Gratis online workshop: Boek maken in Word (Deel 1)

Ga je jouw boek opmaken in Word, weet je niet waar te beginnen en kun je wel wat uitleg gebruiken? Kom dan naar de gratis online workshop ‘Boek maken in Word’! We nemen je stap voor stap mee in het opstellen van jouw document binnen Word.

 

gratis online workshop boek opmaken in Word

Wat zie je allemaal als je het programma Word opent, hoe pas je het formaat van jouw bestaande document aan, waar stel je de marge in en hoe zorg je dat je jouw lettertype of regelafstand aanpast? We gaan het je allemaal uitleggen!

We behandelen de basiskennis van Word, maar ook voor de dagelijkse Word-gebruiker kunnen er zomaar nieuwe dingen aan het licht komen. Wellicht ben je nog niet bekend met het gebruiken van stijlen of het verankeren van een afbeelding. Weet je dit al wel? Dan kun je deze workshop gerust overslaan en aanhaken bij de workshop die later zal volgen, waarin we het niveau zullen opschroeven.

De online workshop is reeds gegeven. Je kunt de online workshop terugkijken door onderstaand je gegevens in te vullen. Tevens hebben we alle vragen (en antwoorden) op een rij gezet, download de vragen en antwoorden hier om later nog eens door te lezen. Zo kun je je helemaal focussen op Michelle haar verhaal. Jouw vragen kun je nog steeds aan ons stellen! Je kunt jouw vraag in het chatvenster van de online workshop stellen en wij komen er per mail bij je op terug. Uiteraard mag je ons ook altijd bellen of een WhatsApp sturen, dit kan op het telefoonnummer 030 303 95 98.

Heb je onze vorige workshop ‘Lay-out van jouw boek’ nog niet gezien en wil je graag extra tips over de keuzes die je voor de lay-out kunt maken? Dan raden we je aan om deze alsnog te bekijken. In de workshop ‘Boek maken in Word’ leggen we uit hoe je de marges kunt instellen en daarbij vertellen we niet welke marge het meest geschikt is. Deze en andere lay-outkeuzes zijn in de vorige workshop aan bod gekomen. Klik hier om de workshop ‘Lay-out van jouw boek’ terug te kijken (als je je eerst hieronder inschrijft, krijg je de workshop voor Word alvast in jouw mail).