Gratis online workshop: Lay-out van jouw boek

Welk lettertype is mooi voor een boek?! Welk formaat kan ik het beste kiezen?! Zijn dit vragen waar jij tegenaan loopt? Dan is onze online workshop ‘Lay-out van jouw boek’ iets voor jou! In deze online workshop helpen we je bij het maken van de keuzes voor jouw lay-out.

 

gratis online workshop hulp bij boek lay-out
Na het daverende succes van de vorige online workshop pakken we door. We gaan meerdere online workshops geven, waarbij we beginnen bij het begin; de lay-out van jouw boek. Hierin vertellen we je onder andere welke bladspiegel gebruikelijk is, waar je de paginanummers kunt plaatsen en wat de standaard opbouw van een boek is. We zorgen dat jij alle basiskennis hebt om met frisse moed te starten met het maken van jouw boek. Na deze workshop heb je de handvatten om de lay-out van jouw boek te bepalen en verder aan de slag te gaan.

De online workshop is reeds gegeven, maar is zeer gemakkelijk terug te kijken.

De online workshop is reeds gegeven. Je kunt de online workshop terugkijken door onderstaand je gegevens in te vullen. Tevens hebben we alle vragen (en antwoorden) op een rij gezet, download de vragen en antwoorden hier om later nog eens door te lezen. Zo kun je je helemaal focussen op Izo zijn verhaal. Jouw vragen kun je nog steeds aan ons stellen! Je kunt jouw vraag in het chatvenster van de online workshop stellen en wij komen er per mail bij je op terug. Uiteraard mag je ons ook altijd bellen of een WhatsApp sturen, dit kan op het telefoonnummer 030 303 95 98.

We zullen in deze workshop niet ingaan op de werking van de verschillende programma’s. Er gaan nog andere workshops volgen die je mee zullen nemen in het reilen en zeilen van Word, InDesign en de Probook Designer. De workshops sluiten op elkaar aan. Wil je alles weten? Neem dan deel aan meerdere workshops! In deze workshop ‘Lay-out van jouw boek’ leer je bijvoorbeeld welke bladspiegel het beste bij jouw boek past en in de komende workshops leggen we je uit hoe je deze bladspiegel in Word of InDesign instelt. Zo houden we alle workshops overzichtelijk en kun je precies de workshops volgen waar jij wat aan hebt.