Nieuwe speciale materialen voor het omslag

Probook staat bekend om de kwaliteit en de vele mogelijkheden. Wij hebben weer een mooie nieuwe toevoeging aan ons assortiment, namelijk speciale limited edition bandmaterialen. Zo kun je nu bijvoorbeeld een boek bestellen met struisvogel(kunst)leer! En dat al vanaf 1 exemplaar.

Limited edition speciale omslagen bandmaterialenWij krijgen steeds meer aanvragen voor bijzondere boeken. Gewoon net even anders, net even wat specialer. Het maken van deze boeken met bijzondere afwerkingen tovert bij ons een glimlach op het gezicht. De persoonlijke stempel op het boek wordt steeds groter. Toen we ook nog eens het aanbod kregen om een restpartij bandmateriaal op te kopen, konden we dit niet voorbij laten gaan. Speciale bandmaterialen beschikbaar vanaf 1 exemplaar, hoe gaaf is dat!

Bijna 100 rollen!

Wij zijn nu de nieuwe eigenaar van bijna 100 rollen bandmateriaal. Wel voorzien van een laagje stof, maar nadat het buitenste laagje van de rol is, zijn het weer prachtige bruikbare rollen bandmateriaal. En er zitten een paar pareltjes tussen al zeggen we het zelf! Bijvoorbeeld kunstleer met verschillende dierenstructuren of gecoat linnen, materiaal dat afneembaar is maar toch een soortgelijke structuur als het linnen heeft.

Online beschikbaar

Alle rollen online beschikbaar maken, dat gaat helaas niet lukken. Om te beginnen gooien we een aantal rollen weg, namelijk de rollen waarvan wij geloven dat we er niemand gelukkig mee gaan maken. De rollen waarvan we verwachten iemand heel gelukkig te maken, die zullen we in onze voorraad opnemen.

Beetje bij beetje zullen we speciale bandmaterialen online beschikbaar maken en wisselen. Deze materialen zetten we dan ook op onze social media en/of nieuwsbrief regelmatig in het zonnetje. Ben je naar een bepaalde kleur of bepaald materiaal opzoek? Wie weet hebben we het nu wel liggen. Stuur ons gewoon even een berichtje, dan kijken we voor je! Ben je gewoon nieuwsgierig wat we allemaal hebben? Volg ons dan op social media en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Op is op…

We weten van vele rollen niet van welke leverancier het komt of soms wordt het materiaal niet meer geproduceerd. De mogelijkheid om later bij te bestellen is daardoor regelmatig afwezig. Daarom geldt op alle specials; op is op. Het kan dus voorkomen dat we een grotere oplage niet kunnen produceren met het gewenste materiaal of dat het materiaal opeens uitverkocht is. Wil je vooraf duidelijkheid? Neem dan gewoon even contact met ons op!

Wij zien er in ieder geval heel erg naar uit om allemaal speciale boeken te gaan maken!