Bergen, Dalen en Hoogvlaktes – Paul de Kanter

Fietsend door mijn leven op weg naar Santiago de Compostella.

Van Tilburg naar Santiago de Compostella, een reis van 2150 kilometer gemaakt in de zomer van 2018 met soms temperaturen van 40 graden Celsius of meer. Wij fietsten dwars door Frankrijk en het gastvrije Noordwest-Spanje. De weg ernaartoe was in sportief opzicht een uitdaging. De fietstocht, de pelgrimage, droeg ook een missie in zich want ik zou mijn overleden zoon Lambiek en andere dierbaren eren. Zijn pijn, in de laatste twee dagen van zijn leven, zou mijn pijn moeten worden. Ik wilde voelen wat hij voelde. Op zijn zgn. mountainbike, met te dikke banden voor een fietstocht als deze, wilde ik persé de reis volbrengen. Lieve hemel, wat heb ik moeten afzien. Het leven dat ik veelbelovend en onschuldig begon, in mijn (beschermende) jeugd, eindigt in de loop van mijn bestaan met een andere verdrietige uitkomst. Dan komt het aan op incasseringsvermogen en veerkracht.

Het was een reis met mijn vrienden waar vriendschap en humor zich verenigden. Belangrijke thema’s van het leven bleven niet onbesproken. Zoals het geloof en de R.K. kerk, muziek, het leven en de dood. Het is een fietstocht geweest over bergen, dalen en hoogvlaktes niet alleen van Noordwest-Spanje maar meer nog van het bestaan. Buen Camino!

Paul de Kanter.

2021 / softcover / formaat 148 x 210 mm / 184 pagina’s / 2e herziene druk

Artikelnummer:
Prijs inclusief BTW
25,50

Zij gingen je voor


 • review

  Fijn bedrijf om mee samen te werken, denken met je mee, erg flexibel en goede service. Boekwerk “Herenstraat” zag er ook weer super uit Jubels – Smart printing, since 1902.


  Diana van Laarhoven
  23 januari 2024 op Facebook

 • review

  Al jaren drukt Probook mijn boekjes en boeken. Ze zijn altijd van goede kwaliteit en bij twijfel zijn de medewerkers altijd deskundig en behulpzaam. Ik kan ze van harte aanbevelen.


  Anne Harbrink Numan
  23 januari 2024 op Google

 • review

  Het verhaal van mijn opa wordt dankzij Probook nu prachtig bewaard in een echt boek. Mooie kwaliteit voor een nette prijs, er werd van tevoren goed meegedacht en de service is super! Een deel van de boekjes kwam door de post namelijk ietwat gedeukt binnen. Ik mocht ze terugsturen en alles werd zonder problemen netjes en snel opgelost. Echt een aanrader!


  Nienke Lemmens-Deelen
  22 januari 2024 op Google

 • review

  Wat me vooral erg aanspreekt bij Probook is de enorme keuzevrijheid die je hebt om zelf je boek vorm te geven, zowel het binnenwerk als de omslag. Vervolgens komt het er in werkelijkheid altijd nog nét iets mooier uit te zien, dan je op je eigen computer zag.


  Vincula Affinia
  15 januari 2024 op Facebook

 • review
  3 verschillende boeken besteld in verschillende oplage. Wordt goed geïnformeerd over de voortgang en zijn keurig verpakt geleverd 👍 erg blij mee!
  Hier kun je met een gerust hart je boeken laten maken.

  Michael Velgersdijk
  12 januari 2024 op Facebook

 • review

  Eenvoudig in gebruik en eindresultaat ziet er goed uit. Fijn dat probook ook adviezen geeft en van te voren een controle uitvoert. Bedankt voor de ondersteuning. Ik maak een volgende keer graag weer gebruik van Probook.


  Jelena van Baaren
  3 januari 2024 op Facebook

 • review

   

   

  Wil je meer reviews bekijken of zelf een review achterlaten? Dat kan door op onderstaande links te klikken.

  Google

  Facebook


 • review

  Een prachtig softwareprogramma met vele creatieve mogelijkheden, dat bovendien zeer toegankelijk en dus gebruiksvriendelijk is. Fijn dat je offline kunt werken en tussentijds opslaan. Het eindresultaat was nog mooier en kleurrijker dan ik had verwacht. Echt professioneel. Ik ga hier zeker vaker gebruik van maken!


  Jolanda De Kruyf
  31 december 2023 op Google

 • review

  Goede hulp, meedenkend. Professioneel resultaat. Heel tevreden


  Maud Goesten
  29 december 2023 op Google

 • review

  Heel behulpzaam en vriendelijk team, dat ook meedenkt. We zijn dik tevreden met het eindresultaat.


  Jolanta Kortenkool
  27 december 2023 op Google

Heb je een vraag over het maken van je eigen boek?
Veel- gestelde vragen