Proefschrift maken, drukken en binden

Je promotieonderzoek zit er bijna op. De afgelopen tijd heb je veel tijd gestoken in het afronden van je proefschrift. Alle resultaten, conclusies en aanbevelingen staan in je bestand. Nu je proefschrift nog opmaken en Probook maakt van jouw werk een mooi gebonden boek. Leuk om bijvoorbeeld aan je opdrachtgever of promotor te overhandigen.

Laat je ook je afstudeerverslag, scriptie of profielwerkstuk drukken en binden!

Waarom niet? Je hebt niet voor niets zoveel tijd gestoken in je afstudeerverslag of je profielwerkstuk. Je kunt je werk gewoon opmaken in Word. Bekijk hiervoor onze praktische handleiding. Stuur ons je PDF-bestand, dan zorgen wij ervoor dat er van jouw werk een mooi gebonden boek wordt gemaakt. Natuurlijk kunnen wij het opmaken van je afstudeerverslag of proefschrift ook uit handen nemen.

Wil je een prettig leesbare scriptie zonder taalfouten? Bij Scribbre kun jij je scriptie na laten kijken op taal, structuur, rode draad, APA en lay-out. Kun je wel wat scriptiehulp gebruiken of loop je ergens op vast? Topscriptie biedt scriptiebegeleiding voor zowel Hbo als ook WO studenten.

 

Kwaliteit
Jouw proefschrift drukken we digitaal op het door jouw gekozen papiersoort. Kies zelf je kaft: met een harde of een zachte kaft, met een matte of glanzende fotocover, linnen of kunstleer. Je proefschrift kan je genaaid gebonden bestellen, zo blijft jouw boek lang mooi. Ook de bijlagen met stellingen en uitnodigingen kunnen wij verzorgen.

Veel gebruikte formaten
148 x 210 mm | staand
170 x 240 mm | staand
210 x 297 mm | staand

Om te bestellen of om jouw prijs te kunnen berekenen moet je ingelogd zijn

Inloggen

Zij gingen je voor


 • review

  Probook heeft mijn verwachting overtroffen. Wat een mooie kwaliteit terwijl de gebruikte illustraties eigenlijk niet zo geweldig waren is het eindresultaat toch prachtig geworden.


  Ben Verleg
  17 mei 2022 op Google

 • review

  Wederom het zoveelste boek bij Probook laten drukken. Fijn dat ze over je schouder meekijken en de kwaliteit is subliem.


  Mark van den Broek
  16 mei 2022 op Google

 • review

  Ik heb nu 3 boeken besteld bij probook. De laatste twee zijn dagboeken van mijn zwangerschappen en kraamtijd. Ik ben er zo ontzettend blij mee, het zich prachtige herinneringen! Probook is heel welwillend om te helpen als je ergens niet uitkomt en ik raad iedereen de bestandscontrole aan. Voor die paar euro halen ze er belangrijke fouten uit.


  Lisette Wesselman
  9 april 2022 op Google

 • review

  Vriendelijke klantenservice, het boek dat ik besteld was kwam niet goed binnen. Kosteloos hermaakt


  Ciska de hoop
  6 april 2022 op Google

 • review

  Voor de tweede keer een boekje laten drukken bij Probook en naar volle tevredenheid! Ditmaal gekozen voor een A5 formaat met linnen kaft en met heel mooi resultaat! Het overzichtelijke keuzemenu en uploaden maakt de keuze Probook aantrekkelijk. Dank!


  Derk Jordaan
  20 maart 2022 op Google

 • review

  Probook heeft vakwerk geleverd bij de productie van een herinneringsboek voor mijn echtgenote die recent 25 jaar tekenlerares was. Het boek bevat niet alleen anekdotes van leerlingen maar ook foto’s van werk van haar leerlingen en haar zelf. Het geheel is prachtig geworden en een feest om in te kijken.


  Ton van der Pijl
  15 maart 2022 op Google

 • review

   

   

  Wil je meer reviews bekijken of zelf een review achterlaten? Dat kan door op onderstaande links te klikken.

  Google

  Facebook


 • review

  … Op de website van ProBook staat duidelijke informatie over alle drukopties en het aanleveren van bestanden. Dat ging erg makkelijk. Maar ProBook denkt waar nodig met je mee. Zo wezen ze mij op twee foutjes die ik over het hoofd had gezien. Ik heb meerdere exemplaren laten drukken waardoor het goed betaalbaar was. Het is een prachtig boek geworden van zeer goede kwaliteit. Mijn opa en de rest van de familie zijn jullie erg dankbaar. En ik natuurlijk ook. 🙂


  Iris
  6 maart 2022 op Google

 • review

  Expressions of a lifetime’ is het derde boek dat ik door Probook heb laten drukken. En ook nu weer werd een prima service geboden en is het drukwerk van topkwaliteit. De foto’s van mijn schilderijen en tekeningen zijn prachtig afgedrukt. Kortom deze catalogus van mijn werk is schitterend uitgevoerd. Chapeau! Ik kan Probook van harte aanbevelen aan iedereen die een boek wil publiceren.


  Marisca Bruinooge
  1 maart 2022 op Google

 • review

  Werkboeken voor mijn online cursus bij Probook besteld. De kwaliteit is prachtig en de bestelling was prima afgehandeld. En ook nog tegen een mooie prijs. Aanrader dus.


  Nel Kes
  19 februari 2022 op Google

Heb je een vraag over het maken van je eigen boek?
Veel- gestelde vragen