Boek binden vanaf 1 exemplaar

Wil je jouw boek laten printen en binden? Of wil je meerdere boeken laten binden? Dan ben je bij Probook aan het juiste adres! Laat jouw boek digitaal printen vanaf 1 exemplaar of offset drukken in duizenden exemplaren. Wij staan zowel voor particulieren als bedrijven klaar om boeken te produceren. Je kunt bij ons jouw boek uitgeven in eigen beheer, terwijl je boek rechtstreeks bij de bron gemaakt wordt; de producent.

Je kunt jouw boek maken in Word of InDesign met behulp van onze templates en handleidingen. Ben je niet zo thuis in deze software? Gebruik dan onze eigen (online) boekensoftware of laat het door ons opmaken. Heb je een ander programma? Ook dat is vaak mogelijk. Wij hebben op een rijtje gezet wat de voordelen van alle softwarepakketten zijn, dus kijk wat de geschikte software is voor jouw boek.

Vanaf 1 exemplaar
Standaard met vele mogelijkheden
Maatwerk mogelijk
Eigen boekensoftware
Gratis handleidingen en templates
Productie in eigen huis
Jarenlange ervaring
Zeer tevreden klanten
Bekijk alle soorten boeken

Zeer veel mogelijkheden

Wij hebben veel gestandaardiseerd om je zo de beste prijs te bieden, want ook goedkope boeken zijn bij ons te bestellen. De standaard mogelijkheden hebben wij wel zeer ruim gehouden, zo kun je een heel luxe gepersonaliseerd boek laten printen en binden binnen de standaarden van Probook; dus een luxe en betaalbaar boek laten maken, klinkt goed toch?!

Zo kun je bij ons kiezen voor een kleine en goedkope softcover met een gelijmde binding voor vluchtig gebruik, maar ook voor een grote en luxe hardcover met een genaaide binding als echte eyecatcher op de koffietafel. Maak jouw boek af met een kapitaalbandje, leeslintje, stofomslag, foliedruk, blindpreeg, buikbandje of één van de andere luxe extra’s. Hoe meer boeken je laat binden, hoe goedkoper het per stuk wordt.

Wil je een héél speciaal boek laten binden, wat zelfs niet binnen onze ruime standaarden valt? Ook dat kan! Je zit bij ons rechtstreeks op de bron, wij zijn namelijk geen uitgeverij, drukwerkmakelaar of wederverkoper, maar de producent zelf. Daardoor is bijna alles mogelijk. Heb je een bijzonder project? Dan is er een zeer grote kans dat we jouw boek kunnen printen en binden. Neem voor maatwerk contact met ons op.

Bereken direct de prijs!
Gratis handleidingen en templates beschikbaar

Productie in eigen huis

Een al honderd jaar bestaande binderij en een veertig jaar bestaande drukkerij hebben de krachten gebundeld en samen bezitten zij Probook. Dus geen drukkerij die ook maar is gaan binden of binderij die ook maar is gaan drukken, maar experts die hun krachten hebben gebundeld. Daardoor hebben wij enorm veel kennis en ervaring in huis om de mooiste en beste boeken voor je te drukken en dat alles onder één dak.

Aan de ene kant van het pand hebben we de productie van de kleine oplagen waar met kleine machines en zelfs handwerk aan de boeken gewerkt wordt, aan de andere kant van het pand zit de grote boekbinderij met ronkende machines. Zowel bij de kleine oplage boeken als bij de grote oplage boeken wordt er zorgvuldig en met vakmanschap gewerkt, zo hopen we altijd de beste kwaliteit te leveren. Hieronder zie je hoe een kleine oplage boeken bij ons gemaakt wordt.

Lees wat Probook zo speciaal maakt
Heb je een vraag over het maken van je eigen boek?