Gratis online workshop: Boekomslag maken

Jouw boek verdient een mooi jasje. Het omslag is namelijk het visitekaartje van je verhaal en bepaalt voor een groot deel of jouw boek het lezen waard is. Het is dus belangrijk om goed na te denken over de keuzes die je hiervoor maakt. Wij helpen je graag in de gratis online workshop ‘Boekomslag maken’.

Workshop Boekomslag maken

Je staat in de boekhandel om een nieuw boek te kopen. Waarschijnlijk pak je de meest aantrekkelijke boeken en lees je de achterkanten. Misschien gaat er wel een boek in je winkelmandje. Het is dus heel belangrijk dat jouw boek een aantrekkelijk omslag heeft. Is het boek alleen voor jezelf of voor vrienden/familie? Ook dan is het leuk om een mooi omslag te maken. Het is toch gaaf om je eigen boek te laten zien en de reactie te krijgen: ‘Wauw, dat ziet er professioneel uit!’ Kortom, het is in alle gevallen zonde om geen aandacht te besteden aan het omslag! Deze workshop geeft je alle informatie om aan de slag te gaan met het maken van een boekomslag.

We geven je makkelijk toepasbare tips over bijvoorbeeld de boektitel, het kleurgebruik, maar ook over de tekst op de achterkant van het boek. Er is geen basiskennis vereist, enkel een gezonde dosis interesse. Michelle zal alles op een zo eenvoudig mogelijke manier uitleggen. Mocht iets niet duidelijk zijn, dan kun je altijd een berichtje sturen in de chat!

De online workshop is reeds gegeven. Je kunt de online workshop terugkijken door onderstaand je gegevens in te vullen. Tevens hebben we alle vragen (en antwoorden) op een rij gezet, download de vragen en antwoorden hier om later nog eens door te lezen. Zo kun je je helemaal focussen op Michelle haar verhaal. Jouw vragen kun je nog steeds aan ons stellen! Je kunt jouw vraag in het chatvenster van de online workshop stellen en wij komen er per mail bij je op terug. Uiteraard mag je ons ook altijd bellen of een WhatsApp sturen, dit kan op het telefoonnummer 030 303 95 98.

Wij hebben eerder al een workshop gegeven over de keuzes die komen kijken bij het opmaken van het binnenwerk. Mocht je daar vragen over hebben, dan raden we je aan om deze workshop terug te kijken. Heb je na deze workshop nog een vraag? Dan kun je in de chat van reeds gegeven workshops altijd een vraag voor ons achterlaten. Klik hier om de workshop ‘Lay-out van jouw boek’ terug te kijken (vergeet niet jezelf eerst even te registreren voor deze workshop, dan heb je die vast in je mail).