DE ONTWIKKELING, NEERGANG EN OVERWEGINGEN BIJ DE WEDEROPBOUW VAN DE MACHINALE RIJSTTEELT IN SURINAME – Ir. P.A. Lieuw Kie Song

EEN REIKENDE HAND OM DE IMPASSE RONDOM DE MACHINALE RIJSTTEELT IN SURINAME TE DOORBREKEN.

De Stichting voor de Ontwikkeling van Machinale Landbouw in Suriname (SML) transformeerde in korte tijd de machinale rijstteelt in Suriname van een tamelijk laag niveau tot een topspeler op wereldniveau. Internationaal was er lof en waardering voor deze prestatie.

Helaas hebben degenen, die het roer overnamen toen de SML circa 35 jaar geleden ophield met haar activiteiten, niet weten te voorkomen dat de ontwikkeling van de machinale rijstteelt daarna in een voortdurende neergaande trend kwam.

In zijn boek “DE ONTWIKKELING, NEERGANG EN OVERWEGINGEN BIJ DE WEDEROPBOUW VAN DE MACHINALE RIJSTTEELT IN SURINAME”, dat onlangs uitgegeven werd, beschrijft Ir. P. A. Lieuw Kie Song uitvoerig de structuur die onvermijdelijk is om de machinale rijstteelt weer tot ontwikkeling te brengen. Daarnaast worden verschillende bruikbare suggesties aangedragen die van nut kunnen zijn bij de wederopbouw van dit teeltsysteem. De geschiedenis van de machinale rijstteelt wordt uitvoerig vastgelegd. Kennis hiervan kan van grote waarde zijn bij de wederopbouw van de machinale rijstteelt. Tevens wordt de lezer meegenomen in de uitzonderlijke opbouw en prestaties van de SML en vervolgens het ongemak, onbegrip en de verontwaardiging erna.

2019 / softcover / formaat 148 x 210 mm / 68 pagina’s

Artikelnummer:
Prijs inclusief BTW
14,45

Zij gingen je voor


 • review

  Geweldige service. Probook heeft mij telefonisch top geholpen met het maken van de bestanden voor mijn Rockstar Design boek. Het resultaat is prachtig en helemaal volgens verwachting. Samen met een medewerker het exemplaar uitgepakt. Wat een feestje! Ik ga hier zeker weer heen!!


  Ymke Francois
  26 september 2023 op Google

 • review

  Ik heb hier 20 kleine gedichtenbundels laten drukken. De communicatie liep ontzettend fijn en snel, de prijs is zeker redelijk en het resultaat is erg mooi! Zeker aan te raden


  Britt Hogerheide
  31 augustus 2023 op Google

 • review

  Vanaf het begin een heel goed contact. Had helemaal geen ervaring met een (boek)drukker. Vakkundig bijgestaan op een hele fijne manier. Eind product een fantastisch mooi boek, mooie uitvoering, die iedereen hoog gewaardeerd. Beslist een adres die ik van harte kan aanbevelen. Wim Nagtegaal ~ Huizen


  Wim Nagtegaal
  16 augustus 2023 op Facebook

 • review

  Al twee keer een goed verzorgd boek van Probook ontvangen. De kwaliteit is uitstekend. De website staat wat vol dus het is even je weg zoeken maar er is dan ook heel veel mogelijk. In Word of in hun eigen software. Probook is prima bereikbaar en ze helpen je goed, in het eerste boek wilde ik 3 leeslintjes, die mogelijkheid kon ik niet op de site vinden maar een belletje was voldoende om ervoor te zorgen dat het wel kon.


  Gabriëlla van Leeuwen
  7 augustus 2023 op Google

 • review

  Recent heb ik wederom een boek laten drukken door Probook. Zij zorgen voor een boek in de hoogste kwaliteit tegen een gunstige prijs. Prachtig papier waar foto’s goed op uitkomen. Stevig ingebonden (genaaid!). Ik was apetrots met het resultaat en kreeg veel bewondering voor de mooie uitvoering. Zoek niet verder naar een andere drukker, misschien kun je ergens iets goedkoper uitkomen, maar dan lever je ook veel in wat kwaliteit betreft. Voor het vele werk dat je aan een boek hebt besteed wil je toch het beste resultaat !


  Marjo Hagemeijer
  27 juni 2023 op Facebook

 • review

   

   

  Wil je meer reviews bekijken of zelf een review achterlaten? Dat kan door op onderstaande links te klikken.

  Google

  Facebook


 • review

  Prachtig boek, de omslag die ik had ontworpen was niet correct, maar is goed opgelost door probook. Het boek is erg mooi geworden. Enig puntje is de working van de site is erg onoverzichtelijk. Verder is alles naar wens gegaan.


  Steffanie Huurman
  23 juni 2023 op Google

 • review

  Ik heb twee keer een boek laten drukken bij Probook. De kwaliteit van het product en de service van Probook scoren bij mij uitermate hoog.
  Ik kan een ieder aanraden zijn boek in welke oplage dan ook te laten verzorgen door de professionals van Probook.


  Yves Vermeulen
  14 juni 2023 op Google

 • review

  Fijne partij om mee samen te werken


  Ed Goselink
  10 mei 2023 op Google

 • review

  Probook is zeer hulpvaardig en heeft mijn boek vakkundig en op tijd gedrukt. Een goede prijs/kwaliteitverhouding maken compleet dat ik Probook aanbeveel. Dank jullie wel voor jullie ondersteuning.


  Wim Leenders
  28 maart 2023 op Google

Heb je een vraag over het maken van je eigen boek?
Veel- gestelde vragen