Trouwboek maken

De fotoreportage, het gemeentehuis, het diner met de hele familie, het feest, de jurk en natuurlijk de ringen; samen maken ze de mooiste dag van jouw leven. Er is niets mooiers dan deze dag nog vaak opnieuw te beleven met een mooi en persoonlijk fotoboek.

Probook biedt je de software om je eigen trouwboek te maken. Het ontwerpen is aan jou. Je kunt kiezen uit verschillende formaten en diverse covers, zoals een linnen fotoboek of een trouwboek met je eigen foto’s op de omslag.

Heb je het trouwboek al opgemaakt met een ander programma? Klik hier om naar de uploadpagina te gaan, verstuur je bestand en wij gaan aan de slag. Kunnen wij je helpen bij het vormgeven en samenstellen van het trouwboek? Neem contact met ons op, wij verzorgen graag het ontwerp voor je.

Kwaliteit
Jouw trouwalbum drukken wij digitaal op het door jouw gekozen papiersoort. Kies zelf je kaft: met een harde of een zachte kaft, met een matte of glanzende fotocover, linnen of kunstleer. Je trouwalbum kan je genaaid gebonden bestellen, zodat je zelfs op je 25ste jubileum nog even terug kunt naar alle mooie momenten van toen.

Veel gebruikte formaten
210 x 297 mm | staand
297 x 210 mm | liggend
210 x 210 mm | vierkant
300 x 300 mm | vierkant

Om te bestellen of om jouw prijs te kunnen berekenen moet je ingelogd zijn

Inloggen

Heb je een vraag over het maken van je eigen boek?