Bobo, het bange beertje – Kenneth van den Broeck

Beertje Bobo kan maar niet in slaap geraken. Hij hoort overal enge geluiden en hij ziet vreemde dingen bewegen in de schaduwen. Maar wanneer hij per ongeluk uit het bed valt, kan hij niet anders dan zijn angsten onder ogen te komen.
Bobo begint aan een ongelooflijke tocht die hem tot de rand van zijn verbeelding brengt. Als dat maar goed afloopt…

Bobo, het bange beertje illustreert dat er een grote held zit in zelfs de allerkleinsten onder ons. Het leert dat angst en moed twee handen op één (beren)buik zijn. Wie immers nooit bang is, kan ook niet moedig zijn, toch? Bovenal leert het ons dat de monsters die we ons maar al te vaak voor de geest halen, enkel in onze wildste verbeelding bestaan.
Slaap dus maar lekker tussen die warme lakens, want zelf in het donker zal je geen trollen of geesten onder je bed vinden, hooguit wat stofkonijntjes…

Kenneth Van den Broeck werd bij het schrijven van zijn eerste kinderverhaal geïnspireerd door de verbeeldingsvolle avonturen van zijn zoontje Dante en diens beste vriend, de enige echte Bobo. Dit boek wordt daarom ook opgedragen aan de jongste telg van de Van den Broeck familie.

Veel (voor)leesplezier.

 

2022 / hardcover / formaat 297 x 210 mm / 36 pagina’s

Artikelnummer:
Prijs inclusief BTW
24,95
Heb je een vraag over het maken van je eigen boek?