvangen dat jullie voor mij hebben gedrukt. Ten eerste ben ik erg blij dat ik het nog voor de kerstdagen heb ontvangen. Ten tweede ben ik super tevreden over de kwaliteit die jullie leveren. Echt heel mooi.
  Dit was mijn eerste boek bij jullie, maar zeker niet het laatste. Dit smaakt naar meer. Heel veel dank voor jullie snelle en uitstekende service. Heel fijne feestdagen gewenst en alvast een goed 2019.


  Ed Vos
  Op 28 december 2018

 • Space

  Een paar dagen geleden heb ik mijn tweede boek ontvangen en het zag er weer keurig verzorgd uit en volgens afspraak mooi op tijd afgeleverd. Het is altijd spannend, want het zijn stamboomboeken waar ik jaren aan gewerkt heb.

  Bedankt, Peter.


  Peter
  Op 17 december 2018

 • Space

  Heel mooi gedaan ons vakantieboekje, prachtige herinnering is voor altijd heel goed vast gelegd, zeer tevreden een dikke 10.


  Elly en Maarten
  Op 10 december 2018

 • Space

  Hartelijk bedankt. Ik ben zeer tevreden over de uitstekende kwaliteit van het drukwerk en over jullie ondersteuning.


  Jos
  Op 8 december 2018

 • Space

  Mijn derde kinderboekje  is vandaag gearriveerd! En het ziet er weer prachtig uit … Het was, zeker in het begin, voor mij niet eenvoudig om de bestanden op de juiste manier aan te leveren. Maar met de geduldige hulp van de mensen van Probook, kreeg ik het toch voor elkaar, en ben ik alweer aan het werk voor het volgende boekje!


  Familie Koorn
  Op 22 november 2018

 • Space

  Als drieëntachtig jarige zag ik in eerste instantie erg op tegen het aanleveren van de bestanden van mijn reisboek Indonesië, maar met wat hulp en mede dankzij Probook, viel dit echter reuze mee. Ik ben van mening dat het fraaie eindresultaat een breder publiek verdient.


  Cees
  Op 12 november 2018

 • Space

  Ik wilde even laten weten dat we de bestelling goed ontvangen hebben en de boeken er heel mooi uit zien! Bedankt voor de goede service!


  Corette
  Op 7 september 2018

 • Space

  Op m’n eerste werkdag na de vakantie vond ik het boek vanochtend in mijn la. Ik wil jullie graag laten weten dat ik erg blij ben met het resultaat! Bedankt voor het mooie product.


  Esther van Genderen - Gemeente Hilversum
  Op 6 september 2018

 • Space

  Halverwege mijn vakantie zijn de boeken ‘Wies’ bij mij bezorgd. Heeel heel heel erg bedankt voor de prachtige uitvoering. Het is echt helemaal prachtig geworden. Supernetjes en van kwaliteitspapier. Ik ben er heel erg blij mee. Ook bedankt voor de vriendelijke bejegening en hulp aan de telefoon bij de vragen die ik had. Veel succes met jullie werk en wie weet tot een volgende keer. Dan kom ik zeker bij jullie terug!


  Louise Dam
  Op 20 augustus 2018

 • Space

  Graag wil ik u laten weten dat ik de boeken gisterenavond heb ontvangen. Met het resultaat ben ik erg blij en het ziet er prima uit. Het is precies wat ik er van had verwacht!


  Marlou van Es
  Op 25 juli 2018

 • Space

  Dank jullie wel voor het drukken van het levensverhaal boek. Gisteren ontvangen en het ziet er werkelijk fantastisch uit! Wij zijn er heel erg blij mee.


  Esther de Graaf
  Op 23 juli 2018

 • Space

  Hallo Michelle, Pascale en collega’s, Bij deze, een dank jullie wel voor de mooie afwerking van mijn thesis. Ik heb al complimenten ontvangen. Ook voor jullie snelle afwerking en dergelijke. Top. Dank jullie wel.


  Angèle Geerts
  Op 2 juli 2018

 • Space

  Het boek voor het afscheid van mijn collega is ruim op tijd binnen en ziet er erg mooi uit. Veel dank voor jullie moeite!


  Christine
  Op 2 juli 2018

 • Space

  Ik heb zojuist het boek ontvangen. Wat ziet het er fantastisch uit! Mooi werk! Ik wil jullie bedanken voor de goede service en de kwaliteit die jullie leveren.


  Samantha de Rooij
  Op 2 juli 2018

 • Space

  Ik heb het kookboek zojuist al ontvangen en het is geweldig mooi geworden! Enorm bedankt voor de hulp, goede service en de snelle levering. Had niet verwacht dat ‘ie nu al klaar zou zijn en het is boven verwachting mooi en professioneel; helemaal top!


  Suzanne Lettink
  Op 27 juni 2018

 • Space

  De Kinderadviesraad Tilburg is erg blij met het boek dat Probook voor ons maakte! Super goede service! Eenvoudig persoonlijk contact. Ook het eindresultaat overtrof onze verwachtingen. Het is een super mooi stevig boek geworden.


  Willem van de Voort
  Op 26 juni 2018

 • Space

  Ik heb de boekjes ontvangen en wil jullie van harte complimenteren voor de professionele uitvoering. We zijn er erg blij mee! Top!


  Daniëlle Cuijpers
  Op 21 juni 2018

 • Space

  Voor mijn eindwerk heb ik een stripverhaal gemaakt genaamd ´Smeltende Sneeuw´. Ik ben echt enorm blij dat ik dit bij Probook heb laten drukken en binden. Het resultaat ziet er professioneel uit, de kleuren zijn mooi, het boek plooit goed open en de service is heel vriendelijk. Hier ga ik zeker vaker boeken laten maken!


  Michiel van Thillo
  Op 21 juni 2018

 • Space

  We hebben zojuist de boekjes ontvangen. Ze zien er echt top uit en we zijn helemaal tevreden. Onze tweede goede ervaring met Probook.

  Bedankt!


  Jan Blom
  Op 18 mei 2018

 • Space

  Zojuist heb ik de stamboomboeken ontvangen. Het ziet er werkelijk schitterend uit! Ik ben zeer tevreden.


  Kees Goudswaard
  Op 8 februari 2018

 • Space

  Ik heb voor een schoolwerkstuk een kinderboek gemaakt over Autisme. Met Probook heb ik deze laten drukken en wel 110 keer! Alle boekjes zijn verkocht en mensen zijn erg enthousiast! Ik ga hier zeker vaker bestellen!


  Vera
  Op 7 februari 2018

 • Space

  Het kookboek met de recepten van mijn moeder is prachtig geworden. Stevige harde kaft, handig leeslint en mooie foto’s. Goede service van Probook, snelle levering, top!!


  Ingrid
  Op 17 September 2017

 • Space

  Super goede service. Inmiddels al twee reisboeken laten maken en allebei in top kwaliteit. Ik ga hier absoluut vaker bestellen, een aanrader!


  Jasmijn
  Op 21 oktober 2017

 • Space

  Na jaren van het schrijven van gedichten en teksten heb ik een boek laten maken bij Probook. Mijn boek: Gedachtendroom. Het boek is supermooi, van goede kwaliteit en ik ben er trots op. Ik heb hem in de boekwinkel laten plaatsen zodat mensen die interesse hebben het kunnen kopen. Ik vind Probook echt een aanrader.


  Maria van den Boom
  Op 29 Augustus 2017

 • Space

  Een tijdje geleden heb ik mijn schoolverslag ‘Het Levensboek’ en de daarop volgende 2 levensverhalen om laten toveren tot een echt boek: ‘Eyeopener’. Het boek is mooier dan verwacht. Ik was bang dat de tekst niet helemaal leesbaar zou worden, maar dat was niet het geval en het boek ziet er gewoon erg professioneel uit! Ben meer dan tevreden! Ook was de service perfect. Ik kreeg mijn boek op de verwachtte verzenddatum al binnen.


  Eyeopener
  Op 1 Juli 2017

 • Space

  Net weer een zending van mijn inmiddels 4e boek ontvangen. Het zag er weer prachtig uit, mooi papier, prima druk en uitstekende snelle service. En dat voor maar 20 exemplaren, voor een zeer acceptabele prijs. Had zelfs per abuis de nota twee maal betaald, maar kreeg op mijn verzoek per kerende post antwoord en terugstorting van het bedrag!. Uitstekende service! Ga zo door en ik zal boeken blijven bestellen bij jullie.


  Herman Spoelstra
  Op 6 Juni 2017

 • Space

  Onlangs heb ik een levensboek voor iemand mogen maken en dit in boekvorm laten drukken. De service van Probook was zeer goed. Ik heb regelmatig mails gestuurd met vragen over allerlei zaken omtrent mijn boek en deze werden snel en correct beantwoord. Daarnaast is de prijs-kwaliteit verhouding ook erg goed. Ik doe zeker de volgende keer weer zaken met Probook.


  Jose
  Op 3 Mei 2017

 • Space

  Onlangs mijn boek laten drukken bij Probook. Helaas zaten er enige drukwerk fouten in. Nadat ik een mailtje had gestuurd, kon ik het boek retour sturen om het op te lossen. Na een week weer ontvangen en het was perfect opgelost, zelfs mijn portokosten heb ik vergoed gekregen, top service, ga zo door!


  Peter
  Op 16 Maart 2017

 • Space

  Ik heb een reisverslag gemaakt van een voettocht. Zoekende naar een uitgever voor kleine oplages kwam ik bij Probook terecht. Tevens hadden ze een zeer uitgebreide handleiding hoe een boek en hoe een omslag te maken. Hier ben ik mee aan de slag gegaan en het resultaat is uitstekend te noemen. Zeer verzorgd boekwerkje geworden. Goede service en bij vragen snel antwoord. Probook is echt een aanrader.


  Hielke Bijsma
  Op 23 Februari 2017

 • Space

  Net weer een zending van mijn stamboomboek ‘Bourgonje’ ontvangen. Ziet er weer (3e keer!) fantastisch uit. Ben zeer tevreden met het drukwerk, papiersoort, afwerking, snelle service enz. Fijn dat Probook ook in kleine oplagen werkt ! Het maken van een boek is “een fluitje van een cent” met deze uitgever/drukker. Heb altijd erg plezierige contacten persoonlijk en via email met de medewerkers van Probook. Kan iedereen aanraden met hen te werken! Snel naar mijn volgende boek!


  Herman Spoelstra
  Op 22 Februari 2017

 • Space

  Al een paar jaar bezig geweest met mijn vriendin om een kinderboek te schrijven.Eindelijk is het gelukt en het is prachtig geworden. Een mooi boekje voor mijn kleinkind die net was geboren.


  B. Koning
  Op 24 Januari 2017

 • Space

  Doordat ik een uitgever zocht die een gebonden boek kon maken met een harde kaft kwam ik bij Probook terecht. Ik had totaal geen ervaring met het opmaken van een boek. Dankzij de template in Word en de geweldige begeleiding van de medewerkers van Probook is het mij gelukt het boek “Een leven bij de Marine” adhv de dagboeken van L.D. van Driel te maken. Kwaliteit is geweldig goed. Dank hiervoor en zeker een aanrader voor anderen.


  Gerard de Fouw
  Op 20 Januari 2017

Heb je een vraag over het maken van je eigen boek?