Vuurziel – Vivian Linders

Het vuur van de heksenvervolging in de 17e eeuw heeft alleen de aardse lagen van haar lichaam gelikt. Net als een feniks herrijst de roodharige Shana uit haar eigen bottenpulver en komt terug in onze tijd. Wie heeft ze moeten achterlaten? Waarom is ze opnieuw geboren en vindt ze iedereen terug?

Ze wordt klaargestoomd tot een nieuwetijdskind in een baarmoederkom gevuld met onverwerkte emoties. Nadat ze is losgeknipt van haar moeder mag ze zelf energetische en emotionele koorden door gaan snijden. Ze voelt de toekomst, ziet energieën bij mensen, dieren en planten en creëert met gedachtenkracht haar eigen werkelijkheid. Komt ze erachter waarom ze haar ouders heeft uitgekozen en lukt het haar om te helen en weer te voelen?

Ze wordt ‘heks’ genoemd; haar spirituele dorst blijkt onverzadigbaar. Ontdekt zij, gesterkt door vertrouwen en overgave, wie ze wérkelijk is en gaat ze weer samenwerken met haar ziel?

Laat je door Shana inspireren in je eigen innerlijke zoektocht en op jouw spirituele pad, zodat ook jij mag helen. Herinner je de zielsmissie weer waarvoor jij in deze tijd hiernaartoe bent gekomen.

Vivian Linders
Vivian Linders is de oprichtster van MaanErgie.nl. Zij geeft cursussen op het gebied van spiritualiteit.

 

2022 / softcover / formaat 148 x 210 mm / 172 pagina’s

Artikelnummer:
Prijs inclusief BTW
24,95

Zij gingen je voor


 • review

  Onlangs weer 30 exemplaren van mijn boek over Oud Mathenesse, de wijk van mijn jeugd, bijbesteld. Zoals ook de vorige keer was het weer prima verzorgd, was de service uitstekend en kan ik met trots het boek verkopen aan andere mensen die herinneringen aan deze wijk in Rotterdam hebben.


  Elly visser-smit
  13 november 2022 op Google

 • review

  Inmiddels heb ik voor mijn biografiebureau “Dit is je leven” al vele biografieën laten drukken door Probook. Omdat ik het essentieel vind dat de boeken van topkwaliteit zijn en decennialang meegaan en mooi blijven, zodat ook de achterkleinkinderen van de hoofdpersoon er nog van kunnen genieten.


  Edwin Gitsels
  22 oktober 2022 op Google

 • review

  Hele fijne drukkerij, ze denken mee, zijn flexibel en snel. Erg blij met het eindresultaat!


  Marijke Koster
  6 oktober 2022 op Google

 • review

  Probook heeft mijn verwachting overtroffen. Wat een mooie kwaliteit terwijl de gebruikte illustraties eigenlijk niet zo geweldig waren is het eindresultaat toch prachtig geworden.


  Ben Verleg
  17 mei 2022 op Google

 • review

   

   

  Wil je meer reviews bekijken of zelf een review achterlaten? Dat kan door op onderstaande links te klikken.

  Google

  Facebook


 • review

  Wederom het zoveelste boek bij Probook laten drukken. Fijn dat ze over je schouder meekijken en de kwaliteit is subliem.


  Mark van den Broek
  16 mei 2022 op Google

 • review

  Ik heb nu 3 boeken besteld bij probook. De laatste twee zijn dagboeken van mijn zwangerschappen en kraamtijd. Ik ben er zo ontzettend blij mee, het zich prachtige herinneringen! Probook is heel welwillend om te helpen als je ergens niet uitkomt en ik raad iedereen de bestandscontrole aan. Voor die paar euro halen ze er belangrijke fouten uit.


  Lisette Wesselman
  9 april 2022 op Google

 • review

  Vriendelijke klantenservice, het boek dat ik besteld was kwam niet goed binnen. Kosteloos hermaakt


  Ciska de hoop
  6 april 2022 op Google

 • review

  Voor de tweede keer een boekje laten drukken bij Probook en naar volle tevredenheid! Ditmaal gekozen voor een A5 formaat met linnen kaft en met heel mooi resultaat! Het overzichtelijke keuzemenu en uploaden maakt de keuze Probook aantrekkelijk. Dank!


  Derk Jordaan
  20 maart 2022 op Google

 • review

  Probook heeft vakwerk geleverd bij de productie van een herinneringsboek voor mijn echtgenote die recent 25 jaar tekenlerares was. Het boek bevat niet alleen anekdotes van leerlingen maar ook foto’s van werk van haar leerlingen en haar zelf. Het geheel is prachtig geworden en een feest om in te kijken.


  Ton van der Pijl
  15 maart 2022 op Google

Heb je een vraag over het maken van je eigen boek?
Veel- gestelde vragen