Jij bestelt, Probook doneert!

In wel 100 landen wordt de Wereld Boeken Dag gevierd, en natuurlijk ook in Nederland. Bij Probook willen we ons steentje bijdragen aan deze dag. Doe je met ons mee? Zorg ervoor dat je jouw kinderboek bestelt op 23 april; wij doneren 1 euro per besteld exemplaar aan Stichting Read to Grow! Bij een bestelling van 100 boeken doneren wij dus 100 euro.

 

WereldBoekenDag

 

Voor elk besteld kinderboek op 23 april doneren wij 1 euro. En dat is nog niet alles! Probook doet ook nog eens een extra donatie van 500 euro bovenop alle euro’s van de door jullie bestelde boeken! Dat betekent een gegarandeerde donatie van 500 euro, die jullie alleen maar hoger kunnen maken.

Het geldt voor elk kinderboek dat op 23 april besteld wordt. Dus ben je bezig met het maken van een boek voor kinderen, zoals een prentenboek of een kinderverhaal? Zorg er dan voor dat je jouw bestelling plaatst op dinsdag 23 april. Hier is een kleine stiekeme tip… Ben je nog niet helemaal klaar? Je kunt de bestelling al plaatsen zonder bestanden te uploaden.

Stichting Read to Grow is de initiatiefnemer van de Wereld Boeken Dag in Nederland. Zij zorgen ervoor dat kinderboeken worden ingezameld, onder andere door tientallen scholen, om deze te verspreiden in ontwikkelingslanden waar boeken schaars zijn. Zij streven naar het vervullen van de missie van UNESCO, de wereldwijde organisatie achter de Wereld Boeken Dag: “Wij moeten ervoor zorgen dat boeken overal en voor iedereen beschikbaar zijn”. Hier staat Probook natuurlijk volledig achter.