Onze gratis monsterservice: voel het materiaal!

Wist je al dat we een monsterservice hebben? Hiermee bieden we je de mogelijkheid om alle kleuren en structuren in het echt te ervaren. Het is namelijk altijd anders om een materiaal in handen te hebben dan om het vanaf een afbeelding op je beeldscherm te beoordelen.

 

Boekbindmaterialen in het echt voelen

We willen graag het boek maken dat écht helemaal aan jouw wensen voldoet – of zelfs nog wel een stukje mooier is. Soms is het afstemmen van kleuren en materialen uiterst belangrijk om dit te bereiken. Daarom bieden we onze monsterservice aan, zodat je de materialen kunt ontvangen en zelf kunt beoordelen. Hierdoor kun je een weloverwogen keuze maken. Bijvoorbeeld, als je twijfelt tussen twee kleuren, kun je zien of een bepaalde kleur bij een huisstijl past, of kun je ervaren of een structuur is zoals je wenst.

Papiermonsters

Ons meest geliefde monster is het papiermonster. We zenden je een compleet pakket met daarin alle standaard papiersoorten. We hebben een blog geschreven over alle verschillende soorten papier, waarin we ons best doen zoveel mogelijk informatie te geven, maar niets is zo verhelderend als het daadwerkelijk in je handen te hebben. De verschillen in de witte kleur of de mate van reflectie van een papier zijn gewoonweg niet eenduidig te beschrijven. Daarom zenden we een compleet pakketje geheel kosteloos naar je toe, zo kun je een weloverwogen beslissing maken.

gratis linnen, gratis kunstleer of gratis schutbladMonsters linnen, kunstleer en schutblad

Bij ons is de keuze enorm, vooral als het gaat om de diverse omslagmaterialen en alle verschillende kleuren hiervan. Om je te begeleiden bij het maken van de juiste keuze, hebben we ook stalen van het omslagmateriaal en schutblad beschikbaar. We versturen kleine stukjes van linnen, kunstleer, limited edition bandmateriaal of schutblad naar je toe. Hiermee kun je de structuur en kleur nauwkeurig beoordelen.

Om duurzaam om te gaan met de materialen geven we je de keuze uit maximaal drie kleuren. Dit om te voorkomen dat we complete pakketten sturen terwijl je maar twee kleuren zien wilt. Wil je bijvoorbeeld het kunstleer, schutblad en papier bekijken, dan is het geen enkel probleem als je meerdere aanvragen doet. We vragen je wel om deze direct na elkaar aan te vragen, zodat we ze gezamenlijk naar je op de post kunnen doen – wel zo duurzaam!

Ga je vaker boekproducties verzorgen, bijvoorbeeld als wederverkoper, en wil je complete sets ontvangen? Neem dan contact met ons op. We sturen je met liefde alle standaard kleuren, en wellicht wel meer, op.

Vraag direct aan!

Klik hieronder op de monsters die je wilt ontvangen en ga direct naar het aanvraagformulier.

Papiermonster
Limited edition bandmateriaal
Kunstleer
Linnen
Schutblad